![]() |
MB 190 86m. 2l benzinas. Dingo trauka ir pradejo deginti daug kuro, kas galetu buti?
MB 190 86metu 2l benzinas. Dingo trauka ir pradejo deginti daug kuro. kas galetu but?:(
|
Modelis, metai, benzinas, dyzelis? Cia gi ne ekstrasensu klubas.
|
mb 190 86metu 2l benzas
|
Katalizatorius yra?
|
yra
|
Supuvusiais kiaušiniais nesmirda? Liambda gyva?
|
seniau kazkas smirdedawo kai peciuka ijungdawau dbr kaip ir nesmirda o lembda gywas
|
Reiktų patikrint katalizatorių, nes yra tikimybė, kad bus užsikišęs...
|
nes duodi apsuku ir atrodo kad variklis kaip dusineja ir trukcioja siek tiek kai waziuoji
|
dar vienas spejimas- riebus kuro misinis
|
Variklis nekaista? Man buvo katalizatorius uzsikises greitis max 60km/h variklis kaista, i maziausia kalniuka nebeikildava uzgesinus pastovi ir vel kokias pora min eina o galiausiai gavo atvaziuoti partempti :(
|
Gali but zvakes, laidai
|
Citata:
|
apsurdas :wacko:
Citata:
|
na seniau su kuru jokiu bedu nebudawo
na wariklis nekaista:( |
Tavo išmetimas normos ribose?
|
geriau pasakik kada tas viskas pradejo jaustis, ir ka paskutini karta darei? gal kur ikalei, ar per kokia pusni traukei? o gal kokioj degalinei ko neto isipilei?
|
Citata:
|
jam purtytusi, o sanaudos dvigubai neisaugtu. o visiskai nedirbt cilindras gali tik tada jei laido isvis nera. bet tada gali ir neuzkurti masinos
|
is kur zinai kad nevisi dirba? :) jug jis neminejo jog variklis pulsuoja, ar as kazka praleidau ?
|
Paprasciausias budas isiaiskint ar katalizatorius ji nuimti ir uzkurti :)
|
Aš siūlyčiau pamatuoti išmetimą. Taip iškart sužinosi ar katallizatorius pasidavė ar kuro mišinys riebus.
|
as tai siuliciau parduot masina ;) ;) ;) ..autoriau neprijimk uz rimta
|
na pas mane tiesioginis ismetimas idetas, daug kas sako kad zwakes jau pas mane prastos ar gali taip but kad jo normalei nesudirba ir del to taip viskas darosi?
|
del dingusios traukos
Patikrink kompresija cilindruose. zvakes ir ju laidus. Del laidu 100 % gali buti ir kuro sanaudos dvigubai kad ne trigubai padideja. jeigu kompresija gera uzsives be problemu ir ant 3 cilindru. as naujiem laidam nuemiau metalinius "apkaustus" ir viskas ok.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:13. |