![]() |
Problemos su klimato kontroles valdymu i ortakius
Sveiki, MB W211, automatas, keturiu zonu klimatas.
Klimatas gyvena savo gyvenima ir neaisku kur ieskoti bedos neisardzius, bet gal kazkas yra susidures su tokia beda ir gali padet. Sunku net aprasyti situacija, atrodo viskas veikia, bet ir neveikia kaip turi but. Nustacius padeti i kojas, pucia i langa, bet po kazkiek laiko vaziavimo pradeda pusti ora i kojas. Is po nakties uzvedus masina, bet pries nakti palikus padeti i kojas viskas gerai, bet vel po kazkiek laiko vaziavimo pradeda pusti i langus. Taip pat ir su putimu i zmogu, kartais isijungia, kartais ne. Zodziu kazkokia mistika... Labai aciu uz pagalba. |
O tai bent diagnostika jungėte? Gal pas jus pakeistas valdymas iš 2 zonų į 4 kaip daugumas šiais laikais mėgsta dėl grožio, todėl ir prasideda nesąmonės su valdymais klimos ;)
|
Tikrai negaliu pasakyt ar buvo keista ar ne, nes jau pirka buvo su keturiu. Diagnostika yra jungta, ten meta labai daug klaidu su sklendemis, kad jos neveikia, bet as nemanau, kad vienu metu viskas gali sugest.
P.s. ar yra kokiu budu suzinot, kad buvo dvieju zonu valdymas ? Nes pries visa sita problema viskas veike, kaip turi but. |
Citata:
|
Ant stoikiu grotos yra. Tai sitas variantas atmetamas...
|
Citata:
|
Pati klimos valdyma kuris ant paneles ? :)
|
Citata:
|
Robertai, tu vėl ne nuo to galo aiškini. Jei 4 zonų, tai gale keleiviai patys tada gali reguliuotis temperatūrą, jei nėra gale reguliavimo, tai bus 2 zonų.
|
Citata:
|
Citata:
|
Vyrai, pridedu nuoroda. Kodu daug, bet nezinau kuom jie skiriasi.
http://mb.zapchasti.kiev.ua/mercedes...cwPT0tMQ%3D%3D |
Citata:
Citata:
|
Man buvo labai panasiai. (Tik ne E kl.) tai kaltas buvo pats valdymas, klimos. STAR’as nieko nerode gero. Ty konkreciai, kas nepasaken, rode sklendes, kad neveiki dar kazks. Todel surizikavau, ir pakeiciau valdyma. Problema dingo.
Tai dar karta mano atveju irodo, kad STAR’as visu cia dievinamas. Ne visagalis :bebebe: tokiom senom geldom. Gal normaliom masinom, jis jr parodo kazkka daugiau. :) |
Citata:
|
Citata:
Silberis? A tu proto turi. Net nedrysciau vaziuoti ten su tokiu grabu i silberi. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
p.s. čia aš apie5-10metu senumo automobilius |
Citata:
|
Citata:
Reikia tvarkyti senus grabus. Pas laiko patikrintus meistrus. Nuvaziuoji sutvarko. Nusiteiki kruvai pinigu. Paskao kiek skoloi. Tai net gera pasidaro. Todel. As tai bent nemetu kelio del takelio. Jau nuo c124 laiku. |
[QUOTE=Darius;533049]Ant stoikių visada yra!!!
kad pas keturiu zonu klima turinčiuose automobiliuose ant viduriniu stoikiu tikrai skiriasi ortakiai ir papildomas nuputimas stiklams galinu dureliu.... |
[QUOTE=amerika;533059]
Citata:
|
Pas Vaida Pasiles gatveje, Kaune gerai remontuoja ne tik senus ,,grabus", taciau ir rimtas apynaujes masinas. Ir svarbiausia, kad saziningai uz priimtina kaina. Kuo geriausi atsiliepimai apie sia imone.
|
Aciu uz atsakymus. Bandysiu pakeisti klimato valdyma.
Bet dar nebaigta su ta masina... Galiniai stopai, kartais dega, kartais ne, butent ant lempu, su papildomu stopu viskas normaliai. Viduje lemputes prilituotos, ne tos, kurias galima pasikeisti paciam. Gal irgi zinote, kame gali but problema ? :) |
Tai pasidarykit diagnostiką normalia ir tada daugiau atsakymų į klausimus turėsit ;)
|
Citata:
Dar karta parodys, kad sklendes neveikia :) Bet gal bus geriau nei man :) Man is 4 kartu darytos degnostikos jau kai buvo butinybe. Star’as parode tik viena karta tiksliai kas. Tai kai buvo kazkoks sklendziu varikliukas sugedes. Visi kiti ty Pirmas del klimos bedos tai veike tai ne tai arba veike kaip ji norejo. Daug klausimu nei vieno konkretaus ats... Antras del kuro likucio bake... irgi gal plude gal dar kazkas gal... Trecias del nesikurimo ... Bet gal man pasitaike tokie “gedimao” nesamoningi ;) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ar galima rinktis su bet kokiu kodu ? |
Citata:
|
Citata:
|
Vyrai, nepadejo klimato bloko keitimas.... vistiek niekas neveikia
|
Pas mane tas pats, pakeiciau ta bloką, bet kaip pūtė karštą orą į galą, taip ir toliau pučia...
|
Citata:
|
Yra rem komplektai "kiaušiniams", nebūtina pirkt naujus.
|
Citata:
Ne tik nauju, bet ir originaliu. |
Tai turit kas nors idėjų, kodėl taip yra?
|
Vyrai, niekas nepadejo. Putimas i ortakius vistiek gyvena savo gyvenima ir nereaguoja i nustatymus... Keistas buvo saules daviklis ir klimato blokas, bet nepadejo... Gal dar kas kokiu minciu turit ?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:14. |