![]() |
Andrius1990 - MB 190E sportline
4 Attachment(s)
Stai ir mano baby benz :vairuot:
|
tvarkingas mb, parasyk aprasyma jo:)
|
ziauriai grazus ir priziuretas mersiukas :good:
Saunuolis :) |
Nu ka, gym. 1989m., 2l benzinas, 87kw, nors kaip man traukos per akis,200km/h dar eina daugiau nebandziau, lb patinka 4begiu deze. Cia sportline,tai siektiek zemesne ir kietesne pakaba.Kolkas rudziu nei nematit,tikiosi kad taip ir liks po ziemos :D
Jau turiu beveik metai,jokiu problemu is technines puses,tik kad brangoka su juo vazinet :D, vasara dar pakenciama,ryja pagal knigute,o ziema net neskaiciavau nes baisu pasidaris :D Pries mane turejo tik vienas savininkas,kazkoks seniokas voketis,turbut vazinedavo tik sekmadieniais i baznycia,nes pravaziaves pagal metus tikrai nedaug,beto nei vidus nei isore nesutrinta. Citata:
Noreciau susidet dar dacikus kaip buna evo 1,tepalo kaitros,borto kompas ir krovimas,gal kas esat megine? ar imanoma ant sio modelio taip padaryt? ir iskur toki geri gaut? :) |
ar man atrodo, ar ant ratu centru truksta dangteliu?
|
taip truksta,visdar ieskau,kad butu su MB zenkliuku,siap radau paprastus,galvoju gal lipdukus ant ju uzsiklijuot,bet noretusi kazko orginalesnio
|
labai grazus 19 :)
|
Sveikinu isigijus toki tvarkinga :zenklas: ir aisku bandyk ji toki islaikyti :)
|
Citata:
|
Maniskis jau daug mates :confused:
|
kokios kuro sanaudos ? tipo 15 gal :laugh: kad sakai taip daug :D
|
Gražus, svarbu kad patinka. :) Man net keista kad 4bėgė dėžė tau patinka. O ten teisybė kad tik galiniai elektriniai langai? :D
|
Gerai uzlaikytas, o variklis ne 90kw pas juos eidavo?
|
motoras graziai padazytas :seile:
vasara reiks ir saviskiam ta vieta raudonai nupust |
Tvarkyngas Mersiukas :-)
|
Citata:
To liudas: ten tos knopkes,tai sildomos sedines(priekines) :D 4 deze patinka kad ilgi begiai,nors su 5 gal maziau ritu. To m'bejus: 90kw be katalizatorio,as savo islupau,tai gal ir pasidare db 90kw,siap pasijaute siektiek kad geriau. |
Citata:
|
Citata:
|
nu siap maniau kad pasikises,smirdejo, beto dar del tu 3kw ;)
o blogai padariau? |
Citata:
o andriui gal uzsikimses buvo :confused: |
Citata:
|
tiesu vamzdi ir staciau,galvoju rezonatoriu insidet,bet kitaicku nesinori
|
pas mane tai bakiuks palikts :confused:
|
Citata:
dabar nuodyji mus visus su dujom ismetamom :xx: beje o kai rezonatorius isistato tai jisai sumazina tas kenksmingas dujas ar tik del garso ? |
Citata:
|
nu garsas vosvos pakito,bet man mazokai karke,tai dar biski vidurini bakeli praoperavau,bet vistieek man mazai krioke,tai laukiu pavasario reiks isimt vidurini,nes jis daugiausiai glusina ir idet rezonatoriu,pazesiu kaip tada reaumos.Gal zinot kaip isgaut duslu garsa,o ne skardu? skardus garsas labai jau i japoskes garsus primena :D
|
Citata:
|
o kaip issirinkt,kiekvieno gi nevirinsi del patikrinimo :)
|
cia jau kaip dievas duos, seip ju visu garsas panasus, nzn gal nuo paties bakelio dydzio ten kas keicias
|
greiciau jau nuo gamintojo ir kokybes paties bakelio. tik nedek tu turginiu po 200lt :confused:
pas mane duslerkes garsas toks zemas ir duslus. betai jau su situo ismetimu mersas is vokieciu atkeliavo |
Grazus, o del daciku is cosworth tai ten krovimas, tepalo temperatura ir chronometras, o ne borto kompas
Citata:
|
Maniau kad bortas.
Blem lt dar niekur nemaciau coswortho lauzynose,o per ebay kanors pirkt,tai dar didesne krize pasijaus :D |
Citata:
|
tau tokio reikia,kad teisingas garsas butu :) Tarp kitko,kaina beveik protinga :)
http://cgi.ebay.es/BRABUS-Sportauspu...item45f01718eb |
Nu ir kainele.. Siap ebay.de radau saviskiui Brabus kamina, 50euru tik kaip nusipirkti :(
|
Citata:
|
Citata:
|
keista matyti toki gyva 19, salono kilimas isduoda kad madina tikrai priziureta :) atrodo labai gyvai mb
|
Citata:
|
Citata:
http://cgi.ebay.es/TOP-Stahl-Endtopf...item27af6c4585 chia kazhkoks glushas- NORIU BUTI BRABUSU- :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:08. |