![]() |
W202 valytuvo problemele...
Sveiki,siandien per ziopluma ijungiau valytuva kai ant stiklo buvo rimtesnio sniegucio,dabar valytuvas stringa ant pirmos padeties,sustoja belekur,ant kitu padeciu veikia gerai.Kame gali but saknys ir kokios apytiksles remonto kainos? Pats nieko neardysiu,idomu tik diagnoze ir apytikriai kiek kainuotu visas sitas "malonumas".... Is anksto dekui uz protingus atsakymus.
|
Saugiklius pasitikrink.
|
Na bet pats valytuvas tai veikia,tiesiog stringa,negi cia saugikliai gali but?
|
Su MB tokioi situacijoj nebuvau, bet renuskei to uzteko.
|
O kitose padetyse sustoja ten kur priklauso?
|
turiu w210 valytuva su visu mechanizmu ir motoriuku. papigiai
|
o as renkuose reles uzkepinima.. kitos padetis tai gerai veikia, o rele galim sakit atsako uz visas fukncijas
|
Kitose padetyse valo kaip ir priklauso,o sustot tai nesustoja gi nes valo intensyviai,veikia be priekaistu siaip tuose rezimuose. Ta prasme problemu kelia tik pirma padetis kur valo intervalais... Ta,kur dazniausiai naudojama :/
|
Greiciausiai problema bus su centriniu valdymo bloku.
|
Gal kas parekomenduotu kur tvarkytis tokius dalykus? Nenoriu pats kist ranku.Nera nei noro,nei talentu :D
|
Citata:
|
nejokia ten rele, paprasciausiai prasisuko valytuvo,koja. atsileidi centrini varzta (ta kur svirtis sujungta su motoru) atstatai i vieta valytuva, ir stipriai prisuki. 15 min darbo. kiek mersu turejau tai suvisais ta pati beda budavo. sekmes
|
Ziemos pradzioje turejau toki varga. Mano atveju reikejo keisti visa valytuvo ten vidini mechanizma nes prasisuko PLASMASINIAI dantraciai viduryje, (kur eina nuo motoriuko) o zinoma atskirai to niekas neparduoda 300 LT man tai rodos kainavo.
|
Citata:
|
Echh UB, prisidirbai kaip visad :xx:
|
as prie to pacio paklausiu tada , pas mane isvis normaliai veikia tik antra padetis ir purskimas bet kai purski nevalo reik yjunkt antra padety , zodziu cia viskas man atsitiko per tuos salcius , tai iswis man tas valytuvas uzstrigdavo per vidury , tai issiardziau , ta visa mechanizma valytuvo sutepiau tokiu tapalu tai pradejo veikt normaliai antra padetis bet kitos iswis net nereguoja , nzn kame beda
|
Pas mane tas pats buvo.
Reikia isardyt varikliuka. Ten pamatysi trys takelius prie kuriu lirciasi tokie usiukai. Tai pirmos pavaros usiukas bus ar uzlinkes ar dar kas. Pamatysi isiardes. Tik ten ieskok problemos. Sekmes!
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:28. |