Ar gali pareigunai "nusauti" nakti?
buvo tokia nemaloni situacija, kad nakti "paeme"... dabar iskilo klausimas, ar jie gali uzfiksuoti greiti nakti, tamsiam, neapsviestam kelyje?
|
Citata:
|
gali. jie negali matuoti tik esant rukui, lyjant, sningant, nes tada gaunasi iskreipti parodymai.
|
Bet lyjant tai matuoja, langiuka prasidare sau siltai masinoj.. :/
|
matuoja visada. mane tiek per ruka tiek per sniega nusove buvo.
|
o tai i kur jie nakti sauna, jeigu nieko nesimato?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Blogom oro salygom nieks su berkutais ir nematuoja :confused:
|
tai kad kaune dabar patruliai neturi radaru visi surinkti
|
Citata:
|
Citata:
|
Na nezinau, bet Kaunas-Jonava siandien vakare tikrai matavo:)
|
tai respublikiniai tai turi as apie paprastus kalbu patrulius , nes is ju surinko radarus ir padarys kad istrint negaletu ,tai jei jau nusaus tai kad ir suformintu
cia bratkis taip sake :D :D |
Citata:
|
kaip suprast ant radaro istrint negales? ant berkuto greitis uzfiskuotas 10min laikosi, paskui pats nusimusa.
|
Citata:
|
hm, idomu bus :)
|
Citata:
|
Citata:
Na taip,jei pazinciu turi tai is duomenu bazes istrins ;) Bet jei neturi pazinciu rimtu,esi paprastas pilietis tai jau sunkus atvejis :) |
Linxmiausia tai, kad administracinis pazeidimas galioja 6 men. per kuriuos pazeidejui gali buti surasytas protokolas :D
|
jeigu bauda iki 200lt, tai ir neraso protokolo, tik administracine nuobauda.
|
viska galima sutvarkyti, net jeigu uzsokai ant stacionaraus radaro, tik reikia greitai suktis ;)
|
jo, jau du kartus buvau uzsokes ant stacionaraus, sutvarke :D
|
patys pareigunai suinteresuoti gauti i kisene yra...visada atras budu kaip nuskukti viena kita mln. lt i kisene..:-)
|
Citata:
|
Citata:
|
visokiu ju yra kiti vaidina kad jie cia tvarkdarai labai dideli ir tokius huliganus tvarko o patys prisigere vazineja
zinau tik viena jie visi psihiskai nesveiki yra arba patyre traumu vaikystei joks normalus zmogus neina i ta policija visi jie ten daunai pedikai pedofilai ir kiti visuomenes atmatos kurie kaska bando vaizduoti patys sededami sude iki keliu kitus teisia uz menkus dalykelius ir galvoja kad taip isperka savo kalte gal per riebei cia pasakiau bet tokia tiesa o jei ir buna normalus zmogus tai patekes tarp tokiu tampa irgi nesvarus |
laikaU PIKTI ANT POLICIJOS NUO VAIKYSTES neturiu as gero zodzio ant ju
ju tipo geru darbu sarasas juokingas pagavo nemokejo pasodino sumokejo paleido ir namo dar parveze argi cia policija kuri tik stovi nakty krumouse ir laukia kokio zmogelio kuris virsys greiti kai tuo tarpu prie kokio skersgatvio malaletkos spardo senukus atimineja rankines dauzo stoteles ir taip toliau savanaudzai parsai is musu pinigu islaikomi ir dar mus skausmina keliuose i sibira juos visus :) |
Nu nėr tvarkos Lietuvoj. Bet policininkai nekalti kad iš tų mūsų sumokėtų mokesčių jiem tik trupinėliai nubyra. Pats neimtum kyšių kai gautum 400lt į rankas. O tuo labiau toks atlyginimas tikrai nepaskatina eiti ieškoti nusikaltėlių kur naktį siautėja. Kad ir tos laidos kur rodo apie pilicininkus. Taigi ten graudu, vaikosi su pasatais kažkokiais, užlūžo, patys raudonuoja prieš kameras, organizuotumo nėra, dyzelio nėra, pinigų nėra. Gaila, nes jei gyventume normalioj šaly policija turėtų gaudyt tokius duchelius kur su kiaurais duslintuvais važinėja ir su mėlynom lemputėm na ir aišku stabdyt nusikalstamumą ne tik keliuose. Bet ne Lietuviam taip gyvent. :confused:
|
jonukas - nepazeidinek KET, ir nereiks laikyt pykcio. as nieko pries pareigunus neturiu, man jie draugai.
|
Truksta tvarkos ir pingu. Kur pinigai ten tvarka ir dar didesnes makles :D cia budinga Lietuvai, reiskiasi nemokam susitvarkyti su pinigais.
|
Citata:
|
nuu, kad nevirsys grecios tai nereiksia, kad nestabdys, jeigu poreikis pasipinigauti bus, visdada suras prie ko prisikabinti...o kai baigiaisi argumentai, tai pasakys, kaip man "...ka tau gaila 50 Lt sumoket, taigi su MB vazineji.."
ir dar byski...Jei kelių policija nenori imti kyšio, nusišypsokite ir perduokite linkėjimus televizijos žiūrovams! |
Aš kaprizingas :bebebe: . Nedaviau ir neduosiu kyšio. Jau geriau pinigus pervesiu i valstybinę mokesčių inspekciją, nei duosiu tiems kas mane sustabdė ir nubaudė. Iš manęs jie negaus ne cento :xx:
|
ir as kysiu neduodu ne cento, geriau perwesiu aprangai ir tramnsportui, gal man kada reiks akd jie atwaziuotu
|
Citata:
laikykis ket ir busi ramus. ir atsiminkit, KET kuria ne POLICIJA, o VRM ! Policijos darbas priziuret kad KET butu laikomasi, jie uzdirba duona, toks zmogaus darbas, ir ant jo pykti negalima. |
Citata:
|
cia jau dabar raso tie kas ju nesilaiko, po tragisku ivykiu. bet istatymus kuria VRM
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:35. |