![]() |
Uzsikurimo problema.
Sveiki,
Mano w211 v6 165kw sunkiai kuriasi net ir tokiais orais. Is pradziu galvojau purkstukai, buvo du blogi, pasikeiciau ir tai neissprende problemos. Uzsikuria gal tik is antro karto pastoviai. Gal zinote kur ieskoti problemos? Manau zvakes tokiais orais nelabai itakotu to sunkaus uzsivedimo? |
Įtakoja. Po užkūrimo neužsidega pakaitinimo spiralė skydelyje? Diagnostika daryta ir žiūrėta gyvi parametrai kūrimosi metu kai nesikuria?
|
Labas.
Pas mane buvo tokia problema. Kai tikrinausi Silberyje, jie iškarto pasakė: pakaitinimo žvakės. Ir tai buvo 100% tiesa. Beje pasitikrink ar kartais kuriant nemeta balto dūmo. Tai bus aiškus ženklas, kad pakaitinimo žvakės. Galiausiai nuvaryk pas meistrą, Merso pakaitinimo žvakės labai lengvai patikrinti jų neišsukus. Citata:
|
Zvakes pasikeiciau, rele pakeista seniau. Dabar islindo ir generatorius,masinos kompas rodo tik 11.7V, o normaliai turetu buti apie 14.2 jei neklystu? Manau tai taip pat turi itakos, galbut nepastebedavau seniau to. Del parametru, ziureta primityviai ne su staru, kuras lyg taip pat neseda. Gal kas penktadieni kaune stara galetumete pajungt?
|
Citata:
|
Citata:
|
priminsiu, generatorius ir zvakiu rele valdosi per tapati LIN laida. :wave:
|
audio 50 ir kita
sveiki forumieciai kolkas tai pirmas mano mb tai yra kolkas 1 problemele su audio 50 ir kolkas pora seip neaiskumu......pats audio 50 reguoja tik garsas,visi kiti mygtukai ne isskyrus vaira kur radio stotys metosi gerai,pats yrenginys groja tik ant imtuvo nereguoja nei viens mygtukas,savininkas sake pries tai viskas veike ale tipo dukra kazka nureguliavo....help plzzz.....antras neaiskumas del uzvedimo,pries tai turejau vw tai raktely sukdavau kol uzsivesdavo,teip ir mersa kurdavau t.y 1d po isigijimo,ale yuotube paziurejau n video apie jy ir radau,kad kuriu neteisingai,vakar pabandziau kurti tipo teisingai pasuki ir atleidi ir tipo pats turi uzsivesti-nepavyko,nei saltam nei siltam,,,,uzsikuria apie gera sekunde palaikius uzvedima.....tai ar cia nekreipti demesio o gal tai jau rimta problema.....nu ir galui ar galiu drasei uzvedimo rakte keisti baterijas,nieks ten nepabegs
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:36. |