![]() |
Telefonai - klonai
nzn gal kam bus idomu. siaip nieko neturiu pries klonus, kelis isbandes, tiesa pasakius kartais jie geriau nei originalai, ypac kalbant apie iphone. telefonai ateina is EU, taigi jokiu mokesciu nera. pats is cia nesisiunciau, netycia suradau informacija EBAY.
http://www.dualsimmobileshop.co.uk/ |
as kai turejau plyta (nokia 1610), tai daugiau plytu nebenoriu, ir del to neperku visokiu iphonu ir pan. maziuka, paprasta telefa kad skambint ir gerai, akumas ilgai laiko ir patogus. o tie visi ismanus telefai man ne prie dusios
|
tiesa pasakius ir man tas pats. nesioju 2 telefonus ir abu kreditines korteles dyzio. patogu, kieseniu nepleso.
|
iPhone :) supers daikts seip :) didokas bet lb patogis kiseneje puikiai tinka :)
|
Na patarsiu, klonu tikrai nepirkit. Pirkau nokia 8800 arte klona, tai patikekit, taip suvargau, kad teko ismest telefona :) po to teko isigyt orginala-nepalyginsi :)
|
pas mane nokia 6500 slide, labai gerras telefonas. ir patogus ir madingas.:)
|
Geras. Dar nesu girdėjęs apie telefonus-klonus. :) Bet matau kad čia gryniausia nesąmonė vaikam su golfais važinėjančiais, kur yra magė alpine made in china, subwoofers blaupunkt ir viskas kainuoja 200lt. :D Gal jau atsigaukit nuo tos kinijos. :D
|
yra tu klonu , pvz iphonas kainuoja ~200-300 lt. pas yamato toks atrodo. viskas tas pat, tik atminties keli mb :)
|
Citata:
|
klausk jo, is isores jei as issitrauksiu iphona, tu nesuprasi ar klonas ar tikras :) pamandravot gausis tas pat. o visos kitos funkcijos as nzn, yamato pasakytu geriau
|
pachiu laiku jus chia apie tuos clonus prakalbot:) kaip tik shiandien zhadejau nupirkti viena.Tiksliau priesh pora metu buvau dukrai nupirkes viena,tai ji laiminga iki shiol,tik parejo abi batareikos,ir paprashe,kad nupirkchiau naujas,tai zhiurinejau pas kinus ir radau toki telefona ir naujas ir su batareikom :) http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT
Manau 12 metu mergaitei,butu gerai? Tik sakau,gal yra kas truputi geresnio pasauli,uzh panashia kaina? Pats telefonuose esu zhalias,man svarbu,kad galechiau paskambinti ir man paskambintu,tingiu megautis tu telefonu funkcijomis ,yra idomesniu dalyku :) Kokie tie iphonu klonai,kur yamato pirko? gal galit kokia nuoroda? :) |
|
Turiu klona 8800 gold arte,mokejau nemazai,pirkau Taiwane,kokybe labai gera,sleifo darbas,garsas,mygtukai viskas ok,naudoju 4men-problemu neturejau.Kas ziurejo pasakyt kad tai kopia negali.
8800 klonai uzdarbiui,aisku kokybe prastesne,meniu,surinkimas,na skirtumu yra,tikrai.Zmones pirko,aisku daugiausia jaunimas 18-22m. |
Citata:
|
mano nuomone yra tokia. jei tai dizaininio telefono klonas pvz nokia arte, luna ir t.t., Vertu ir kitokie tai jie tikrai baisus. na galit su manimi nesutikti, bet Vertu klonas yra toooks gaidys palyginus su originalu, kad nera apie ka kalbet. cia kaip golfas ir mersas, nu nera ka sneket. dabar kas liecia iphone, blackbery, google phone ir t.t. klonus, jie daznai pralenkia originalus funkciju prasme. pvz geras iphone klonas turi wifi, turi tv, turi 2 vienu metu veikiancias sim ir t.t. taip, jie ne tokie grazus, gal softas silpnesnis, bet kai sumoki max 350lt, tai koks skirtumas :)
va Samagono nurodytas variantas. teisinga kaina, viska vapse ka gali turet, jis turi, suges ismesi ir tiek. kaina yra jegine, va kur shuo pakastas |
Citata:
|
yra pas draugeli iphonas tas klonas,veikai viskas gerai,aisku filmuoja,fotkina tai baisiai,jei dar pradet gilintis yra ir taip trukumu,bet mokejo 200lt,dar ir vertus parsiveze,bet uz ta jua mokejo 180e,tas tai galingai atrodo ;) viska vezesi is emiratu,sake rusai ten viska sluoja,nes nesideri
|
Citata:
|
Draugas turejo nokia n95 klonas toks sudas kad, eina **. Pats turiu nokia 6303 clasik ir man patinka nenuoriu nekokiu iphone.
