![]() |
W208 clk 2,3
gal kas sio modelio pliusus ir minusus nupasakotumete?mane domina vienas 2000metu modelis:zenklas::aciu:
|
Citata:
|
Pucenas tokį turi, lauk jo apsireiškimo arba jam PM
|
Labai geras auto! :) Tik aisku, reikia ziuret koks stovis ir komplektacija ir ar tai atitinka kaina :)
|
tai ar 2.3 ar 3.2??????
|
Citata:
|
taigi yra tema sukurta apie clk pliusus ir minusus, vienas forumietis iesko zmonai
|
pas pucena 3.2 :) :bebebe:
|
pucenai,kiek siaip tau valgo benzo 3,2? i 15 telpi ramiai vazinejant :mastau:
|
mane domina priekinio bamperio, faru ir kapoto kaina?
|
Citata:
|
|
Jau galvojo kažkas iš forumiečių apie šį variantą. Aš nepirkčiau. :)
|
sparnai, kapotas, groteles, lempos, bamperis, priesrukiniai, televizorius (ant ko laikosi bamperis). dafiga cia tau kainuos surinkt viska, nudazyt dar. ar kondiko radiatorius nepazeistas neaisku. aj dar tiesa virsutinis telikas, ant kurio kapotas uzsidaro sulankstytas, dar greiciausiai ir variklio apsaugos numustos priekyje bus. ir dar airbagas ;/
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
na jei sparnus atkalsi ir pats dazysi, tai galima is akies primest +/-
kapotas 200 lempos 200 bamperis 200 groteles 100 priesrukinai 150 televizorius 200 o gal ir daugiau variklio apsaugos 150 primeciau ant durniaus, o kaip jau rasi tai dievas zino. gal brangiau, gal pigiau |
ziurejau sita varijanta :D jau sneokai pardavineja :) siulyk kaina tokia,kad neskaiciuodamas apsimoketu imt,nes nemanau,kad i ja norinciu daug ;)
tomski kainas juokingas surasiai :) siulyk uz masina 1500e-1900e MAX |
Citata:
|
As pirkdamas savo E50 su nesmarkiai pamustu priekiniu sparnu investavau 1000e. Nors is akies primesti skaiciavimai rode max 600e. Kai nusiardai skardas, pamatai visa grazuma :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Kad nekurti naujos temos, prie to pacio paklausiu, ka manot apie si CLK varianta? http://www.autogidas.lt/skelbimai/me...118169357.html
|
Citata:
|
Citata:
Sitas irgi jau seniai stovi. Bet tvarkingai atrodo. Tik, bent jau mane atbaido tas, kad geraisiais Lietuvos keliais vazinetas. Nu bet reik ziuret, tikrint. |
Citata:
|
Nu visai grazus :zenklas: :)
|
Bleidai, iš E klasės į C? Iš 255kw į 160kw? Akivaizdus regresas :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:49. |