![]() |
Mastau apie CLK, koks variklis geriausias???
Sveiki,mastau apie autromobili zmonai,koks variklis geresnis:
(TIK AUTOMATAI) 2.0 2.0k 2.3 2.3k 3.2 4.3 as pats kazkaip galvoju apie 3.2,nes pas mane toks patarimai.... |
3.2
Pats geriausias mano manymu, trauka labai gera ir valgo beveik taip pat kaip tie visi kompresoriai :) |
Citata:
|
Citata:
Beto pas mane tik varganas 2.0 :geda: |
Citata:
O tai kie tavo kabrikas kainuoja? |
Citata:
O siaip kiek jie kainuoja tai nezinau, kazkaip nesidomiu ju kainom :) |
aaaa neikainojamas :) o ratai ziuriu kaip pas mane.kokio jie aukscio?
|
Citata:
kaip kokio aukscio? jei ratai tai skersmuo 17, o padangos 225/45 :) bet butinai reikia deti bent 18', nes 17 per mazi :ne: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
2.0-Nekenchiu 2.0k-Nelabai myliu 2.3-Jau shilchiau 2.3k-Beveik,kaip meiluzhe 3.2-Geriau uzh meiluzhe 4.3-Na chia jau meile iki grabo lentos :xx::xx::xx: |
pas tave visai gerai atrodytu :)
|
o cia tai jegele :)
|
tai tada kas:
50AMG 55AMG |
Citata:
|
4.3l, V8 :good: Pats apie CLK irgi ateity galvoju. Jei kada savo parduosiu, tai,ziuresiu su siuo varikliu. Nors 3.2l., manau, yra optimaliausias variantas :)
|
tai va ziuriu,tik vienas tauragej yra 4.3 juodas
|
Citata:
|
Citata:
|
|
I ta pats ziuriu ir ziuriau jau antra savaite :xx: Ir kaina gundanti, ir bukle bent deklaruoja kaip gera. Tik man iki pilnos laimes tv truksta :pepsi:
|
draugiskai patariu i sita neziureti :)
Kaimynas pardavineja :) |
Citata:
Ar lietuvoj komunizmas,kad rimti aparatai pusvelchiui parsidavineja ? Ar burtininku daug ? |
Citata:
|
Citata:
|
ji pardavineja 3 metus.
Daugiau nenoriu nieko apie ji sakyti, bijau kad kaimynas nesilankytu siame forume :D Vienu zodziu neziurekit i ji :) |
Citata:
|
Citata:
Va geresnis, tik truputi pavarges atrodo :) http://www.autogidas.lt/skelbimai/me...118734985.html |
kiek lietuvoj ziurejau,tai kai tik koks uzkliudavo tai arba uztenka nuvaziuot,arba paskambint kad surpastum kas per masina ;) zmones visi sneka ta pati,kad viskas pakeista,kad krize ir dar viskio velnio :) niekad nepirkciau is zmogaus kuris sako kad visa vaziuokle perinkes,viska pakeites ir t.ttai reiskia kad pries tai masina buvo labai pavargus,vienu zodziu lietuviai nesikeicia :) gal ir galima rast,bet labai jau daug reik kantrybes ir laiko su lietuviskom masino.paieskos baigesi vokietjoje,atsivariau masina ideliam stovyje,gal kiek brangiau nei lietuvoj,bet bent jau su sioka tokia garantja kad ji buvo priziureta iki tam tikro laiko :) cia as apie CLK
|
Citata:
na bet as jo nebeparduodu :) na nepykit,bet man jis patinka:) |
Nu as irgi kiek Lietuvisku apziurejau tai... :cenzura: Vienas perekupas isvis gerai pradejo vartyt: apziurineju w210 2.5 dyzeliuka, prase 15000LT, ziuriu, pedalai nutrinti, vaire beveik skyle odoj pratrinta, sakau: cia jis puse milijono jau pravaziaves, perekupas: baik juokus as sita mersa sau pirkau, 180000 rida. toliau, sakau, kapota atidaryk, tas nuejo i salona, ziuriu, kad zmogus masina sau pirkes,bet kazkaip neranda kaip kapota atidaryt, kokia minute ieskojo... :D Paskui sakau, kad navarotu jokiu nera, isai man tvirtina, kad viskas yra, sakau kur odinis salonas, jis man tvirtina, kad specialiai ieskojo be odinio salono, kad vasara sedyne nekaistu, o ziema nesaltu. Nu gerai, sakau bet ir sidymo sedyniu nera, isai man pradejo skaityt paskaita apie vyru potensija, kad nuo sildomu sedyniu impotentu pasidaryt galima :D Galu gale pasakiau, kad neparduos jis to merso nei uz 8k litu ir isvaziavau. Ir reikalas tame, kad beveik visi Lietuviski auto tokiam stovy ir pardavejai panasus... As tik uz auto is uzsienio! O del clk tai 320 manau geriausias variantas, aisku tvarkingas ;)
|
tai kad abudu cia jie musti 100% nes nei pas viena priekinis buferis ne AMG, o tas tikrasis 55 tai jau pries pusantru metu daustas pardavinejamas buwo niekas nepirko matyt sutvarke iseme telika ir pardavineja :) siep 320 geras variklis uzkaitau :) aisku 430 dinamika kita bet... ir kilometro kaina kita :) seip tai jai reiketu rinktis tai vel imciau 320, o dabartini mano MB man pasiule cia forume MB140 ir nzn ar ten jie mane apgavo ar ne bet numyniau eveik 60k km niek dar nedariau ai kaladeles pakeiciau bet taip tai viskas ciki piki :) aciu tau :) :isveik:
|
Jei vis tik apsistosi ties 2.0L :) tai brukstelk man, saviski parduodu. Automatas - myletas, priziuretas.
|
Nezinau mane pilnai tenkina Mano 2l kompressoriaus galia. Gail 3.2 truputi galingesnis, bet kiek teko su meistrais diagnostikais bendrauti ir problematiskesnis.
|
Citata:
|
Citata:
|
daugumai cabry zinomas tas clk 430 :) is tls
|
Citata:
|
tas 55 AMG mustas 100% nes pats maciau savo akim prieki nurinkta. pardavineja ji jau 100 metu.. :ohne:
as tai dbr jei keisciau savo 2.0K tai turbut imciau 3.2 motoru, teko pralekt su vienu, tikrai malonesnis ir rimtesnis motoras, o ir sanaudos nesikandzioja :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:39. |