![]() |
Mercedes Benz sedanai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VA
|
nu grazu net zalia...
|
aha graziai padaryti, pasirodo "moldingus" plastmases visai grazu dazyti kebulo spalva, nerealiai ziurisi :) na su pilka plastmases spalva irgi nieko, orginaliai visada grazu, bet cia padailino ir tikrai i tema :cool:
|
Joo... as tai lenkiu galva pries 124 kebula... labai geras auto.
|
taip, taip, labai vykes modelis, galbut netgi is mersedesu lietuvoj ju ir daugiausia.
|
|
|
nu tikrai grazu:)
|
sitas 4akis graziai dera, ratai tinka
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
O seip jeigu istikruju, tai tokiais metais kaip maniskis kudykelis, tokie kaip nuotraukoj jau buvo nebegaminami, is to ir sprendziu... ir skirtumas tarp ju ne tik lemputes ant veidrodeliu... |
Nu fainas automobiliukas graziai atkaltas, bet airbagus chebryte galejo normaliai sutvarkyti:D
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelb...eji&id=1556783 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
man irgi baltas mersas ziauriai grazus,
savaji ant tralo kai pamaciau, tai kaip tie kazokai is paskos nulekiau... :) dar pasitaike ir avantgardas, tai is vis apsikabinau ir nieko neprileidau, nors vyko ilgos derybos... :) istikruju, tai su 210tu mersus papilde superbalta spalva, tai man labai patiko ir norejau balto 4akio, tik isivaizdavau, kad bus pas mane sedanas, bet dabar ziauriai man prilipo universalas... |
Citata:
|
Citata:
Vat automobiliu pirkime viskas ir prasideda nuo to, kad pirkejas praktiskai nezino jokiu niuansu ir ji galima mulkinti belekaip... Tik ne ta kuris su situo susidures... Dar neivaldziau visiskai atpazinimo meno, paliksim tai tam kas tiesiogiai sioje sferoje dirba, bet sittttaaaaa merseli tai net is nuotraukos matau, kad sove ir sutvarkyti su....ai:cool: |
Citata:
Bet kiekvienas turi savo mylima ir megstama spalvyte... Ir beja sedanai man irgi labai mieli, bet sutikciau tik tuo atveju jei jis butu skirtas ne man... |
Citata:
|
grazus ratukai ir spoileris, graziai suderintas
http://i222.photobucket.com/albums/d...07/spoiler.jpg |
[QUOTE=dyzelis;992]grazus ratukai ir spoileris, graziai suderintas
graziai, bet su tokio aukscio padangom nezinomais keliais ar nezinomam mieste geriau nevaziuoti.... :D |
Citata:
|
|
Citata:
|
pas tevukus i kaima :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:18. |