![]() |
W210 blogai rodo kuro lygio daviklis
Sveiki , iskilo klausimas , kodel uzpylus pilna baka rodykle rodo tik 3/4 kiekio . Gal kam nors teko susidurti su tokia problema . Kazkaip nesmagu , uzsipili pilna baka o daviklis rodo kad nepilnas .
|
gal krapste kasnors kuro rodykle. o kai tuscias buna gal rodykle krenta zemiau 0 ?? siaip pabandyk issiardyt spidometra ir su ranka pasukinek benzo rodykle paziek kiek jinai maksimaliai pakyla. jeigu irgi sustoja ties 3/4 tai tada stipriau ja prasuk kad jos maximumas butu ties pilnu baku
|
Citata:
|
blyn o pas mane tai atvirksciai uzpilu pilna baka kompas rodo kad yra 62 litrai nuvaziuoju koki 100 km tada tik pakrenta ir pradeda normaliai (manau ) kristi ir kai dakrenta kada kompas rodo apie 12 litru benzas baigesi ir tada KAPUT :( :) :unreal:
|
Citata:
|
Kuro rodykle krenta del to kad visada pili pilna baka.
O kuro lygio matuokle dazniausas sugenda virsutineja dalyje del neaiskiu priezasciu. Pavazinek ilgiau nepildamas daugiau nei puse ir pasitaisys ;) Pas mane buvo taspats tai dabar vel viskas ok. Ir seip pilti sklidina kuro baka yra nesveika matuoklei ir taip yra visose masinose. o bmw E39 pilant visada pilna baka kuro matuokle sudega. ir isvis nerodo o ji kainuoja net juokas neima ;) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Na nezinau kaip tu sugebi bet pas amne ismete gali daryt ka nori neipilsi. |
o pas mane kad ir iki galo pilsi, kol prades begt per virsu matuokle pilno nerodo :D dar nesu mates pas save pilno bako :D
|
Citata:
|
Citata:
|
na nzn man isauna kad ir kiek beistrauki pili palengva nieko praktirkai neina ipilt arba degalines pistoletas toks mazeikiuos :D
|
Citata:
|
pas mane taip pat nuo lemputes ~60-63l subega, karta kai jau daug vazinejau su degancia lempute, tai ir 65l subego ;D o ir rode ir dar karts nuo karto parodo pilna baka :geda: :D
|
Pas mane rodo blogai virsutinese ribose, kai uzsidega lempa tai kompas rodo 8 litrus manau normaliai. Man kazkaip mistika atrodo kad pavazinejus su puse bako pasitaisys ir genda del to kad pastoviai pilna baka pilu .Pats nepasitaisys , manau jau reikia taisyti tik nezinau kur ir kas tai kaune daro , uztai ir kreipiuosi , gal kam buvo panasiai nutike :confused:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:25. |