![]() |
W208 clk motoro problemos - saudo, trukcioja, saltas nedirba
Laba diena.Noreciau kad patartumet kur vilniuje geriausiai padarytu degnostika?nes niekas negali pasakyti kas mano masinai yra.?labai aciu
|
na manau bet kuris rimtas servizas.
o kas tai tavo masinai yra? gal keleta simptomu ligos pavardintai? gal atsiras zmoniu kurie jau buvo susidure su tuo savosiose masinose. |
salta nedirba jei saltai duodi apsuku saudo variklije.Kai uzsyla taipat trukcioja ir saudo kai paduodi daugiau gazo.Pakeiciau abi babynas nes pertruke buwo pakeiciau pakeiciau zvakes bet niekas nepagerejo.
|
variklis?
prie degimo niekas nagu nekiso? |
pries du metus nusipirkau tik vaziuokle esu tvarkes prie variklio nesu nagu kises.
|
kuriam mieste gyveni??
|
vilniuje
|
tai vat ir kreipkis i tech1 :)
|
siandien vakare galiu paziuret, kas ten pas tave per bedos
|
Pasirodo kad oro srauto matuoklis neveikia
|
jei variklis 3,2l, tai nauja orginali 1050lt
|
Citata:
|
na ne su moskviciais vazinejat :xx: o jei dar laiku oro filtrus pasikeistumet, tai problemu reciau turetumet ... ir tai cia dar akcijine kaina ... anksciau kainavo apie 1400lt
|
Kainos nera jau tokios dideles, BOSH nauja kainuoja 520LT, PIERBURG 390LT (rimo servise situos siulo, gera kokybe), Kinietiska apie 200LT. Sory uz prikelta tema, bet gal kam pades ;) Linkas su kainom : http://www.osm.lt/index.php?show_price=yes
|
Citata:
|
as irgi kas metus keiciu. jau beje ir atejo laikas keist ir galvoju gal pasiimt koki plaunama K&N lygtais pas mauqli buvo ju
|
as keciu kai tepalus keiciu.
|
Aš maždaug kas antrą kartą kai tepalus keičiu. Bet man dzin. :D
|
as kartu su tepalais mazdaug kas 15k km t.y. kas 3-4 men. max
|
pas mane irgi tokia problema..kai saltas ant laisvu dirba normaliai..bet duodant gazo dusta ,gesta..o siltas biski geriau bet vistiek sunkiai priima gaza. bet pabandziau atjungti oro srauto matuokle tai isvis nesigazuoja..ar cia matuokles problema ar vistik ji veikia jei pasikeicia atjungus.. cia uk balvonai meistrai tai nenoriu nei varyti..kiek kartu pats susitvarkiau,,tik reikia kokiu protingu minciu..dekoju
|
oro srauto matuokle bus. Liga cia situ varikliu :) Bet pakeiti ir vel viskas gerai :)
|
Citata:
|
Tai kiek dabar ta oro srauto matuokle kainuoja i w208 2kompresor? Nes itariu kad ir man taspats gali buti,simptomai tie patys tik kad nesaudo.
|
Citata:
|
Citata:
tech1? |
Citata:
|
Vilniuj tai trikampej zvaigzdej yra labai rimtas senis, ziauriai gerai diagnostika daro. Kai sau dariau bandziau dar rimo servise, bet ten 2 kartus dare, nieko nerado... trikampej zvaigzdej per minute laiko viska isaiskino.
|
Citata:
|
Buvau pajunges prie kompo ,greiciausiai laidai arba babinos parejusios bus pas mane ...
|
problema buvo pypkese ,pasalinta uz 18lt :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:30. |