![]() |
C124 3l benzas automatas nesikuria
Isvaziavau is garazo uzgesau nebesikuria. nuveziau pas garazinius elektrikus nezino kas yra kibirksti duoda kura irgi, signalizacija nelaiko. Gal kas turit minciu? ;/
|
Gal vandens įsiurbė arba užsikišo oro paėmimas. O kaip kuriasi? Bando griebt ar šiaip tik sukasi ir nerodo gyvybės? :)
|
starteris suka gerai, bet niekiek negriebia
|
kondensatas buvo gal kuro bake ar kuro filtre, uzsalo ir fsio.
|
Tai gal kuro nebera!
|
Ka tik pasiemiau jau mersa, "meistrai " tipo pakeite angliuka dangteli, nes buvo tipo sudeges nors keistas gal pries 3k kilometru. Db kuriasi bet sako mistika :) Nors pries tai tikrino ir kibirkstis buvo :)
|
Citata:
|
Citata:
|
jauciu po orandziniu dangteliu ;) skrejikas
Citata:
|
Citata:
|
Pas mano draugą tai panašiai buvo ant W202 C1,8 benzas. Važiavo ir sustojo vidury kelio. Tai pas jį nei kibirkšties , nei elektros į siurblį nebuvo, o sukti suko normaliai. Pasirodo rado, kad kažkoks 'komutatorius" negyvas. Kas per velnias tas komutatorius ir kur jis stovi? Jam uždainavo net 800lt.
|
Yra toks reikalas kaip komutatorius, stovi jis po kapotu, prie lažeronos prikabintas ir kaina jo normalią uždainavo...bet temos autoriui šis sprendimas netinka, nes jo pas jį nėra. Komutatorius stovėjo tik naujesnio DOHC tipo varikliuose su HFM įpurškimu ir tik 1,8l-2,0l benzininiuose motoruose
|
Taip pas jį 96m. 1,8 benzinas. Aš tik norėjau sau išsiaiškinti kas per žvėris? Tik man atrodo jis ne visai taip vadinasi tada.
|
O tas draugas variklio pravodkę susitvarkė? Nes nuo laidų plikų ir sugedo tas komutatorius.
|
Ten mersiukas prižiūrėtas. O tai kaip jis teisingai vadinasi tas velnias?
|
komutatorius ir vadinasi.
jei jis yra tik naujesniuose varikliuose tai kas per velnias tada prikabintas ant senu w124 varikliu lanzeronu? |
Įdomus dalykas: kai skambinome ir ieškojome, tai tanagroje pasakė, kad visai nėra tokio dalyko kaip kamutatorius.
|
Citata:
|
Kietas, čia tai biznis buvo. O dabar kiek jis kainuoja naujas ir padėvėtas? Įdomu tada koks ten specas buvo parduotuvėje, kad net nežino kas tai yra komutatorius?
|
Citata:
|
O kiek dabar jis kainuoja? Pasikeitus jį ar gamyklinė signą supras jį ar teks gal ką perprogramuoti ar dar kas?
|
Citata:
|
Pasakit kiek toks galėtu kainuoti? ir gal kas žino kur rasti Vilniuje?
|
Kaina jo yra apie 700-1000lt, žiūrint kaip pasiseks, o tokie dalykai parduodami šrotuose
|
Maniskiui naujas komutatorius ~10 000Lt, naudoti apie 500Lt vaiksto.
|
Nu tai pas tave motoras didelis, tai kaina atitinkamai kyla:xx: Nors man šiandien kolegos autodalyse pasiūlė ankedotinį variantą - pakaitinimo žvakė tik 4,10Lt:unreal: sakė garantijos net pusvalandžiui neduotų:xx:
|
Tokias baisu butu sukti vien del to kad poto issukant lauk ja ji ten pasiliktu :)
|
Man tai įdomi būtų reali jos pagaminimo kaina, jei jau mažmenininkas stumdo jas už centus... Čia yra tos, kur nesąžiningi perekupai susuka, kad tik būtų kas įsukta:D
|
tai iš ankstesnio paaiškinimo supratau, kad reikia ieškoti nuo naujesnio auto(tipo nuo 69 metų) komutatorių. gal kas žino gerą šrotą Vilniuje kur yra tokie dalykai?
|
Patarčiau ieškot pagal pavyzdžio serijinį numerį...O apie šrotus jau vilniečiai papildys...
|
Citata:
|
Citata:
|
Parašyk kokie skaičiai pas tave ir kiek nori?
|
o tau kokiam varikliui reik? turiu bosch 6 cilindru komutatoriu
|
Pas draugą benzas C180 W202 96m. Gal kas turi? Ir už kiek?
|
Help.Kas ten turi tą komutatorių? Jis Siemens yra.
|
beje, gal kuris idetu nuotrauka sito komutatoriaus? tikrai labai reiketu :)
ten yra tokiu ivairiu dezuciu ir prie saugikliu vairuotojo pusej, ir keleivio pusej, kur jungiasi kompas |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:28. |