![]() |
560 sec
1 Attachment(s)
sveiki, esu c126 gerbejas, manau kad yra geri mercedesai, labai geri, ir tobulas (man) modelis tai buten sec. taip galvoju jau gerus 14metu ir labai dziaugiuos, kad per ta laika nei trupucio tas isitikinimas nesusilpnejo, o netgi sustiprejo :)
tikiusi surasti cia bendraminciu. na ir idedu viena savo aparato (menishka) nuotrauka :) |
Sveikas prisijunges. LABAI GRAZUS TAVO MB!!!!!! :seile::seile::seile::seile::seile::seile::seile:: seile::seile::seile::seile: Laukiam daugiau foto ;)
|
Grazus aparatas, c126 man vieni is graziausiu mersu, pats apie toki jau seniai svajoju :)
|
sveikas, jei sugalvosi su juo skirtis, visada prasom susisiekti su maninimi :)
|
Gerulis modelis :) kebulo formos :good: respect uz teisinga pasirinkima :wave:
|
:seile2:
Foto, foto daugiau |
zveris,butu smagu vidaus foto pamatyti:zenklas:
|
1 Attachment(s)
nesvarstau minties apie pardavima, o vidaus foto imesiu ryt, dabar ne tas kompas :) tik viena dar radau foto
|
Teisingas modelis. :)
|
neblogas mersas:zenklas:
|
vysrs esi jei sutiokia masina vazuioji :ploja:
|
Citata:
|
nesveikas aparatas :seile:
|
Citata:
|
kazkada senai, kai tik gavau teises, ziurinejau tokius autopliuse, tada dar biski pigesni buvo, vistiek jau netoks antikvaras, bet aisku kaina palaike, ale kazkaip dar nebuvau subrendes :zenklas: ir nesupratau kam tokia masina ir dar su tokiu motoru, o dabar :seile:
|
beje viena toki esu mates vilniuje konarskio g. priparkuota, tik neatsimenu ar 560 ar 500, bet labai grazus buvo, su monoblokais, nzn ar ten tavo, ar konkurentas, bet man patiko. dar esu ant ju mates galines lempas kazkokias ar tamsintas, ar baltesnes , visai man patiko
|
gatvej isvis retai pamatysi toki MB, manau kas turi tai ir laiko garaze, geru oru laukia ir nevaziuoja bet kada su tokiu aparatu. O pats modelis tikrai labai ir labai geras, konkreciai sis variantas taip pat ziauriai grazus !
|
Citata:
|
Citata:
|
Super :seile::seile::seile::seile::seile:
tikiosi ir as toki nors karta pavairuot :vairuot: Pagarba :uuu: |
Citata:
|
Antroj nuotraukoj neraliai atrodo :seile:
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
nerialiai grazus aparatai. nei puse nauju aparatu tiek netraukia aki kiek senas gerai islaikytas mb. pats svajojau apie toki mb ir net turejau galimybe toki turet. tik motoras labai gazdina 5.6 ar 5.4 nepamenu dabar gerai. tik va o kaip i toki duju tai neidesi atrodysi kvailai.o kasdienai vazinet jau reikia duju tokiam benzasiurbiui :)
|
ir kiek srebia toks gerulis ? :seile2:
|
trasoj laikantis KET, galima sutilp iki 13/100, miestas labai skirtingai, bet prasideda kazkur nuo 18/100 buna ir 25/100 ir daugiau.
siaip tikrai cia ne kasdiene auto, cia man daugiau hobis ir malonumas, laisvalaikiu prasivaziuoti ar savaitgali kur uzmiesti nuvaziuot. kasdienai trintis yra zmonos auto,o dar geriau dviratis, formai palaikyti....:) |
Citata:
|
Citata:
|
Super C126 atrodo:ploja::1: Vienas gražiausių modelių ir viena didžiausių man svajonių:seile2: Mane vieną kartą vežė su W126 500SEL (kuris vėliau iškeliavo į Rusiją), tai likau sužavėtas...važiuoja, tiksliau plaukia kaip debesėlis, traukia tolygiai ir maloniai ir visas auto malonus ir kame būti malonu:blush: Sugadino mane tas W126:xx: Respect už tokiomodelio išsaugojimą:ploja:
|
garsiakalbiams podiumai padaryti?:)
|
nu bet tai islaikytas nerealiai...visas toks kaip vakar pagamintas...:thumbsup:
ar ce nufotozhopintas..:-) |
smagu matyti benraminčių, :zenklas: super aparatas
|
Šaunu kad forume prisijungia gan reti w126 modelio mersai. O jeigu dar Coupe tai išvis pasaka :)
Linkiu tausoti ir puošti gatves kiekvieną savaitgalį :wave: |
podiumai padryti, bet taip kad nepjautu bendro vaizdo. nenufotosopinta
|
Citata:
|
vienas is mano svajoniu auto :geda:
|
stai manau pats NUOSTABIAUSIAS automobilis :geda:
http://www.youtube.com/watch?v=Qf2Z8...eature=related |
Citata:
|
Gal ir durnas klausimas, bet ka reiskia SR raudona deganti lempute prietaisu skydely? :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:41. |