![]() |
Ar i keturduri W124 galima itaisyti dezute po porankiu?
Kiek mates tai tik coupe yra tos dezutes arba naujuosniuose modeliuose, o ar y keturduri w124 eitu itaisyt?
|
Vakar kaip tik isedejau ta kelma pas save i ceske,siaip mano galva tai susirask ta daikta ir ziurek ar tinka ar ne,nusiardyk savo ta dezute ir paziurek tvirtinimus ir pan,srote nuardys ir palygink,jei koks tvirtinimas neatitinks pasidarysi kita bet siaip manau kad viskas ten mazdaug atitikt turetu,na bent jau as taip galvoju,o negi nebuvo pas w124 naujesnius to kelmo?
|
nezinau zinociau neklausciau :D kiek maciau w124 tai nievienam nebuwo tos dezutes :), jau geriau galejo y mehanini dezute ideti, o nerankos atlosa kuris neisivazduoju kam reikalingas mehaninei.
|
Netik kupose buvo bet ir sedanuose universaluose. Originalios dezutes tinka visiem 124 modeliam.
|
porankis labai patogus dalykas, važiuojant tolimus atstumus. tokiu budu ranka pasideda ant porankio ir nepaskausta vaziuojant. tos dezutes manau buvo dedamos pagal komplektacija. mano pavyzdziui kupe jos nera.
|
na pas mane irgi nera. o man jos ir nereikia. bardaciokas didziulis. pora dideliu kiseniu durelese. nezinau ka y ja deciau jei ir butu :)
o porankis tikrai lafa reikalas. mieste nenaudoju. bet tolimose kelionese super reikalas. |
as vis ieskau juodo su zebrano medziu
http://i041.radikal.ru/0908/ba/9ebae8568354.jpg jei kas parduodat toki kaip nuotraukoj, parasykit PM :) |
Citata:
Jei nerasi sakyk,pazhiuresiu. |
reikia visos dezutes. medis kaip nuotraukoj - zebrano (tas "paprastas", kuris daugumoje W124 buna)
http://s60.radikal.ru/i167/0910/96/350168fd76e6.jpg |
Citata:
|
su automatine deze porankis isvis nepakeiciamas dalykas. su mechanine jau kaip kam, pvz man visiskai netrukdo, o tevas nekencia jo :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Na jai nova ieskosi juodos taip ilgai neranda tai ka man kalbet apie melinos spalvos :D, o gal netycia kas turit?
|
Turiu juoda, tvarkinga - 70Lt.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:36. |