![]() |
W124 variklio tarpines keitimas Vilniuje
Sveiki gal vln rekomenduotumete kokius meistrus kas variklius tvarko nes jauciu kad tarpine reikia keisti kol iki kauno is vln nuvaziuoju litra antifrizo suryja ir niekur nenuteka ir baisiai balta gara meta, gal kas keitek kainas zinot? :confused::)
|
Aš tai spėju kad tamstai ne tik tarpinę bet ir galvą teks pakeist. :confused:
|
Citata:
|
uzteks manau ir tarpines, jeigu toliau taip ir vazinesi, koshe bus cilindruose vietoj tepalo. nors galva slifuot taip ar taip greiciausiai reikes. keist nereikes.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
mano rekomendacijos butu pirma nepirkti daliu o isiardyti ir ziureti ar tikrai tarpine. konkreciai pasakyti galiu tik tik tiek tarpine 2.3 motorui Victor Reinz (rekomenduoju) apie 96 litai. varztai galvai apie 70 litu. taipat reikia isiurbimo kolektoriaus tarpines, ir ismetimo kolektoriaus 4 tarpiniu. as ju nepirkau nes turejau atitikmeny. galvos tikrinimas ir slifavimas 60 litu (GRC-galvuciu remonto centre) taipat dariausi voztuvu pritrynima ir gumyciu keitima. dariau pats tai centai gavosi. dabar pats darbas. alytuje praso rimti meistrai apie 300 litu + su dujom kaina auga, manau vln panasiai. nevariau pas meistrus. spjoviau dariau viska pats. vat susipirkau dalis be reikalo nepatikrines situacijos ir teko jas visas pastatyti y kampa nes blokas isakijes pasirodo buvo. prireike kisti nauja motora. o visi pinigai nuvejo beveik velniop kaip ir sutvarkytos detales bei galva. P.S- Placiau http://mb1.lt/showthread.php?t=1213&page=7 |
Tai va aš galiu paantint driuliauskui. Nieko nepirk, o pirmiau gal jei pats nenori lįst tai reiktų nuvežt nuardyt ir pažiūrėt kiek reiks įdėt pinigų ir tada pasvert visus už ir prieš. Nes kainos remontų nemažos, o čia kaip tik forume sapnas man rodos pardavinėjo 2.3 motorą. Tai jei gautum motorą už 300 tai pigiau dar išeitų negu taisyt. ;) O dėl kainų tai kur dirbau apie 300 eidavo dar priklausomai nuo priėjimo prie motoro ir pan. Galvos šlifavimą tai ne vln žinau kas daro už 30 lt, tai gal išeitų ir vln pigiau rast. O daugiau tai jau nuo meistrų viskas priklauso. :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:36. |