![]() |
W210 E270 Skydelio apšvietimas
Labas visiems. Šiandien buvau Kaune tvarkyti savo prietaisų skidelų. Susitariau Taikos pr. 127C. Padarė per valandą ir puikiai viską dabar rodo ir laiką su greičių parodimais, ir temperatūrą. Bet sugadino skidelio apšvietimą, kuris veikė iki to remonto. Dienos metu tai nesimatė to, o kai vakare isėdau, skidelis tamsus. Skambinu Vaidui, kuris darė, o jis sako pats išsiimk ir pasikeisk lemputes. Va toks pas mus servisas.
|
Citata:
|
man irgi viena puse nedege, tai su Tomskiu pakeitem lemputes ir ok :)
|
Stuksenau vos ne kuloku, bet nieko nereaguoja. O kokio dydžio(watų) ten lemputės? Reikia dabar kokį kablį iš vielos daritis, kad skidelį išimti. O koks ten saugyklis ir kur jis stovi?
|
pas W210 skydelis ten nesunkiai issiema. lemputes 3 ar 4 mazytes...
tokio tipo http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg |
Na pas mane kai neshviesdavo tai neshviesdavo nei skydelis,nei pechiuko,nei langu knopkes.
|
Citata:
spydikui isimt jokiu irankiu nereaikia, tik atsuktuvo, is apacios po vairu atsuki paneles viena varzta, atlupi ja, kisi ranka is stumi spydika, su kita ranka trauki spydika. 2min darbo ir spydikas ant kelieniu. |
beje gali but kad fiskes nepajunge arba blogai pajunge, nes viena fiske kad veiktu spydikas, kita fiske kad apsvietimas veiktu
|
Tai jo pilnai išrinkinėti nereikia? Tipo stiklo nuiminėti ar dar ką nors? Kiek mačiau, tai reikia tik kablio iš vielos turėti, nes be jo neištrauksi, nes gan tvirtai isistato ir reikia jėgos, kad ištraukti. Kai statė tai rodos fiksavo fiškes. Nedega tis pats apšvietimas, nes vakare nematau nei greičio, nei kuro parodymų, tik nedaug iš dešinės šviečia matit viena kokia. O traukė su vielos kabliu.
|
Labas visiems. dar prie to pačio noriu paklausti dėl laiko nustatymo. kaip nustatyti laiką skydelyje?
|
Citata:
|
Labas. Taip vairas su knopkėm. Ten pasižvalgiau po meniu. Radau 12 ir 24 val., bet nerandu kaip pereiti prie laiko nustatymo. jei gali parašyk plz. papunkčiui ka kaip spausti? ačiū.
|
Citata:
|
Ok. Reikia pabandyti, po to parašysiu.
|
nu reiks pagalbos isimant spydika, skambyk. nereik jokiu ten vielu.
|
Labas tomski. Kaip laikaisi? O tai kaip tu išiminėji? Kaune man tai su kabliu išėmė.
|
as pries pora dienu emiau W210 97m skydeli kad lempas pakeist
tai kisau paprasta atsuktuva sone ir lupau. aisku taip mandagiai lupau kad nesugadint nei paneles nei skydelio. :xx: |
Aš tai ieškosiu kokio kablio, kad kultūringai ištraukti. Realiai mačiau ir isivaizduoju kaip tai daroma. Tik va lempučių nusipirkti reikia, o kokių nežinau(sako yra 1,5 ir 3 watų)?
|
nereik jokiu kabliu. po vairu yra plastmase, kaip keleivio pusej taip ir vairuotojo. atsuki varztus, plastmase nuleidi, ir kisi ranka is apacios link spydiko. ir su ranka isstumi spydika. viskas.
|
tai lemputes pirk galingesnias. jos ryskiau svies. o jeigu bus perdaug sviesos tai pasimazinsi :) reguliuojasi ten lygtai kairej puses skydelio
|
as pirkau lemonoj lemputes, tai jie tik galingesnes ir turejo, nors akis nlb ir pastebi skirtuma.
|
Jo šviesos ryškumo reguliavimas yra.
|
Citata:
|
Pas mane šviečia,bet nežinau kaip išardyti.
|
pas mane nesviecia
|
nu jungtukas turi sviest jau issiaiskinom :xx:
o dabar kitu apiputimo groteliu tie ratukai pas W210 sviecia ? bent jau W124 tai sviecia o kaip pas naujesnius? ir kaip jie issiardo ? kazkaip su W124 viskas paprasciau :xx: |
Citata:
|
O pas mane klimatas. bet taip viskas šviečia. Va tik skydelį sutvarkysiu.
|
pas mane nesviecia apiputimas
|
Žiūrėk gal ten irgi diodai kokie stovi ir nedega?
|
gali but. nlb skauda man del ju.
|
Gal kur nelabai ir reikia, bet skydelyje tai būtina. Aš tai nemėgstu kai kas neveikia automobilyje. Ir nesvarbu ar tai MB ar koks coltas.
Na dėl laiko nustatymo: nieko man nesigavo, radau kur meniu išeina į tas 12 ir 24, bet dešinieji klavišai ant vairo nieko nereaguoja. |
Labas visiems. Na šiandien vos ne pusę dienos "prasėdėjau prie vairo" tiesiogine prasme. Ir taip bandžiau ir kaimyną prašiau, o laikas skydelyje nepasidavė mano įkalbinėjimams. Ką daryti? Help.
|
kolega reiskia kazkas ne taip pas tamsta. nes laikas nusistato ten kur kalba ir visi kiti parametrai yra minutes ir valandos tada su rodyklem desinei vairo pusei pakeiti minutes ir valandas. simply :)
|
Citata:
|
Labas. Bandžiau ir taip ir taip, bet ateinu tik iki to kur 24 ir 12. Iš dešinės tie migtukai perjungia tik iš vieno į kitą ir viskas. Niekaip negaliu rasti kad ir minutes rodytu.
|
reiskia neina :(
|
Citata:
|
Šiandien nuėjau ir tiesiog atjungiau skydelį ir palaukiau 20 min. Na ir iškarto pasikeičiau dvi didelias lemputes (tos kur buvo 2watų , tai radau tik3watų, o vieną 1.2 kur buvo 1.3). Sakė pardavėjei, kad turi gerai buti. Dabar viskas šviečia ir žyba super. Be to pats pasigaminau du kabliukus, iš dviračio špykių, su rankenos. Dabar busiu specas skydelių išėmymo.Va.
|
o kiek tau kainavo padarymas, kad rodytu temperatura, laika ir pavaras? as ta pati dariau Vilniuj, tai 200lt atsejo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:26. |