![]() |
W208 kazko nepriima gazo nuo 4000rpm
tai va forumieciai,gal jus ka nors zinot ir galit pagelbet?
|
koks varyklis?
|
kaip suprast ta nepriema? :) nekyla apsukos daugiau kaip 4000? cia vaziuojant ar vietoj stovint ant laisvu?
|
230k
|
vaziuojant mazdaug nuo 4000 rpm taip variklis kaip pridustu,gali but cia oro srauto matuoklis gal??
|
Pas mano broli w210 ant lajswu apsuku nelejdzia kelt wirs 4000 apsuku,bet sake kad cia tajp turi but,bet pas tawe waziuojant taj nzn,gal siurblys nebepaduoda kuro daugiau!
|
arba oro filtro gyvenime nekeitei? :) o ne ant duju vazineji?
|
as nekeiciau oro filtro,nes tik clk turiu 6 men. bet gali but kad niekas pries tai ir nekeite:) pabandyt gal rimtai pakeist oro filtra reiks..
|
ant duju??nea juokauji gal:)
|
aisku kad nekeistas, kas keicia filtrus pries pardavima :) tai pradek nuo oro filtro, tepalu , kuro filtro, o paskui ieskok giliau jei problema islikus. o tai oro filtras gal oro nepraleidzia, motore tepalu nera, kuro filtras uzsikises , o tu nori kad vaziuotu :)
|
oro filtras tikrai nesukels apsuku, ir nepradek fantastikos skirelio
|
tepalu yra ir buvo,dar va siandien naujus supyliau:) gali but ir taip,kad oro filtras oro nepraleidzia,pradesiu nuo to,po to kuro filtra bandyt pakeist tada,nes iki tu 4000rpm vaziuoja puikiai,paskui tik padusta...
|
uzkimsk oro paemimo zarna, pamatysi kaip kelsi apsukas :)
|
a tai ka tu manai?kas gali but?
|
cia su kuo kalbi? :)
|
nesvarbu,su tuom kas gali padet:)
|
pradek nuo oro filtro :)
|
nu bandysiu,kaip bus nezinau....
|
blogiau tikrai nebus :)
|
nu reik manyt,nes tox maciau neypatingai grazus,susiglamzes ir suspaustas kazkox..
gal ryt iskart gausiu ir pakeisiu bus matyt |
isemi filtra ir pravaziuoji kelis km,nieko nenutiks ir suzinosi jis kaltas ar ne
|
Vokietijos švariais keliais gal ir nenutiks, bet per Lietuviškus purvynus tai patikėk. :D Geriau nevažiuok be filtro. ;)
|
nezinau chebra,daug skirtingu nuomoniu..
|
filtrus reikia keisti bet kokiu atveju, pades-nepades, vistiek pasikeisk.
|
pagaliau suprato vienas, kad is kavos nuosedu buriam :xx:
diagnose pasidarom ir tada sprendziam.... |
nu va pakeiciau filtra oro ir vaziuoja vel gerai :aciu:
|
nu va matai :) pasikeisk ir kitus einamus dalykus , kuro filtra, salono filtra :)
|
aha salono jau pakeiciau,tai dar kuro beliko pakeist,a ydomu kur jis randasi:) gale kur ar paciam prieky??a gal kokiu minciu turi dr kodel bagazine neatsidaro a?
|
bent jau pas mane kuro filtras gale prie desinio rato randasi, o kaip pas tave nzn :)
|
tas pats :D pas visus prie siurblio stovi kuro filtras :)
Bet kazkodel man labai sunku patiket kad del oro filtro kito masinos galia. Kazkodel sakyciau ir siulyciau pasidometi savo kompresorium, gali buti kad jis jau ant pabaigos, ir oro filtro pakeitimas tau padeda tik am kartui kol siek tiek vel uzsines, o paskui ir vel ta pati problema gali buti. |
tai ir pas mane bus ten pat tada,na bus matyt pavazinesiu ir bus aisku....
tikiuosi ne kopresorius cia kaltas,o kad oro filtras padejo tai is tikro. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:25. |