![]() |
Greitizz - MB C123
1 Attachment(s)
Sveiki, jau senokai paskaitinėju šį foruma, taigi prisistatysiu, esu Giedrius, gyvenu Vilniuje, vairuoju c123 230CE, 84m. Kodėl c123? todėl, kad esu lengvai pakvaišęs dėl šių modeliukų...:wave:
|
Super :zenklas: Ir ratai berods originalus? Galetum daugiau nuotrauku imesti.
|
RS'us susitvarkei? ;)
|
nu vis daugeja nauju nariu :xx:
geras C123 :seile: imesk daugiau foto |
O as MB 123 nesuprantu, man jie visiskai negrazus :blush:
|
Citata:
|
Tas sijonas po priekiniu buferiu nelb derinas prie bendro vaizdo. Nebent derintum kazkokius slenkscius ir kazkokia apdaila po galiniu buferiu. O siaip senas geras mb, aprasyk placiau arba foto daugiau imesk (salono ypac):wave:
|
Citata:
|
:seile2:
nuostabus 123! |
Gražuolis C123... Teko pavairuot tokį, ispūdžiai tik geriausi, gali pasakyti, kad jis net už C124 minkštesnis. Dar jeigu foto daugiau būtų ir aprašymas, tai išvis super būtų...
|
Citata:
|
Sveikinu turint teisinga auto ;)... Vaziavimo skyrtumas nuo 124 skiriasi as ir kaip pirkau c123 ir vaziavau namo tai netikejau, kad ji tiek minksta ir plaukia ta zodzio prasme :) ispudziai tik geriausi. Imesk VIN manau daug kam smalsu suzinoti kokia komplektacija ;) ir foto daugiau
|
|
Net negalvojau, kad tokiu lt yra :seile: pagarba zmogau :love::bounce::uuu:
|
Labai grazus ir tvarkingas kupe.. :zenklas: Vidaus foto dar butu idomu pamatyti.
|
joa, pilno body kito truksta... ratai cia bbs mahle 15, kitam sezonui desiu bbs rs, kuriuos beje kaip supratau is nova pirkau :wave:, jau baigiau juos tvarkyti, bet nusprendziau, kad neapsimoka del menesio vazinejimo deti, nes statysiu ziemai i garaza.
|
geras auto ir retokai sutinkamas keliuose, :good:
|
labai saunus mersas. spalva labai grazi. ir sutvarkytas toks. negi toki pirkai?
|
ledas mb
kiek mokejai? |
Puikiai atrodo!!! Tvarkiai tu jo kebula ar pirkai toki leda? Ir is kur busi jei nepaslaptis ;)?
|
Citata:
|
Citata:
O dėl merso, tai joa pirkau pavasarį už 3eur jau tokios kėbulo būklės kokia yra, tik buvo stovėjęs lauke 2m nejudintas, tai reikejo is tech. dalies prikėlinėti šiektiek, tai dar gal 2k Lt sukišau ir viskas, visa vasara sėkmingai atvažinėjau ir dar važinėsiu iki spalio vidurio :wave: dėkuj už pagyras :) |
Citata:
Tai sveikinu ir tave, tu irgi kaip maciau turi c123, tai ruosk kitam sezonui - darysim meeta:D as Vilniuje vazineju, dar Panevezyje kartais, o siaip per vasara nemazai km prasukau ir per visa Lietuvele. Klausimas, kuris man visad rupejo yra: kiek gi idomu Lietuvoje yra gyvu, aktyviu c123 savininku... |
Citata:
|
|
Kaip aš tau dabar užpavydėjau:geda::geda: Superiniai ratai:good:
|
Citata:
|
Citata:
koks dydis ? |
Citata:
|
Ooooo,BBS RS,super :) Ratukai labai grazus.Ir mersas idealus ;)
|
|
Atskleisk paslapti kaip čia padarei ? :)
|
Citata:
|
|
Super vairas...
|
Citata:
|
papasakok smulkiau apie tuos poliravimus! kaip atvgaivint ratus ar panasiai.arba imesk nuoroda youtube
|
Citata:
|
Citata:
|
Superinis C123as . Butu idomu pamatyt jo vidu. Yra gal el. langai, kondisas netycia ? Bijau net pagalvot, kaip atrodys su BBS RS :xx: Kokie planai su body kit'u ? Bandysi surinkt pilna ? Sunkus dalykas, vienas cia iesko AMG apdaila, uz replica net nuzudytu :xx: Na kas iesko, visada randa.
Tikiuosi ir mano garaze kada stoves C123 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:23. |