![]() |
Nuotolinis automobilio uzvedimas
Sveiki,gal kas zino kur toki isigyti? Kiek jis kainuoja ir kaip ji montuoti? :)
|
Citata:
|
as kai domejausi, tai pasake, kad jeigu yra ir raktas, pamirsk nuotolinius uzvedimus. Cia buvo pries pora metu, kai dar w203 dyzeli turejau. Nzn gal dabar jau galima ir ant ir sumontuoti nuotolini
|
Įdomu būtu pasižiūrėti į tą pultą ar kaip jis ten? Bus naujų žinių - rašykite būtinau.
|
as kiek zinau tai ten uzsiveda su signalizacijos pulteliu ir viskas, cia tas pats kaip langu uzdarymas ir t.t. papildoma funkcija :)
|
Buvo man ant BMW (e46) padare, galiu pasakyti visai smagu ziema budavo isesti i pasildyta auto, tik nezinau, ar taip turejo buti, ar blogai buvo padare, jog su pulteliu buvo galima uzvesti tik tokiu atveju, jeigu masina buvo uzrakinta.
Papild: Cia su Sheriff pager signalizacija, modelio nepamenu. |
viskas paprasta, kai domejaus pries metus, berods 600-800lt signa kainavo su uzvedimo funkcija. ideda meistriukas ir dziaugiesi. galbut yra moduliu ir prie esamos signos dadeti ta privaluma. man dar nedaejo eile iki sito tuningo, bet kazkada tikrai pasidarysiu :)
|
pasiskambink forumieciui master - 868775609
nuvazuosi ir pasitarsi ar ant esamons signalizacijos padarys ar reiks nauja istatyt. siaip isimetus koki sheriffa peidzeri pas juos buna daug mygtuku papildomom funkcijom tai pasidarytum nuo vieno pultelio ir uzvedima ir stogo valdyma ir visokius strobus :D nerealus cabrikas butu :xx: |
Citata:
|
duok zinot kaip kas ten noreciau nuo signalizacijos kad stoga galetu valdyti
|
O tai ka ar prie bet kokios signos galima pridėti tą daliką?
|
Citata:
|
Tai su automatu paprasčiau dėl užvedymo tūrbut? 10 min. pilnai užtektu. O tai pilnai užtenka to vieno migtuko kur bagažinę atidaro, kad užvesti?
|
ant paprasto pulto yra atliekamas mygtukas dazniausiai, jei is viso ant pulto trys mygtukai, ta laisva gali panaudot kam tik nori, bagazinei, uzvedimui, kiemo vartams, sviesoms, valytuvui ir dar belenkam. o jeigu tu kalbi apie gamyklinio rakto mygtukus, tada nzn ar ji galima pririst prie to dalyko.
|
Taip pas mane "žuvytė" su trim migtukais.
|
bet tai kaip sukimas?ne visa laika uzsiveda is kart,reik pasukt daugiau maziau,cia naujai masinai gal kokiai ir gerai,bet senesnem tai jau makliavimas gaunasi :) apie dyzeli aplamai nesneku :D
|
O kas dyzelis blogai? Sukasi normaliai ir vedasi gerai, tfu, tfu, tfu.
|
na su dyzeliu reiktu kazkaip gamint kad pirma ijungtu degima pakaitintu zvakes ir tik po to suktu starteri
|
Citata:
|
Jo, su žvakėm nepagalvojau visai. Tai dyzelis atpuola tada, kursimes po senovei.
|
Citata:
|
Citata:
pas mano sena bmw buvo padaryta kad ijungus signalizacija isijungia pats degimas, tada uzsidaro langai ir issijungia degimas :D |
Citata:
Siandien buvau pas pazystama elektrika, kur signalizacijas deda, be po savaitgalio nelabai su juo susisnekejau :vynas: |
Jo tokie geri, kaip vienas pazistamas tekintojas, po 3 cerkos ruosinius jau bonkes formos tekina :D
|
Citata:
|
tai jo tik linksmiausia tas kad raktas su chipu o masina be chipo nesikurs taip kad teks isiminet is rakto chipa ir imontuot kurnors prie spyneles kad galetu be rakto kurtis :)
tik aisku dar padideja masinos nuvarymo tikimybe |
Citata:
Beto pas kaimyno w210 su infraredu to nera (benzinas) Citata:
|
Citata:
|
prikelsiu tema :) tai wa gal kas vis delto igyvendino sia funkcija-nuotolini automobilio uzvedima?
|
domejausi as tuo reikalu, kaimynas dirba signu firmoj, pas mane peidzerine signa, bet pasirodo pacioj signoj nera tokio navaroto kaip nuotolinis uzvedimas, tad reikia keist signa i tokia kurioje yra, tai kaip ir nieko pigaus. o jei masinoj yra imobilaizeris, tai reikia aukot viena rakta, ta rakteli pasleps kazkur po vairu, po panele, nes kitaip neuzkursi masinos
|
nereikai keisti, tiesiog tavo signalkiu meistras tinginis, man ant paprastos galejo padarit bet klausia ar tikrai man to reikia, prie signalkes jungiasi blokelis nedidelis jo kaina priklauso nuo firmos galim ir uz 150lt nusipirkti ir atsekti biski elektrikui uz darba, nieko ten stebuklingo nera.
aisku bet kuriam elektrikui turbut lengviau pakeisti visa pravodke su signalke nei prijungti kita blokeli.. Citata:
|
nu jo jis man sake apie ta blokeli, bet sako jeigu tavo signoj jo nera, tai reik det signa kurioj yra blokelis, klausiau ar galima prie signos tiesiog dadet blokeli, sake kad ne, tai vat ir nzn, kaip man pasake taip ir isivaizduoju :) jei kas uz 150 idetu man blokeli tai mielai pasidaryciau ta uzvedima
|
pats blokelis 150 cia pigiausias toks nors kuom jie skiriasi nznau, o darbas jau priklausis nuo tavo elektriko kiek jis ima uz valanda ar darba..
Citata:
|
Paskaiciau ir pats uzsimaniau tokio dalyko. Bet pvz kaip daryt, jeigu masinoj yra tablete ar slapukas? :) nelabai iseis. Ir ar saugu/patikima? :)
|
Citata:
o kai pastatai masina kurnors kur abejoji del saugumo tai ir susirenki visus slapukus :D |
kam ta tablete isvis, ramiau miegasi nebent, nes nuo vagysciu nieks neapsaugo :)
|
Citata:
|
Citata:
|
kadangi draudimui popierius esi pristates, gali ismontuot :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:27. |