![]() |
W210 mechanines greiciu dezes problema
kas gali buti? vaziavo gerai ir staiga dingo 1,2,5 ir atbulinis begis. jungiasi tik 3 ir 4 nes svirti tiesiai i prieki ir atgal gali lenkti, i sona nesilenkia... kaip isspresti sita problema? E290 TD
|
lendi po masina, ziuri nuo kulisos ar nenukrite traukes. o tu i sons jungtamas stumk i prieki ar atgal, gal pataikysi.
|
Citata:
http://i.ebayimg.com/15/!BURuUs!Bmk~...ZKTNg~~_12.JPG cia sitas dalykas yra kulisa? isapacios masinos buna matyti tos traukes? ka daryti jei jos blogos? keisti visa kulisa ar tik traukes? |
Citata:
|
o kaip kulisa sugadina pavaru deze?
ir kaip zinot kad ja jau keist reikia? |
man tai reikejo keist ,kai begiu negalejau ijungt :D
|
pasirodo suluzus viena is triju traukuciu, kurios iseina tiesiai is greiciu dezes. Dabar sprendziu problema, kaip ja pakeisti neisemus greiciu dezes. Jos aliumines. kazin pavyktu restouruot ar ieskot srotuose teks
|
Ten priėjimas labai nekoks, lengviau bus nusiimt dėžę. Tau lūžo pati traukutė ar jos galiukas?
|
Citata:
|
Tiks nuo kitų, gali bandyt keist ir nenuėmęs dėžės
|
Citata:
http://www.mb1.lt/picture.php?pictur...868482&thumb=1 |
Tai palygink su W202 dalimi, bet turėtų tikt, nes ant tavo svirties jau kodas 202 prasideda. Nuo W124 netiks
|
Citata:
o kaip suzinoti , pas mane pvz buvo lb sunku begius rasti , ir atbulini reikedavo mesti su dviem rankom. kol galiausiai neuzstrigo 5 begis... isardes deze radau sutrupejusi sinchrona...teko keisti deze... ai , dar pas mane dvieju traukiu nebuvo tokiu prastikiniu yvoreliu ir labai klibejo traukes, manau ir tas prisidejo... |
pavyko ta suluzusia dali pakeisti neisemus dezes. tiko nuo w202 merso. dar pakeiciau kulisa ir dabar viskas OK :)
|
Puiku, dabar ruošk savo MB fotosesijai, laukiam pristatymo:)
|
skubiai reikia w210 2,5 td mechaninės dėžės,gal kas turi gal nuoroda kokią ar tel nr. Iš anksto dėkoju:wave:
|
Tiklsiai turbo dyzeliui reikia? Aš turiu nuo turbodyzelio mechaninę
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:33. |