|
Iphone'as iphonui nelygu :) yra paprastas 2G, tada 3G ir 3GS, palaipsniui atnaujinami su nemazai patobulinimu. Teko ir klona pamaigyt, gan kokybiskai padarytas, bet vien ekrano spalvu kokybe, garsas, foto video skiriasi gerokai. Na ten buwo tik pliusas kad galima vienu metu naudoti dvi korteles. O pirkt, kad tik panasus butu i originala, su minimaliomis funkcijomis, nelabai apsimoka.
|
na is esmes pats iphonas labai neblogas dalykas,skaipus pasijunge vazineja draugeliai po uzsieni,kuo puikiaisiai veikia :) o klonai ir liks klonais,tiesiai sviesiai sakykit fuflekas :D
tas pats su visais kitais daiktais,jie niekad neatstos originalo :) isivazduokit telefona kainuojanti 20000e,o nusiperki klona uz 180e :D ir dar nori kad butu toks pat :) (cia as apie vertus) http://www.posh.lt/Stilius/Tag-Heuer...Denkait%C4%97& kaip pvz :D |
lygiai tas pat ir su normaliu iphonu, nenorekit turet telefona, kompa, fotika ir kamera viename. padoresnis fotikas kainuoja kelis simtus, kamera kelis simtus, ir t.t.
|
maniskis buvo 3G klonas, skyresi nuo originalo siek tiek galinis dangtelis, be prakasto obuolio buvo :D sudejom su draugu viena salia kito, tai neatskirtum, kur klonas, o kur tikrasis :) tik tas man nepatiko, kad iPhone valdosi lietimu, reaguoja i pirsto siluma, o maniskis klonas i paspaudima... meniu identiskas, klonas tikrai buvo kokybiskas, 2sim, ~5mb vietos :D kamera 0,3mpx, nefotkinau ir nefilmavau as su juo nieko, bet patiko man jis. BET kazkur pries menesi virsuliskese 13:30 val (DIENA) mane apiplese, paeme iPhone klona, nokia 6230 ir pinigine... tai likau dabar seses nokia 3120, dabar ziuriu nokia n95 ar n95 8gb originalus, kainuoja ~350-500lt priklausomai nuo modelio ir nuo islaikymo :) turejau pries iPhone klona n95 tai super telefoniukas :) filmavo labai gerai, sms rasymas super, nuotraukos taip pat labai grazios :) 5mpx ir t.t.. :)
|
www.2sim.lt - klonu pasaulis:xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Funkcijomis lenkia orginala? :wavecry: Nepradedam bereikalingos diskusijos, nes cia ir taip viskas aisku. Trupuciuka pasakei nezinodamas :geda: |
Citata:
|
zinau kas turi vertu signature klona ir org. tai faktas, kad nera ka lyginti. bet orginalas kainuoja 3000 eur, o klonas 500lt, tai pazaidimui gal ir idomu.
|
o kas cia tie Vertus telefonai? mados klyksmas kazkoks? reikia jau isigyt gal? :D
|
Citata:
|
Citata:
|
vat kame cia reikalas :) laikrodi as turiu, o briliantu nemegstu, geriau sena noske toliau nesiosiu :)
|
kiek turejau iphonu,visokiu smartphonu itt,visada geriausi bus man tiktai HTC firmos delniniai telefonai,nes ten yra windows mobile opercine sistema :)
tipo tokio http://www.letsgomobile.org/images/r.../htc-touch.jpg grazus,glamurinis,patikimas :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:28. |