![]() |
E AMG avarija
Turbut pagrindinis dalykas kuris gali apsaugoti nuo tokiu nelaimiu tai saugaus greicio pasirinkimas, kas tas 8 ar 10 pagalviu, kai toks greitis? nemielas vaizdelis, bet ka padarysi, netgi mersedesas yra paklusnus eiliniams desniams
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/I-GDaCGvRFc&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/I-GDaCGvRFc&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
220 km/h ..†
|
Kazkam raganosis :), niekada taip nerizikuoju
|
niekada nesakyk niekada .
|
Yoa, blemba zeuru :( gaila zmogo... :( blem as kartais irgi taip pagalvoju, kad blem kai lekiu tuo metu tai taip fainai, bet jeigu mane pato taip krapstytu is lauzo kruvos ir metalinej dezej isveztu, visai nenorciau :/
Geras labai posakis yra "Nskrisk griciau negu skrenda tavo angelas sargas" |
Nu i nafik:((( Gal zhmogus taip norejo ish gyvenimo isheiti?Man reikalingas galingas variklis,tam,kad galechiau ji kontroliuoti ash ji,bet ne jis mane.rebyatos bukit protingi,-NELAKSTYKIT,tai tik DURNIAI daro.Kiek esu pastebejas tai su AMG ir su kitais virsh 3 ir 5 litru varikliais,vazhiuoja kulturingai ir grazhiai,bet tie tiuninguotu Civiku ir visokiu Ford Fokusu gerbejai tai patys i graba lenda.Posakis,-Geriau deshimt minuchiu veliau,-nei 30 metu ankschiau.Lai saugo mus visus Dievas.
|
nu tai komentuotojas komentavo, kad didelis greitis ir mastymas 0:(
|
As beveik niekada nevirsiju greicio, nors masina regstruota zmonos vardu, o ji dirba... :cenzura: vienu zodziu :uuu:
tik kartais autostradoje kai geras matomumas ir kelio danga sausa leidziu sau ijungti kruiza ir kokiu 180 greiciu varyti (greiciau nemegstu - nekomfortabilu). Niekada nesuprasdavau mirtininku, megstanciu lenkti pries kalniuka, arba kai sninga, psichai turbut... |
mirtis yra gera kai buna greita .
bet jei mirt , tai tik greit kad nesikankint ir nekankint savo artimu o jausmuose tik liktu adrenalino jausmas.:)
|
jo... o spidomertas vis dar rodo kokiu greiciu varkselis pas Pona Dieva iskeliavo :(
|
nu velniop toki greiti, bet as ir kartais kai geras matomumas ir geros oro salygos uzminu iki 200km, bet kai pagalvoju apie pasekmias tai greit akseleratoriaus pedala atleidziu iki 120km/h
|
buna ir laiminga pabaiga.... kartais:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2GXnav1GFzE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=http://www.youtube.com/v/2GXnav1GFzE&hl=en&fs=1 type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
jo greitis smagus dalykas, bet pasekmes nelabai mielos, kaip yra posakis : Greitai vaziuosi, letai nes.:ne:
|
as tai vaziuoju tokiu greiciu kad butu malonu, trasoj 140-160km/h. 200km faina, bet neilgai, nes tokiu greiciu ne poilsis prie vairo o darbas. o pavojingas greitis bet koks gali buti, zuna ir 60km/h atsitrenkes i medi, pazystamas vaziuodamas 40km/h i griovi ileke, aisku tik masina sudauze bet vistiek. yra savoka "saugus greitis" , ir tai nebutinai turi buti "leistinas greitis". gali zenklai leist vaziuot 130km/h, o lauke sninga ir plikledis, tokiu atveju tas greitis saugus nebus. paprasciausia reik ivertint galimybes ir nemalt shudo kelyje, nes sukeli ir aplinkiniams pavoju. nors jei as vaziuociau tusciam kely dideliu greiciu, man gaila nebutu kad uzsimusciau, nes pats durnas.
|
Tokiem vaikam tai tik paprastą W123 su keturbėge dėže. Aš taip norėčiau kartais paimt nors 160 nu tai porą kartų autostradoj buvau. (Čia jau dugnas) o šiaip važinėt ekonomijos kai nėra tai ir nevažinėju greit. 90 ir viskas. :)
|
Citata:
|
Citata:
Yra dar vienas geras posakis:Greiti, įsiutę...sudužę:wavecry: |
Dar sakoma : "Skubek letai"
As kai kur nors skubu,visada apie tai galvoju.Skubu,bet stengiuosi saugiai skubeti. :) |
Na ir dar sako : Geriau 10 minuchiu veliau,-nei 30 metu ankschiau.
|
teko vaziuot 230km/h ir priekyje fura sugalvojo kita fura lenkti ... netoli Backoniu ... gerai kad laiku mane pastebejo ir grizo i savo eile ... brrr ... jausmas nekoks ... siaip tenka skubet, vaziuoju ir greitai bet stengiuosi tik tusciu keliu
|
identiska situacija ir man buvo, tik kad tralas lenke fura ir nepamate manes ar kaip, tai nuo 200kmh iki 90kmh turejau labai greitai nusimest... nesmagus tikrai jausmas, tik gerai, kad nebuvo slapia, nes stabdymas butu baigesis ant tralo :(
|
lunatikai, as su savo gal 140 buvau isspaudes, daugiau neina :D
|
prie 260 suveikia ribotuvas ... taviskis kazko anksti suveikia :)
|
jei apie mane kalbi tai pas mano mersa maxspeed 180...
Citata:
|
Jooooo... No Comments.... Man turbut greitis labiausiai patiko is sito filmuko...
Galiniai diskai sveiki liko, lempos ir dangtis, parduot gales kas nors... |
nu as tai 210 cia kazkada emiau, bet vien del to, kad kazkoks dalba... su pasatu is antros i pirma juosta lenkiant neleido persirikiuot (vilkos, lenkiau, bet gaza uzsopaude ir neleidzia aplenkt specialiai)... Aplenkiau, persirikiavau, ant stabdziu, pristabde ir rodo pravaziuodamas: sorry sorry... Nesuprantu as tokiu...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:21. |