![]() |
Stiklo įtrukimo tvarkymas
kus kaune tvarko itrukimus? Siandien buvau regitroj, ten akcija dabar, tai patikrina nemokamai, pasako kas negerai, tai sake, kad nepraeisiu technikines del itrukusio stiklo. Ir sake, kad kazkur savanoriuose virina tuos irtukimus ir beveik nesimato ju. Gal kas tiksliau ka zinot? Aciu :)
|
i "evelka" nuvaziuok ir pasikonsultuosi... birzelio 23-iosios gatve priesais ortopedini.
|
dekui, reikes nuvaziuot, gal pades, nes jau 2 kartus grezt veziau ir vistiek truksta toliau :/
|
savanoriu g. vaziuojant is Vilniaus puses,pravaziavus sava,toj pusej yra garazai ir ten klijuoja padaro tikrai liuks
|
Citata:
pabandyk ir savanoriuose pasidometi kainas, garantijas... ir evelke, manau kazka issirinksi :) |
nu ziuresiu ka jie sakys, bet siaip manau, kad butu paprasciau pasikeist stinka, nes nemazai ten jis trukes, tai remontas manau kad nemazai ir kainuos.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Beja, siais laikais bet koks stiklas nera deficitas, taigi dabar pagamina visokius, kokiu tik reikia :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
ka darysi, visko pasitaiko :)
|
Nu vu, buvau nulekes iki to garaziuko savanoriu prospekte, tai zodziu neverta tvarkyt man jau to stiklo sake. Siaip jei buciau pries pora savaiciu ne i evelka, o pas ji vaziaves, tai dar sake butu sutvarkes viska, bet evelke man tik isgreze (ir tai belenkaip sake), o klijuot neklijavo. Ir siaip sake tas zmogelis, kad evelkas s paskutinis, greit bankrutuos su tokiu savo darbu.
|
Citata:
Del bankrutavimo tai nelabai noriu tiket :) nes jis gerai isistovejes sitame versle, o ir klienturos daugybe, bet darbo kokybe pati kalba uz save |
Citata:
|
Citata:
o kur tiksliau jie randasi, tie kur savanoriuose, nes jei paciam reiktu ar kitiem, papasakok kur tiksliau |
Citata:
|
gerai daro zmogelis,net nesimato kad itruke buvo,as tai net nezinojau kad evelkas daro,o matai ir daro dar belekaip.tas garazose tai ileidzia klijui t askilima ir daugiau neleidzia eit skilimui :)
|
Citata:
|
as siaip sakau ateiciai gal kam :)
|
evelke ne vienai masinai stiklus tvarkiau ir iki sios dienos problemu nekila, tik paskutine tvarkiau pries 1,5metu, tai gal darbuotojai pasikeite ar siaip broka padare...
|
kaip manote, jei priekinio stiklo itrukimas yra apie 15 cm, ar verta toki remontuoti? O gal tokiu dideliu itrukimu apskritai neklijuoja?
|
15cm tai as tavo vietoj net netvarkyciau. bent jau ant W124 naujas langas su idejimu 300lt tai ne karve kainuoja
|
nu jo su tokiu stiklu gal ir ta nepravarytum. Siaip gali tik uztaisyti, kad toliau neskiltu ir siaip kokias zvaigzdutes ant stiklu .
|
siandien uz 10 Lt pragreze maza skylute, kad toliau itrukimas neitu. TA tik po 1,5 metu, tai kad gyventi galima :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
https://maps.google.lt/maps?saddr=54...=h&mra=mr&z=18
Citata:
|
Nekuriant naujos temos ,bet klausimas prie stiklu ; apziurineju viena mersa,visi stiklai zymeti , bet galinis nezymetas . Ar taip daroma? Gal galinis nezymimas?Bo kilo itarimas ,kad gaves i subine ....
|
Gal kam bus naudinga- stiklo įdauža, jei neviršija 2lt monetos dydžio, galima visiškai suremontuoti carglasse negręžiant. Garantija visam laikui, jei toj vietoj vėl skyla, jie keičia stiklą už savus. Pagal darbo protokolą, jie garantuoja pirminį tvirtumą. Brangiau negu gręžt, bet gręžimui nieks garantijos neduoda, dažnai skyla toliau.
|
uzkniso jau ju reklamos per radija :)
|
Citata:
|
kokia orientacinė kaina yra tokiu tvarkymu?
|
jei gerai pamenu nuo manes uz 2 idauzas nueme 180 lt
|
180lt ką rašiau aukščiau.
|
gy gy tai gi jus maziau ten liskit,as paziuresiu kaip ta tavo idauza pavasari atrodys.be reklamos as jau 18 metu stiklus klijuoju ir prastesniu kliju("dervos") dar nesu turejes,tik mano kaina 30lt o ne 180 lt uz kv.cm,garantija be abejo lifetime
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:36. |