![]() |
S-Class W220 Kaip suzemint masina?
Gal kas buvot susidure, ar kazka girdejot, mano W220 per aukstai iskelta, noreciau suzemint, girdejau kazka SILBER AUTO galima suzemint, ten kazkaip kompa pajumge ir padaro auksti kokio nori, ar ira tame tiesos?
|
Taip, su kompu galima sukalibruoti koki nori auksti.. Tik perdaug nutolus nuo normaliu parametru keisis amortizatoriu darbo charakteristikos. Sirberauto nerekomenduos to daryti :) Bet pas gudru "garazista" galima pasidaryti :)
|
gali silberyje,suzemins,pasidarysi ratu suvedima. gali apgauti Niveau daviklius,tiesig trumpindamas ilgindamas traukle (traukles nesireguliuoja,reikes paciam jas darytis) tada ratu suvedima.
gali brabus pirkti naujus daviklius,su nauju kompu,bei extremaliam zeminimui parduoda netgi visus kitus reikalingus agregatus (kainos nenoretum zinoti) as siulyciau silberyje darytis. normalu auksti pasilikti,ir vietoj pakelimo pasidaryti suzeminima,juk susizemines nesivazinesi visa laika. aisku jaigu turi ziemines ir vasarines skirtingu dydziu padangas,teks keiciant padangas uzsukti i silberi,ir pakartoti suzeminima bei ratu suvedima. |
draugas turi nusipirkes ta kompa, reiks pabandyt susizemint jei viskas normaliai galesiu ir kitiem pagelbet.
|
Citata:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_8gowLm6n-g&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_8gowLm6n-g&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> |
man tai pavyzdziui net negrazu...tokios dydzio masina turi buti auksciau biskiuka
|
Citata:
|
Buvau senden Silber auto padare ko norejau, suzemino masina ir diagnostika padare.:):zenklas:
|
kiek tas reikalas kainavo?
|
Citata:
|
o kaip pasidarei ant normalios padeties zema? paspaudus pakelima pakyla iki kiek buvo normaliai ar iki auksciausios padieties kaip buvo?
|
Citata:
|
kiek mazdaug cm suzemino? pakietejo masina ar liko tokia pat ar gal net paminkstejo, nes logiskai galvojant pagalbvej maziau oro taip kaip ir padangoj minksciau turetu but? gal foto gali imest?
|
Citata:
http://i1011.photobucket.com/albums/...Picture285.jpg |
Citata:
|
tai gal galnes platesnes kad zemesnes?
|
ismeros 255.40.R-18 zieminiu reikia, priekije stovi 255.45.R-18, tai va kur nesikreipiu visur sako deficitines ismeros, radau ten keleta vietu, bet kaina kosmine.....
|
|
pilna buvo tokiu ismeru,va man tokiu 19 tai nerandu vasariniu,bet nieko atsiras pavasari ;)
o siaip gali det 245/45 |
Citata:
|
neisivaizduoju kaip buvo iskeltas pirmiau nes db pas mane originaliai zemiau sotvi negu tavo suzemintas, o pas mano drauga dar 3 cm zemesnis uz mano ir tai dar galima zemint, nu keliu dienu begyje pazeminsiu saviski ir idesiu foto kaip turi but :) kiek tu ten tu mersu turi juodu ? :D ir kur gavai pirkt ant veidrodeliu facelito posukius niekur nerandu, kad juos vienus man parduotu
|
Citata:
|
Citata:
|
ne su platesnem, o su aukstesnem :)
|
snd bandziau zemint masina viskas ideliai graziai susizemina vaziuoji lieka tokia pat, bet jei paspaudi pakelima pakyla ir kai isjungi grista jau i standartine padeti kaip kad buvo pries zeminima. kelis kartus bandziau visad tas pats arba nemokam elgtis su ta programa arba nezinau gal ten tik pratestavimui, bet tada vazinejant turetu pats pakilt is zemos padeties, bet lieka zemas kol nepaspaudi pakelimo, atrodo kad viskas nusiresetina kazko... bandysiu kita diena vel, nes negaliu dabar ziuret kaip atrodo aukstas kai zema pamaciau :D
|
Citata:
Citata:
|
nedaskaiciau :) idek kai turesi suzeminto fotke
|
OK imesiu :)
|
Citata:
|
nu va kaip skonis kiekvieno skiriasi, nei uz ka nekeisciau i europiny man taip daug graziau, dar graziau butu jei isvis ten jokio nereiktu arba dar mazesnis butu...:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata: