![]() |
Carlsson CK 65 RS W221
|
as is savo puses pridursiu, kad man kebulas dvieju spalvu - :ne:
o bendrai tai - :metal: |
Naglas. :)
|
Vidus be zodziu, bet laukas tai nieko gero, net nzn ar negrazu toks dvieju spalvu ar cia spalvos nesiderina, ar gal isvis ne tokia masina, kad is jos tokius tiuningus daryt, man kazkaip s klase kokia bebutu jam tik ratu reikia ir juodos spalvos.
|
man tai labai prabangiai atrodo ir isore ir vidus,nieko jam netruksta
|
neturiu zodziu.:zenklas::zenklas::seile::seile::seile:
|
butu tikrai viskas saunu, tik tas musgaudis prieky tai nu nelimpa visai :bebebe: daugiau ner prie ko kabintis absoliuciai :bounce:
|
man kazkaip truputi persude..
is esmes viskas gerai, bet kazko nelabai :geda: |
isore visiskas gaidys, o vidus tai prabangus, bet ir taip prabangus buna :D man patiko kolonele gale per viduri :) uz vairo manau sesti tik su baltom pirstinaitem leidzia :)
|
Man irgi tas musgaudis priekyje nesiziuri. Salonas visai nieko, tik ta kolonele per viduri kazkaip nepatinka.
|
Man viskas super :seile: Zhiaurus aparatas :bounce:
|
Dar salono spalva labai nepraktiska :). Labai grazu, bet...
|
Citata:
|
Geriausia ta nuotrauka kur is galo ir sonas visas matosi :) nekasdieniskai taip padazyta, o is priekio siek tiek perdaug gal ir priburta :) viduj tai kiek iziuriu verstos odos daug, o apie praktiskuma kas perka tokia masina manau maziausiai galvoja :)
|
Manau, isore bandyta padaryti kaip Maybach padaryti, nes jie eina dvieju tokiu spalvu :)
|
Kebulas is dvieju spalvu tai :wavecry: Vidus grazus ir jej butu visas kebulas viena spalva butu labai grazu.
|
Salonas super :)
|
Viskas super, idealu, bet tik man nepatinka priekinio bamperio grotelės ir dar ratukai kažkokie kitokie galėtų būt, tada būtų iš vis dieviška. :seile:
|
cia tai daiktas :xx:
|
Sakyčiau kad S65 AMG V12 mano nuomone geriau atrodo už šį.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:35. |