MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 blogai rodo kuro lygio daviklis (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2513)

Chameleon 2009-09-04 10:16

W210 blogai rodo kuro lygio daviklis

Sveiki , iskilo klausimas , kodel uzpylus pilna baka rodykle rodo tik 3/4 kiekio . Gal kam nors teko susidurti su tokia problema . Kazkaip nesmagu , uzsipili pilna baka o daviklis rodo kad nepilnas .

Edgaras 2009-09-04 10:23

gal krapste kasnors kuro rodykle. o kai tuscias buna gal rodykle krenta zemiau 0 ?? siaip pabandyk issiardyt spidometra ir su ranka pasukinek benzo rodykle paziek kiek jinai maksimaliai pakyla. jeigu irgi sustoja ties 3/4 tai tada stipriau ja prasuk kad jos maximumas butu ties pilnu baku

Chameleon 2009-09-04 18:43

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 37705)
gal krapste kasnors kuro rodykle. o kai tuscias buna gal rodykle krenta zemiau 0 ?? siaip pabandyk issiardyt spidometra ir su ranka pasukinek benzo rodykle paziek kiek jinai maksimaliai pakyla. jeigu irgi sustoja ties 3/4 tai tada stipriau ja prasuk kad jos maximumas butu ties pilnu baku

Nu gal ne tiksliai jau taip 3/4 rodo , bet pvz.pilnas bakas 60 o rodo kad bake 48 ir panasiai . Prie spidometro nelindau . Jau taip rodo trecia bako uzpilyma. Seniau rodydavo idealiai.

pucenas 2009-09-04 18:57

blyn o pas mane tai atvirksciai uzpilu pilna baka kompas rodo kad yra 62 litrai nuvaziuoju koki 100 km tada tik pakrenta ir pradeda normaliai (manau ) kristi ir kai dakrenta kada kompas rodo apie 12 litru benzas baigesi ir tada KAPUT :( :) :unreal:

Tomskis 2009-09-04 20:34

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 37754)
blyn o pas mane tai atvirksciai uzpilu pilna baka kompas rodo kad yra 62 litrai nuvaziuoju koki 100 km tada tik pakrenta ir pradeda normaliai (manau ) kristi ir kai dakrenta kada kompas rodo apie 12 litru benzas baigesi ir tada KAPUT :( :) :unreal:

tai taip ir turi buti, todel kad kai uzpili pilna, kuras buna vamzdyje iki virsaus, kai ten sudegina, tada tik pradeda bake mazet. seip bake kuro paemimas pacioj apacioj, tai turetu baigtis kaip ir prie visiskai tuscio bako, bet pas mane kaip pastebejau baigiasi, tai irgi dar lieka kokia 5-10 litru.

Mauqlis 2009-09-04 21:45

Kuro rodykle krenta del to kad visada pili pilna baka.
O kuro lygio matuokle dazniausas sugenda virsutineja dalyje del neaiskiu priezasciu.
Pavazinek ilgiau nepildamas daugiau nei puse ir pasitaisys ;)
Pas mane buvo taspats tai dabar vel viskas ok.
Ir seip pilti sklidina kuro baka yra nesveika matuoklei ir taip yra visose masinose.
o bmw E39 pilant visada pilna baka kuro matuokle sudega. ir isvis nerodo o ji kainuoja net juokas neima ;)

pucenas 2009-09-04 21:51

Citata:

Pradžioje rašė Mauqlis (Post 37758)
Kuro rodykle krenta del to kad visada pili pilna baka.
O kuro lygio matuokle dazniausas sugenda virsutineja dalyje del neaiskiu priezasciu.
Pavazinek ilgiau nepildamas daugiau nei puse ir pasitaisys ;)
Pas mane buvo taspats tai dabar vel viskas ok.
Ir seip pilti sklidina kuro baka yra nesveika matuoklei ir taip yra visose masinose.
o bmw E39 pilant visada pilna baka kuro matuokle sudega. ir isvis nerodo o ji kainuoja net juokas neima ;)

kiek nori tiek jau as kai tik nupirkau taip buvo. o pilu ne sklidina o kol pistoleta atmeta :)

Mauqlis 2009-09-04 22:13

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 37759)
kiek nori tiek jau as kai tik nupirkau taip buvo. o pilu ne sklidina o kol pistoleta atmeta :)

Na pas mane kai atmetai daugiau 100gramu neipilu :)

Tomskis 2009-09-04 23:00

Citata:

Pradžioje rašė Mauqlis (Post 37760)
Na pas mane kai atmetai daugiau 100gramu neipilu :)

pas man kai atmeta, dar 8 litrus supilu, matuokle veikia kai spule

Mauqlis 2009-09-04 23:14

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 37761)
pas man kai atmeta, dar 8 litrus supilu, matuokle veikia kai spule

Matuokle neveikia kaip spule matuokle stovi su plude kuri liecia kontakrus ir paduoda didesine itampa rodyklei.
Na nezinau kaip tu sugebi bet pas amne ismete gali daryt ka nori neipilsi.

driuliauskas 2009-09-04 23:20

o pas mane kad ir iki galo pilsi, kol prades begt per virsu matuokle pilno nerodo :D dar nesu mates pas save pilno bako :D

Mauqlis 2009-09-04 23:27

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 37763)
o pas mane kad ir iki galo pilsi, kol prades begt per virsu matuokle pilno nerodo :D dar nesu mates pas save pilno bako :D

O kiek ipili dar kai isauna pistoletas ?

driuliauskas 2009-09-04 23:31

Citata:

Pradžioje rašė Mauqlis (Post 37764)
O kiek ipili dar kai isauna pistoletas ?

neskaiciuoju as tu litru. pilu, isauna, istraukiu truputely pistoleta ir varau isleto kol pamatau benza :D seip tai nuo lemputes apie 60-63 litrus susivaro.

Mauqlis 2009-09-04 23:34

na nzn man isauna kad ir kiek beistrauki pili palengva nieko praktirkai neina ipilt arba degalines pistoletas toks mazeikiuos :D

driuliauskas 2009-09-04 23:41

Citata:

Pradžioje rašė Mauqlis (Post 37766)
na nzn man isauna kad ir kiek beistrauki pili palengva nieko praktirkai neina ipilt arba degalines pistoletas toks mazeikiuos :D

na taip nuo degalines pistiko ir priklauso pas mane tie +\- 3 litrai :D

yamato 2009-09-05 00:09

pas mane taip pat nuo lemputes ~60-63l subega, karta kai jau daug vazinejau su degancia lempute, tai ir 65l subego ;D o ir rode ir dar karts nuo karto parodo pilna baka :geda: :D

Chameleon 2009-09-05 12:44

Pas mane rodo blogai virsutinese ribose, kai uzsidega lempa tai kompas rodo 8 litrus manau normaliai. Man kazkaip mistika atrodo kad pavazinejus su puse bako pasitaisys ir genda del to kad pastoviai pilna baka pilu .Pats nepasitaisys , manau jau reikia taisyti tik nezinau kur ir kas tai kaune daro , uztai ir kreipiuosi , gal kam buvo panasiai nutike :confused:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:25.