![]() |
Klausimelis del kuro :)
Ar galiu pilt i c124 300CE pilti 98 benza? :) ar verta? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nu arbuzo masina man atrodo ne tokia ir sena
|
Citata:
|
Citata:
|
seniniau apyvartoj budavo 80 ir 92 ir ji pildavo i masinas, pvz kad ir ziguli ar moskviciu, jei moskviciukui uzpiltum 98 ilgai juo nevaziuotum:D
|
Citata:
|
pabaigai tik noriu pasakyt kad gamintojas pats yra nustates benzino marke kiekvienam modeliui, vakar radau po savo mb kapotu toki suduka, ant jo kaip ant laikrodzio skaiciukai isdelioli ir jis sukiojasi, bet yra uzblombuotas, paklausiau pas gudresni zmogena tai jis man pasake kad tai yra kuro markiu kazkos daviklis ir gamykla ji uzblombavo ant tam tikros kuro markes:)
|
nu del tepalu tai jau sena tema kievienas gamntojas yra nustates koki tepala reikia pilt jei tai pusiau sintetika tai toki ir reikia pilt nes tepalo kanaila automatiskai platesni ir jei pilsi sintetikai o ji skystesne tai nesudarys tinkamo spaudimo o atvirksciai darant uzkemsa kanalus. taigi ir kura reikia pilt toki kos nurodytas tos normos nera durniu sugalvotos. mano senelis i ziguli pildavo aviacini kura nes buvo pilotas ir ji gaudavo chaliavai bet ir kapitalke darydavo kas 3-4men bet ant zigulio kapitalke padaryt 2val :laugh:
|
As taj retkarceis ipilu i sawo mb 98 benza,kokius 5litrus :-D
|
Premium Unleaded = A98 ?
|
as stengiuos pilti kuo dazniau 98,man net rimo servise pasake kad isiplciau 98 tada jis pravalis viska
|
Nuj pas mane ir parasyta min 95, tai kartais irgi 98 ipilu, bet seip 95 eina i trasa :)
|
ir + trauka geresne su 98
|
Nu man tai ant traukos nesijaucia, nebent psihologiskai sau iteigiu :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:35. |