![]() |
W203 2.2 CDI temperaturos daviklis. Temperatura neuzkyla daugiau 50 laipsniu
Nezinau ar taip turi buti....Temperatura neuzkyla daugiau 50 laipsniu, nors ventiliatorius sukasi...Gal temperaturos (variklio) daviklis rodo neteisingai???Salonas labai letai isyla....Termostatas negali buti, nes uzvirtu viskas tikrai, bet jei 20km pravaziuoji, tai rodo tik apie 40-50 laipsniu...Gal kas susidurete????
|
O kodėl termostatą atmetei? Ką tik keistas? Man tai primoj vietoj termostatas eitų patikrinimui
|
cia termostatas garantuotai atsidares pastoviai, tau didziuoju ratu cirkuliuoja vanduo ir letai syla, krc turi apatine slanga but salta o virsutine karsta, tik kai isyla variklis apatine isyla, jei pas tave slangos vienodai syla termostatas garantuotai, o del ko sukas tas ventiliatorius tai nz su sitais matorais bet pas mane ir pastoviai sukas nes taip turi but
|
Citata:
|
na pas mane tas su termo mova tai ko jis sukas tada? gal sugede kas?
|
Citata:
|
Sveiki,tas pats variantas nesenai ir man buvo 270CDI.temperatura pakildavo iki 50-60 ir nukrisdavo.Salonas budavo saltokas.Pasikeiciau termostata ir liuks.Beje silberauto gavau pigiau nes buvo akcija 135lt.
|
na dekui driuliauskas reiks kazkada gal pasikeist ta mova, ten ji gal parejus ir del to ir uzkirto kazkas
|
man tas pats buvo, tai pakeiciau termostata, ir pasibaige reikalai.
|
manyciau turi pasikeisti pirma termostata,nes del termo movos tau tikrai taip temperatura nekristu,o kai pasikeisi termostata tada jau ziurek termo mova
|
jaigu pastoviai sukasi elektrinis ventiliatorius, isjungiam kondicionieriu ir jaigu toliau sukasi, reiskiasi variklis nezino jo karstumo, todel kad neperdegtu variklis ijungia elektrini ventiliatoriu, tas daviklis randasi prie pat termostato (tiksliau paciame termostate), sunkokai matomas, i ji ateina 2 laidukai. variklio apsauga turesi nusisukti.
jaigu vazineji su kondicionierium ir termostatas visada atsidares, variklis irgi syla sunkiau. |
Citata:
|
Pas mane ziema labai letai uzkyla temperatura, pakeiciau termostata ir jokio efekto. Db supratau kad pas CDI is gamiklos ejo Webasta kuri pasildo antifriza, deja pas mane ji neveikia, nepaduoda kuro. Taigi termostato pakeitymas nevisada isspres problema su temperatura.:blush:
|
Citata:
|
sveiki, gal kam teke keisti ta temperaturos davikli-sensoriu? stovi autoservise dabar ir visi simtomai kaip aprasyta, tai galvojau termostatas, bet pasake kad tas daviklis kazkoks, bet kas blogiausia kad jis imontuotas kazkur kiek supratau is anglu kalbos kazkiokiam kondecatoriuje kuri galima pazeisti keiciant ir tada jau kainuos kosmosa. kas ka nors zinot apie tai gal?
dekui |
Citata:
pirmiausia TIKSLIAI issiaiskini koks daviklis sugedes, pvz jo zimejima B16 tada gal galesim padeti. kiek prisimenu tema apie variklio temperatura, o tu kalbi apie kondensatoriu. apie kokius simptomus kalbi? cia W203 CDI tema. apie koki kombaina tu kalbi? :) |
Citata:
|
beje sake kad ventiliatorius sukasi pastoviai nes tas daviklis fiksuoja labai auksta temperatura ir nespeja motoras isilti. zinojau kad kazkas netaip nes sukosi labai jau daznai, kartais issijungdavo kartais ne.
|
Citata:
|
nu vo jau kita kalba, jie kalba apie kondicionieriaus temperaturos davikli, ji galima trumpam apgauti, o kur jis tikrai isuktas ar i condensatoriu ar i sausintuva, galeciau pasakyti gaves kebulo numeri.
veju tikrai nekalba, ir tikrai del to gali suktis. |
Citata:
sutariau kad padarys nuolaida jei jau bus blogiausias atvejas. belieka tiketis geriausio ir tiek :) |
Citata:
|
Citata:
Kažką teko nugirst jog reiktų žiūrėt mažajį termostatą, gal kas ką apie jį girdėję ? |
Citata:
|
Kažką teko nugirst jog reiktų žiūrėt mažajį termostatą, gal kas ką apie jį girdėję ?[/QUOTE]
Atsidarius kapotą, žiūrint į variklį pažiūrėk ar priekyje, po kaire ranka yra mažas radiatoriukas. Jis būna tik tam tikroms rinkoms skirtose mašinose.Jeigu yra tai reikia pespausti jo pajungimo žarnelę nesvarbu kuria.jeigu pajausi kad mašina pradėjo šildyti, tai kaltininkas ir bus mažasis termostatas. Ji surasi paslepta priekyje ant vienos iš pajungimo žarnų. Sekmės. |
:xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:12. |