![]() |
W211 E500 pirkimas
Sveiki, ilgą laiką stebiu W211 E500 modelius. Įdomu būtų sužinoti (ypač iš tų kurie nesenai tokį pirko), kur pavyko nupirkti? Suprantama, ieškančių yra ne vienas. Coparte pasirinkimas nemažas, tik dauguma lyg tuštoki pagal komplektaciją ir daug kas sako, kad tokių metų auto neverta vežt iš USA. Mobile.de pasiūla irgi nemaža, tik kainos įdomiai užlenktos lyginant su tai, kas parduodama LT/LV. Čia gal daugiau galėtų pakomentuot kurie perka auto iš Vakarų Europos. Na, o LT skelbimai praktiškai tušti.
|
vakar vienam buvo nupirktas toks 2008:
https://www.iaai.com/Images/EnlargeI...ageId=24011531 gavosi iki LT €3050, muito bus kokie €1100-1200. Nėra ir pas mus EU tie E500 labai pakomplektuoti. |
Su komplektacija kokios ieškojau teko laukti 6 mėn. Lietuvoje, bet dar po metų tik vienas toks išlindęs buvo. Tai Lietuvoje per pusantrų buvo tik du netušti ir verti dėmesio, na bet čia aišku mano nuomone.
|
Citata:
Kazkodel galvoju, geriau daugiau sumoket ir pirkt is USA, nei gaudyt Europoj. |
Citata:
|
Jei yra noras daugiau sumokėt galiu savo pasiūlyt :)
|
Citata:
2018 metų temos: 7g problema, variklis purtosi, airmatic nelaiko :good: tokiu atveju reiktų mažiau prašyt, o ne daugiau. |
Citata:
Kad problemų buvo nereiškia, kad jų yra, ne visų mada važinėt su sugriuvusiom mašinom. |
Citata:
Visam pasaulyje M113 vadinosi E500. Su M273 atsirado skirtingas žymėjimas. Apskritai autorius ieško FL ar pre-FL? Nu gal tiksliau už kiek €? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Jei už 6k FL modelį,tai tik USA ir tai dar didelės sėkmės reikės. |
Citata:
|
Citata:
Balta E550 FL, amg paketas buvau žiūrėjas tai pagal pardavimo kaina primečiau, kad man jis LT sutvarkytas stovėtų 9~10k stabiliai. Jeigu žiūrėti pre fl tada taip 5-6k rast jau galima europoj... Citata:
|
tai norit pasakyt 550 brangiau nei 55 amg gaunas? man rods KK kazka blogai ziuri
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Žiūrėjau prieš metus laiko, kai galvojau paimt iš USA. Lupenu pripirkt galima kiek nori, bet kai susidelioji kriterijus, tai gaunasi nebe 3k, o 4~5~6 + mokesčiai + remontas. Tebunie žiūrėjau kažkur neaišku kur :D Prekyba neužsiemu, nesu perekupas. PS: Ok parduodu savo vargana E320 cdi ir teoriškai už tuos pačius pinigus turėčiau USA nupirkt E550 ir sutvarkytas turėtų gautis tiek kiek + - gaučiau už savo čia LT. Taip ? Laukiu pasiūlymų ir tada keičiu E320 i E550 Fl su amg apdaila :D Citata:
|
Užtrunka, bet galima surasti. Va pas pažįstamą 09’ CLS kur nauji veidrodžiai, multimedia, vairas vos pamuštu galu su AMG apdaila grįžo, atsistos apie 8k.eu po remonto su muitu jau :)
|
KK, robis kainas vardina pirikupines ir remontuota ant pardavimo o ne sau. Vien šitoj vietoj skirtumas keli tūkstančiai lengvai gausis :)
|
Na man pries tris metus e55 su 75k mi rida ir sau tvarkingai darant gavos 10k.
Aisku jei pradedi spalva rinktis ir salono ir vidaus tai tikrai kelis metus ieskot gali. Bet prie tokiu kainu daliu imi prieki musta ir viskas, nemanau kad aukcione daugiau 3k usd reiktu moket uz 550. Beto nereik net perekupu but, jei be nuolaidu pirksi dalis pirmoj krautuvej pasitaikius tai ubagais iseit gali |
Citata:
Dar kartą- nuo FL prasideda skirtingas žymėjimas. |
Štai : https://m.autoplius.lt/skelbimai/nuo..._16766&first=1
Isidesi NTG ir labai daug ko nebetruks. |
Citata:
redaguoju, vyrai baikite nesamones kalbeti, visos radijos visos iki vienos yra ntg. https://drive.google.com/file/d/0B6q...ew?usp=sharing P.s. negalioja mbux sistemoms. :D |
Citata:
Citata:
Citata:
|
Amerikonai visi bus 4matic ;)
|
Citata:
|
neapsigauk su tais patarimais "Anksčiau tai gamindavo automobilius". Aš keturis metus turėjau E500 pre fl, dabar turiu kitą mb su tuo naujesniu V8. Tai, atsiprašant, mėšlo krūva tas senas penkialitris palyginus su tuo naujesniu varikliu. Kuro sąnaudos, trauka. Dėl patikimumo - abu jie patikimi, jei prižiūri. Tas naujesnis turi kažkuriais metais žvaigždžių ligą, bet ten 400eu ir pamiršai su visam. Nematau nei vieno racionalaus argumento, kodėl galima lyginant prefl ir fl v8 w211 rinktis prefl.
|
Gal gali placiau apie sanaudas papasakot?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Kas del tu zvaigdziu, tai cia man hunteris kazkada sake, kad 400eur originalios dalys. Pirkit viska pas hunteri, ten kainos superines, belieka tik normalu servisa susirast - cia jau sunkiau :D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
klausiau katik pazystamo kur tvarke pats sau 350 motora, dalys apie 400, o sakau uzkiek pakeistum, sako 750 uz darba ir labai nenoreciau:)
idomu butu kiek padujinus imtu clk kebule, su senu motoru nuvaziuodavau 400km su 60l netaupydamas |
M273 lpg power sanaudos :xx:
2 tonos (W221) obc rodo 18,5 duju realios 22-23 (vairuojas tikrai ne pats ramiausias :xx:) čia tik mieste važinėjant. Vasara gal i 20 tilpsiu mažiausiai kiek esu padares tai 14,5 lpg iš druskininku i kauna nakti per pačia puga, tai važiavimas visa kelia 70km/h druskininkuose pilnas bakas, ir kaune po 134 km vel iki pilno tai sutilpo 19,5 litro duju tai gavosi 14,5 / 100km duju. Kosmosas kaip 5,5 motorui :xx: obc tada rašė 10,4 :xx: |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:32. |