MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos apie Audio, Video, Navi, Signalizacijas ir t.t. (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=99)
-   -   Kokias koloneles patartumet i CLK (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2526)

pucenas 2009-09-07 16:21

Kokias koloneles patartumet i CLK

taigi nusprendziau pakeisti koloneles (bent jau gale) nlb noriu nieko perdarineti ir t.t., kad eitu i orginales skyles ideti kokies normalesnes ir pajunkti per stiprintuva, tada ziureti jai dar trux deti koki nedideli suba i bagazine, ka patartumet gal kas zino konkreciai ka nors. Ir gal zinot kokio dyzdio ten skyles gale palanges CLK w208 :aciu:

Edgaras 2009-09-07 17:59

o pas tave gale apvalios ar elipses ?
jei apvalios tai tada pasiziurek kiek cm skersmuo.
as pas save dabar i duris susidejau focal komponentus tai labai patenkintas esu.
tik reiktu dar vieno stipreko jiem nes nuo mago neisgroja tiek kiek gali

pucenas 2009-09-07 18:14

apvalios ir idomiai idetos lb, magnetais i virsu :) o as irgi galvoju deti kad per stiprintuva pajunkti nes cenajam c124 buvo idetos JBL elipses pajunktos per stiprintuva nereikejo man jokio subo ir pan lb gerai grojo :)

Edgaras 2009-09-07 18:27

tai gerai kad apvalios. bet vistiek manau reiktu deti magnetais i apacia o jeigu netelpa tai kokius nedidelius podiumus padaryt. :)

siaip ar taip tokiais klausimais bent jau as tai daugiau info randu sitam forume:
http://forumas.i-klubas.lt/index.php
ir dizainas kaip mb1 :D

irr02 2009-09-07 18:28

Pucenas, siaip patariu nemetyt pinigeliu veltui neispausi nieko is aftermarketo.
Nebent esi pasiruoses keist izoliacines medziagas irgi, nes jei pakeisi kolonkes pasikeis skambesys, per galingos bus atsiras barskesiai, neverta... Geriau tavo vietoje pataupyciau money ir pirkciau visa Bose rinkinuka, kartu su Bose amplifer. Turesi 7.1 Erdvinio garso sistema. Neblogas variantas. Na cia mano asmenine nuomone, o toliau sprest tau paciam :)

pucenas 2009-09-07 18:34

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 37985)
Pucenas, siaip patariu nemetyt pinigeliu veltui neispausi nieko is aftermarketo.
Nebent esi pasiruoses keist izoliacines medziagas irgi, nes jei pakeisi kolonkes pasikeis skambesys, per galingos bus atsiras barskesiai, neverta... Geriau tavo vietoje pataupyciau money ir pirkciau visa Bose rinkinuka, kartu su Bose amplifer. Turesi 7.1 Erdvinio garso sistema. Neblogas variantas. Na cia mano asmenine nuomone, o toliau sprest tau paciam :)

as tau visiskai pritariu bet nenusiteikes as moketi tukstanciu tai ir galvoju kaip ce prasisukti pigiau ir kad siektiek kokybiskesnis garsas butu vuduja nes dedant backa jau "bumses" ir lauke o man nereikia kad girdetu visi kiti ka as klausausi man reikia kad skambetu graziai vuduje o db to nera tikrai, kaip noretusi :)

bitch 2009-09-07 18:35

Jei nori subo tai reiks keist ir priekine sistema, kad susigrotu. Jei gale yra subas tai koloneles is palanges isvis reikia ismesti. Geriausias variantas butu elipses i gala sugrusti kokios geresnes firmos. O siaip geriausia butu pradeti nuo priekio uz 1000lt prieki jau normalu turetum. Tada ateiti suba galetum prisitaikyti ir mageli geresni isigyti :)

pucenas 2009-09-07 18:38

Citata:

Pradžioje rašė bitch (Post 37987)
Jei nori subo tai reiks keist ir priekine sistema, kad susigrotu. Jei gale yra subas tai koloneles is palanges isvis reikia ismesti. Geriausias variantas butu elipses i gala sugrusti kokios geresnes firmos. O siaip geriausia butu pradeti nuo priekio uz 1000lt prieki jau normalu turetum. Tada ateiti suba galetum prisitaikyti ir mageli geresni isigyti :)

tai kad prieky normaliai ir taip groja priekiu patenkintas esu bet gale tai nieko gero

bitch 2009-09-07 18:41

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 37989)
tai kad prieky normaliai ir taip groja priekiu patenkintas esu bet gale tai nieko gero

Tai tau boso is galo truksta ar nori kad ir ten dainuotu ir tu girdetum ?

