![]() |
Idomi Jusu nuomone apie toki modeliuka.
https://autoplius.lt/skelbimai/merce...-10892995.html
Siaip 4varomi pas mersus geras dalykas? ar reiketu vengti ju, nes turi kokiu tai bedu, kurios pastoviai islenda? ir aplamai kaip tie 2,5 150kw motorai? Aciu uz issakytas Jusu mieli draugai mintis :bounce::vairuot::) |
motoras cia ne 2.5, jeigu gali issiverst be 4matic, tai geriau be jo ir issiversk
|
Citata:
|
visu pirma tai ,daugiau mazgu,,o priekines granatos,ju gumos ir visos kitos dalys tikrai nepigios, manau pirmiau pasidomek...
|
Kalbat iš patirties? Aš asmeniškai tik džiaugiuosiu. Važiuoklės jų padarytos gerai, detalių aftermarket taip pat yra.
|
Citata:
|
Važiuoklės kainos tai tikrai skiriasi, neskaitant to kad pas 4matica daugiau visko remontuojamo, bet ir kitos dalys brangesnės, bent pas W221 priekinis guolis skiriasi dydziu ant keliu mm ir matico beveik dvigubai brangesnis
|
Citata:
|
Paskutiniai 5 mersai pas mane 4matic.. viskas ten gerai, pravazumui ypac startui pvz ant papiltu akmenuku ikalneje ir pan. Auto nedidelis, apsisukimo kampas netrukdys didesnis. Detaliu aftermarket jau gamina, nors per tiek masinu esu viena karta guoli keites. Pliusas dar kad sutaupysi ant galiniu padangu :)
|
Kad 4matic brangiau vaziuokle remontuoti tai faktas, bet juk to nedarai kas diena, jei ji buvo tvarkinga, tai is karto gal nereikes visko is eiles keisti :D o kaip patys tie motorai? ten twin turbo? ir grandine stovi? :seile:
|
Ne ten biturbo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29. |