![]() |
W220 ar gali tureti itakos salono sildymui lauko temperaturos daviklis?
sveiki.ar gali tureti itakos salono sildimui lauko temperaturos daviklis.nes pas mane jis visada 58 rodo.gal jo ir isviso nera ar sugedes jis
|
Citata:
|
kazkaip nesamoningai pas mane sildo ta salono ispradziu lyg ir viskas normaliai buna o poto pradeda atsalinet nesuprantu nieko ir pucia toki drungna ora.gal su vidaus davikliu kasnors negerai
|
Citata:
|
apie w220 sneku 5 litrai
|
Kaip su ausinimu? Gal antifrizo per mazai, ar dar kas? variklis nekaista?
|
Antifrizo normaliai variklio temperatura irgi normaliai laikosi.gal tas cirkuliacinis siurbliukas sugedes gali buti net nezinau
|
sveikas na dar nesusitvarkei? ir pas mane panasi beda nenori silti tik drungna pucia ir tai kaskaip labai sunkiai
|
sveikas. dar nesusitvarkiau.o kaip pas tave variklis normaliai sila
jeigu susitvarkysi tai parasyk kame beda buvo |
kad 58 rodo ten gal kokiais farengetais pas tave nustatyta? ec dega lempute? gal netycia kondyske isijunges vazineji ? dar auto pastatyk per vidury kur centrines groteles sildymo, paziurek ar nepaspausti auto apacioj kur reguliuot i kojas i langa pas mane viskas gerai sildo siaip manau kad su kondyske vazineji ir koks auto ijunktas ir darosi nesamones
|
cia biski ne i tema o ka reiskia ijunkta kondiske? o kai pja isjunkti? ta EC mygtukas ar kaip?
|
nu jei EConomy ijungtas (dega lempute) tada isjungta kondyske, nes nesaldo nei biskio bent jau pas mane:) nesumaisykit su AC pas kitus taip yra, tada atvisksciai Air Conditioner ijungti tas mygtukas skirtas :)
|
tai kaip db geriau vazineti kad ta EC degtu ar ne???
|
tai zinoma dabar reik, ked degtu ec lempute. tada reiskia kad economy ijungtas - maziau valgys benzo, nes kondiske isjunkta ir silciau bus :fire:
|
nu reix pabandyti :)
|
tikrai pas tave ec o ne ac mygtukas? nes bent jau pas mane valgo pora litru maziau kai ijungta tai net baisu pagalvot kiek be reikalo benzo isvarei :wacko:
|
Taip taip EC, bet vakar tai variau i kaima uzsipyliau pilna baka numyniau 176km i ve uzsipyliau nepilnai 19l tai kur da maziau gali imti o variau apie 130-140km/h bet butinai isjunksiu ta ec
|
nu ant ilgos distancijos gal nesijaustu labai bet mieste labai jauciasi, kad daugiau valgo net ir masina blogiau traukia. nzn gal kazkas kitaip pas tave ten nei w220. kai pabandysi su ijunktu ec parasyk kas kitaip :)
|
butinai, ryt i kauna vel vaziuosiu, isjunksiu paziuresim kas gausis :)
|
sveikas.o ka reiskia tas ratukas auto kuur per vidury virs mago,as jy bunu isjunges nes kai pasuku pucia salta veja per vidury o nustatyta normaliai selcijus:) o siaip kokia darbine temperatura pas tave rodo variklis pas mene ne pakyla auksciau 50 laipsniu gal delto kad labai salta
|
Citata:
|
o zmogau ant pariebinimo vazineji :D jo cia tik termostatas pas tave del visko kaltas, pas mane visad apie 80-90
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:10. |