Edgaras 2009-09-07 18:42

tai vistiek vazineji ne gale sededamas :xx: dar tuo labiau kaip masina coupe :)
isimesk koki suba i bagazine ir uztenka.
as pats dabar is galines palanges viska isemes ir palikes tuscias skyles :D investuosiu geriau i priekines koloneles

pucenas 2009-09-07 18:45

seip tai noriu kad ir gale normaliai grotu (t.y. ne tik zemas) nes db sedint gale tai nifiga nieko nesuprasi kas grija tik zemas .... man taip nepatinka man turi visoi masinoi groti vienodai kartais tenka ir gale pasedeti tada taip nervas ima kad oi oi oi :D:D:D :drug:

bitch 2009-09-07 18:51

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 37993)
seip tai noriu kad ir gale normaliai grotu (t.y. ne tik zemas) nes db sedint gale tai nifiga nieko nesuprasi kas grija tik zemas .... man taip nepatinka man turi visoi masinoi groti vienodai kartais tenka ir gale pasedeti tada taip nervas ima kad oi oi oi :D:D:D :drug:

Tai jau tokioje stadijoje nlbj ka ir suprasi kas dainuoja :D

pucenas 2009-09-07 18:54

Citata:

Pradžioje rašė bitch (Post 37994)
Tai jau tokioje stadijoje nlbj ka ir suprasi kas dainuoja :D

buna visaip aisq kad ir nlb girdi bet kartais kad ir gordi ir supranti. o seip pereinant prie temos tai kokie patarimai kolegos ? :) tipo deti suba i bagazine ir viskas ?

Edgaras 2009-09-07 19:04

tai tada toks ir patarimas pirkt suba i bagazine.
koki galingesni 4 kanalu stiprintuva.
du kanalus tiltuoji ir jungi suba
prie likusiu dvieju pajungi komponentus galinej palangej. kad ir tuos pacius focalus

bet vistiek viska ka cia isvardinau tai kainuos kazkur 1500 :confused:
beto dar ir kondiko reiktu.

pucenas 2009-09-07 19:06

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 37998)
tai tada toks ir patarimas pirkt suba i bagazine.
koki galingesni 4 kanalu stiprintuva.
du kanalus tiltuoji ir jungi suba
prie likusiu dvieju pajungi komponentus kuriuos galinej palangej. kad ir tuos pacius focalus

bet vistiek viska ka cia isvardinau tai kainuos kazkur 1500 :confused:
beto dar ir kondiko reiktu.

va sitas variantas man jau labiau patinka :) tik as seip nenoriu lb galingo subo norisi kad tik siektiek sodresnio zemo butu negu yra is paprastu garsekalbiu :) nes kad tarsketu visos skardos visai nesinori tai gal ka konkretaus galit pasiulyt :) :D :aciu:

Edgaras 2009-09-07 19:28

hmm net nezinau. siaip del zemu tai JL audio subai gerai groja tik kad labai sunkus ju pasirinkimas. yra autoplius/gide keli bet ten tik blynai nauji o dar deze darytis ir t.t.

siaip patarciau pasekti tam paciam iKlube skelbimu lenta. ten tikrai nelbogu daigtu yra

pucenas 2009-09-07 19:30

:aciu: kolegos :) bandysiu paziureti turiu ryt ir poryt laisvesnio laiko tai reikia patirti rinka kas ka gero siulo parduoda :D gal ka issirinksiu :) jai ne vel i darba ir ramu kaip ir iki siol :) :ralis:
o as kaip tipiskas lietuvis tai norisi PIGIAI ir GERAI kas nlb ymanoma :)

irr02 2009-09-07 19:37

Nepirk subo ir nedek, sudas, buvau issidejes i savo clk... Prasideda triubos i salona ir t.t. CLK labai gera galine izoliacija, is bagazninko nieko negirdesi apart to kad jausi subo vibracija ir paneliu barskesi, kurio pasekme palanges sandarinimas is naujo.
Del bose jei rimtai domiesi galima koperuotis as irgi planuoju detis bose. tad manau verta butu is USA siustis vienu siuntiniu... :)

Edgaras 2009-09-07 19:41

nu blyn jau pas C124 uz galiniu sedyniu benzo bakas ir pats prisidares triubu i salona :xx:
negi clk su tokiom pat bedom :(

irr02 2009-09-07 19:42

Tas pats, patikek, ta pati beda... Gi dar kazkada kalbejom molo aisktelej ta tema :)

pucenas 2009-09-07 19:44

bleka ir as esu kazkur girdejas kad nieko gero subas i bagazine bet kol nepabandysi tol nesuzinosi :) nes kiek zmoniu tiek nuomoniu :) nzn net ka ce daryti norsi truputi daugiau ir svaresnio garso :)

irr02 2009-09-07 19:47

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 38011)
bleka ir as esu kazkur girdejas kad nieko gero subas i bagazine bet kol nepabandysi tol nesuzinosi :) nes kiek zmoniu tiek nuomoniu :) nzn net ka ce daryti norsi truputi daugiau ir svaresnio garso :)

Kas pas tave dabar imesta? Magas ta prasme?

pucenas 2009-09-07 19:50

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38013)
Kas pas tave dabar imesta? Magas ta prasme?

