![]() |
W211 skydelyje ismete motoro zenkliuka
Sveiki vyrai, vel kreipiuosi i Jus pagalbos ir patarimu...
Vakar vaziuojant ant skydelio uzsidege motoro lempute ir dingsta trauka, gaza spaudi pilnai bet vos juda, paskui isibegeja, bet jauciasi kad nera visai traukos, begius lyg ir normaliai meto(automatas/diesel). Ir dar atkreipiau kad motoras neisyla iki normos, sokineja taip nuo 40 iki 60, seniau pastoviai budavo apie ar vos virs 80. Motoras tikrai turejo isilt prasukant apie 200km. tepalu niekur neleidzia, apsukos nesokineja. Termostas nekeistas, jei tai daro itakos tam!? Variklio diagnostika gal pries pora savaiciu dariau Silberyje, jokiu klaidu nemete!! Prasau pagalbos..... |
siaip pozymiai labai panasus i oro srauto matuokle :? nerimtai gal diagnostika padare silbery, kad nerado klaidos... :confused:
|
jei lempute uzsidege po diagnostikos , tai ir negalejo matyt ... jie ne ekstrasensai ... reikia vel jungtis prie kompiuterio
|
reikia vel jungtis prie kopo, kitaip nieko nebus. anksciau klaidu nemete, del to, kad ju nebuvo:)
|
Man kazkada seniau buvo ismete ta motoriuka ant skydelio, bet ir dingo, del to ir dariau diagnostika!!!o si karta nuvykus i Vilniaus Silbery, sako vel reikia daryti diagnostika, bet atseit klaida turetu rodyti nes bus atminty, bet taip ir nedariau, nes kai nuvare i servisa ta lempute nedege, tai gaunasi taip kad reik gaudyti dabar kada uzsidega ir daryti diagnostika???
o ta oro srauto matuokle, kas ten tipo fiske kazkokia? |
oro srauto matuokle reguliuoja, kiek pats zinau, oro srauto padavima i cilindrus.. kai ji "nueina" dingsta traukos, toks vaizdas buna, kad turbina nuejus... :confused:
ji buna neturbininiuose varikliuose uz oro filtro, o turbininiuose - uz turbinos. pataisykit jei klystu :geda: |
Citata:
|
o kaip del temperaturos sokinejimo???
|
kai bus padaryta diagnostika, tada bus galima kalbet
|
Diagnostika padaryta, viena klaida ismete, atseit parejas kuro padavimo reguliatorius, pas pazystamus servize uzsakiau nauja apie 500Lt, skaudokai taip...o apie Kauno Silbery neturiu zodziu, jau ir pas juos mete ta pacia klaida, bet jie arba visiskai buki ir nieko nesupranta, arba jau per daug issikalineja....
|
na man bus smalsu, kai pakeisi ir nepades?? aaa??
|
o kodel turetu nepadeti? tu gal daugiau zinai....pasakok, patark...
|
kartais ta klaida meta del kuro slegio trukumo ... siaip jei buna blogas kuro slegio reguliatorius, tai automobilis dazniausiai nesiveda
|
o kodel atsiranda kuro slegio trukumas, ar ne del to kad reguliatorius netaip veikia kaip turetu?kaip tai galima panaikinti neperkant naujo reguliatoriaus?
|
gali buti del reguliatoriaus, gali buti, del per didelio griztamo kuro kiekio per purkstukus, gali buti del pacio siurblio ... o gal tik kuro filtras uzsikises??
|
kuro filtras neturetu buti uzsikimses, nes neseniai pakeistas!tai si beda atkrenta....pajungus diagnostika siurblio klaidos nemeta...dar karta pasikartosiu: Silbery mete klaida kad reguliatorius, bet jie man padave atliktos diagnostikos lapus, ten aisku as nieko nekertu, ir pasake kad viskas tvarkoj nera jokiu klaidu, dariausi kitur diagnostika 2 kartus pasake kad reguliatorius, o kai parodziau tuos Silberio lapus, tai pasake ir net parode kad meta ta pacia klaida(kur beja tuose Silberio lapuose pazymeta kaip klaida) - reguliatorius...???Tai gal turi kazkokiu pasiulymu, nes as jau buvau nusiteikes pirkti ta reguliatoriu?
|
Citata:
|
as nezinojau kad jis uzsiima elktronika!Tech parasyk savo nr, kiekviena sestadieni bunu vln, uzsuksiu pasikonsultuoti, gal pagelbesi???
|
Kaip del variklio temperaturos? ar issprendei problema???
pas mane w211 220cdi 110kw ta pai beda varikli isyla 60-70laipsniu pecius salta ora pucia, galvoju termostatas |
Citata:
|
Citata:
|
Vakar buvau servise su nauju termostatu, bet meistras patikino kad tikrai ne jis kaltas nes slangos visos siltos taip kad termostatas atidarytas, siandiena varau i trikampe zvaigzde diognostika pasidaryti ziuresim ka rodys.
|
Sveiki, del motoro temperaturos beda issprendziau ir labai lengvai - termostatas beda buvo, dabar temperatura laiko nuo 80-85, gal biski daugiau.....bet pastovi. Kainavo su pakeitimu 130Lt
o kita beda del ko dingdavo greitis ir uzsidegdavo motoro lempute skydeli dar neissiaiskinau, po teisybe nelabai ir buvo laiko ir taip pat nzn kodel bet dingo si beda????Taip aisku nepaliksiu, bet abejoju kad kompas dabar sia klaida ir mestu???Reikes pas tech uzsukti, jei iseis susitarti:geda: |
ir manau pas tave termostatas bus.....
|
man ir taip buvo
duju kompa pakeiciau |
Citata:
geras cia meistras papuole :) |
Turiu ta pacia problema.nuo 2004 metu turbima paleidzia elektronine dezute,kuri stovi imontuota ant pacios trubinos.tai va dezute ir numire pas mane,o pasirodo ,kad ta dezute nparsiduoda atskirai be trubinos.Vat ir prasideda reikalai.Reikia auksarankiu darbo!!!Gal kas susidurete su sita problema ir remontavote ta elektronine paleidimo dezute?buciau dekingas uz informacija.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:59. |