![]() |
W124 amortizatoriu perdarymas, trumpinimas
Sveiki, kazkada skaitinejau apie amortizatorius cia ir kazkas lygtais is mbsc minejo jog perdarineja amortizatorius (kietina, restauruoja, trumpina stokus ir pan.) as noriu paklausti ar imanoma sutrumpinti ne tik stoka, bet ir pati amortizatoriaus korpusa? sutrumpinti reikia apie 10 centimetru, kazin ar imanoma?
|
Sveikas, kietinti, trumpinti stoka , galima, bet pati originalu amortika ne, reikia perdarineti.
Ar galima paklausti sio sumanymo tiksla? |
Citata:
|
gal paprasciau ir pigiau nusipirkti naudotus universalo amortikus arba restauruoti savo senus
|
Citata:
|
Citata:
Bet jai gerai suprantu tau reikia reguliuojamu galiniu :confused: |
Citata:
masinos galas yra pakiles per gera sprindi virs galinio rato ir amortikai susispaude ir pasidejusi masina kaip ant armaturu dabar.... |
Citata:
|
Citata:
|
deda priekines 190 spyruokles patrumpintas ir amortikus. bet tada masina iskilus kaip dzipas. pats mates nesu, bet vienas zmogus pasakojo
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
o kai buna "amortizatoriai trumpu stoku" tai tas stokas bina trumpesnis tik ta dalimi kur islindes, ar cilindre esanti dalis irgi yra trumpesne?
ta prasme paimam standartini betkoki tepalini amortika idedam i masina be atboiniku su labai zemom spyruoklem .... kas bus jie per daug susipaus ir isplaks po 10 duobiu jau amortus, bet jei stoka viduj patrumpinti kokiais 6 cm ir zemesnius atboinikus apie 5 centimetrus tai turetu buti kaip ir viskas normaliai? tada man cia viskas issisprestu, nes as paziurejau kad man atboinikai yra aukstesni nei reiktu, jei juos isemus visai beveik, palikus tik maza kazkoki del vaizdo ir patrumpinus stoka turetu biski susileisti man tas galas kaip turi buti ir turetu atsirasti netgi amortizacija :D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Kuo stokas trumpesinis tuo eiga mazesine i virsu ir seip kas liecia sportinius amortikus jie buna trumpensiu stoku bet ir trumpesnia kolba. |
Citata:
syryt apipjausciau atboinikus, kuriu aukstis buvo 10 centimetru panasiai tai masina pasidare normalaus aukscio ir pastebejau, kad jei ta "kolba" butu bent keliais centimetrais man zemesne is truputi kietesnes spyruokles, kurias as jau turiu, tai tada atsirastu normali amortiku eiga, nebebutu pasidejusi ant atboiniku ir pan. butu masina kieta bet ne tai svarbu. Zodziu isvada yra tokia, kad viskas yra gerai tik reikia sportiniu amortiku :) P.S. jei jau turejai ka pasiulyti is hidrauliniu tai gal turi ir kazka is sportiniu? reikia paciu zemiausiu, kokie tik imanoma |
Citata:
Tai ieskok naudotu ;) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:38. |