BECKER'is

irr02 2009-09-07 19:53

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 38014)
BECKER'is

Audio 10?

pucenas 2009-09-07 19:55

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38019)
Audio 10?

ne ne, BLECKER ONLINE PRO

Edgaras 2009-09-07 19:57

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38010)
Tas pats, patikek, ta pati beda... Gi dar kazkada kalbejom molo aisktelej ta tema :)

nu jo bet negalvojau kad taip ziauriai pas ta clk :xx: pas ji juk nera bako ten :confused:

nova 2009-09-07 19:59

pradek nuo galvos gal geriau

irr02 2009-09-07 19:59

Edgarai, deja izoliacijos visai kitokios sudetos, kurkas ziauresnes negu pas 124 :) velniop ta baka, kai parlono kazkokio ten kone tona prikista :D

Pucenas, nori gero efekto tom paciom kolonkem, arba kokybes dedi commanda arba audio 10, pas mane buvo audio 10 kazkada tai grojo labai graziai ir svariai, ir commandas lb graziai groja, kartais daugiau garselio norisi bet siaip per akis, niekada nesidrasko nebarska.

pucenas 2009-09-07 20:05

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 38023)
pradek nuo galvos gal geriau

tu ce kam gerbemasis???

nova 2009-09-07 20:10

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 38029)
tu ce kam gerbemasis???

tau ir tavo beckeriui, gerbiamasis :xx:

pucenas 2009-09-07 20:16

Citata:

Pradžioje rašė nova (Post 38033)
tau ir tavo beckeriui, gerbiamasis :xx:

tai jai neturi ka pasakyti i tema tai patylek protingesnis atrodysi nes mes ne apie beckerius kalbam db jai ka ...

irr02 2009-09-07 20:19

Pucenas jei noresi galesi pas mane kada pasiziuret kaip Comandas groja :)
Sorry, kad ilgai neatrasau, montuoju signolke i masina :D

nova 2009-09-07 20:20

siaip i tema ir pasakiau. bet gal rimtai paskaityk i-kluba, ten gal suzinosi kas yra vadinama "galva" :(

pucenas 2009-09-07 20:22

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38036)
Pucenas jei noresi galesi pas mane kada pasiziuret kaip Comandas groja :)
Sorry, kad ilgai neatrasau, montuoju signolke i masina :D

tai moralas kame :)
reikes deti command :) ir po to vaziuoti pas irr02 kad pajunktu valdyma ant vairo :) :uuu:

irr02 2009-09-07 20:27

Ten tik 3 laidziukai :) 5 minutes ir psio groja, valdosi viskas ciki piki briki :)
As galiu pucenas tau net duosi schemute kaip pasijungti, ten nieko blatno ner, lemonoj nusiperki jungtele w210, 3 laidukus prijungi prie org 208 fiskes ikisi fiskute i comanda ir psio wuolia vairas valdosi :) As siaip irgi uz orginala, nes blem sumoki bapkes uz komforta, paskui isidedi koki pioneriu ir nafik visa vaira gali mest siknon :D

pucenas 2009-09-07 20:28

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38039)
Ten tik 3 laidziukai :) 5 minutes ir psio groja, valdosi viskas ciki piki briki :)
As galiu pucenas tau net duosi schemute kaip pasijungti, ten nieko blatno ner, lemonoj nusiperki jungtele w210, 3 laidukus prijungi prie org 208 fiskes ikisi fiskute i comanda ir psio wuolia vairas valdosi :) As siaip irgi uz orginala, nes blem sumoki bapkes uz komforta, paskui isidedi koki pioneriu ir nafik visa vaira gali mest siknon :D

tai va va visame tame ir esme! o valdosi ant vairo ir ekrane rodo RDS'a ar tik valdosi???

irr02 2009-09-07 20:33

RDS'a rodo, reguliuoji garsa, perjungi stotis, isijunges cd kaitaliuoji trackus ir pan...

pucenas 2009-09-07 20:35

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38044)
RDS'a rodo, reguliuoji garsa, perjungi stotis, isijunges cd kaitaliuoji trackus ir pan...

zodziu viskas kaip turi buti :) :good:

irr02 2009-09-07 20:41

Jap :) jei telefonas yra tai ir telefonas valdosi nu zdz viskas, ten krc isjungia maga ijungia talafona jei skamba ir t.t. :)

pucenas 2009-09-07 20:49

Citata:

Pradžioje rašė irr02 (Post 38048)
Jap :) jei telefonas yra tai ir telefonas valdosi nu zdz viskas, ten krc isjungia maga ijungia talafona jei skamba ir t.t. :)

telefono deja nera :ne:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:54.