![]() |
C124 dingo ABS
labas.
Kas turi kokiu minciu del abs? rudeni dar buvo, su sena ovp rele, bet pakeitus nauja kazkur dingo, buvo ideta kita su tokiu paciu kodu, abs neatsirado.. OVP rele pakeista nauja, abs bloke abi reles grazios veikos, kas turi kokiu minciu be to kad patikrinti prie ratu dacikus ir pati ovp lizda ? Cia linkas su info apie senos reles keitima |
man irgi pries savaite dingo:dauzo:
|
pas mane praeita savaite per balas pasokinejus kazkoki erora mete ant spydiko , lyg ir kad kaladeles baigiasi ar pan. paskui nebemete jau, o kaladeliu mesos daug yra. aisku as vokiskai nesprachinu, gal del abs ka nors mete, gal davikliai kokie suslapo
|
Pas mane irgi abs grybauja tai yra tai nera:wacko: Pastebejau kad kai temperatura buna minusine tada dingsta abs, o kai + viskas ok:mastau:
|
as dar niekaip neprisikasu paziureti kas ir kaip ten.. nerandu laiko :-/
Citata:
|
Man buna, kai per purvus perlekiu, uzsidega ABS lempute.. Tada sustoju, uzgesinu varikli, palaukiu 5-10sek ir vel uzsivedu.. Ir nieks nebedega, ir ABS veikia... Kitas variantas gali but kad ABS daviklis "grybauja", trecia, jei masina su ASD, tai gali but kad "varlyte" (salone, vairuotojo pusej, virs stabdziu pedalo berods) grybauja... :confused:
|
pas mane su ASD, man minejo kad ta varlite gali buti, o kokie simptomai kad ji parejusi? kaip suzinoji ar ji sveika ar ne ? :)
Citata:
|
Noriu pasitikslinti, ASD tai cia anti praslydimo kontrole?:geda:
|
Citata:
|
Citata:
|
prilekti kur ? prie darbo ar kur tai atokiau? :)
Citata:
|
ASD tai automatiskai blokuojamas galinis reduktorius... T.Y, kai vienas galinis ratas nesukimba, tai isijungia kitas....
|
O is kur zinot ar pas mane ASD ar ne?
|
na pirma gal pamatisi atidares kapota, turi buti toks bakelis su tamsia aliva vairuotojo pusei.. bet jei jis yra nereiskia kad reduktorius tas pats :) gal jis keistas, i paprasta
Citata:
|
Citata:
|
Nelengviau pagal kebulo numeri pasitikrini yra ar nera ? http://daimler.mbclub.ru/mb/vin/?lng=eng
P.S jei pas tave butu ASD tai ir kontroline lempute butu skydelije. |
bakelis mazdaug kaip langu skicio baciokas :) nu jis is toli sviecia
http://img97.imageshack.us/img97/720...888f41285b.jpg Citata:
|
Citata:
|
nera ir nebuvo hidrauliniu amortiku pas manes ;) nei palei vin, nei palei dar ka nors ;)
as kiek zinau sitas bakelis eina i reduktoriu Citata:
|
Citata:
|
:)) gerai negadinkit man temos :D geriau pasakikit kodel abs neveikia :-D
Citata:
|
aga as ir sita noriu suzinot:confused:
|
Nu va atsilo orai ir susitvarke ABS, veikia kaip laikrodukas:) Del ko buve dinge, taip ir lieka mistika:vaiduoklis:
|
tau gerai :-)) o pas mane dar neveikia, bet jau numanau kodel neveikia
Citata:
|
Citata:
|
kai ishsiaiskinsiu :) ..parasisiu kodel kas kur ir kaip
Citata:
|
Okay.
|
jau isiiaiskinot su ABS nes man tas pac:D dega lempute:D
|
:) dar ne,bent jau as :) nors tu galetum is informacijos susirinkti ka cia parase zmones ir pasitikrinti
Citata:
|
O kodel nepajungi kompo ir neissiaiskini ?
nes is kavos tirsciu forume vargu ar ka isbursi |
nes masinos neturiu :D
Citata:
|
sunku istikro su tais forumais wisi skirtingai kalba..
|
ir ka kas kalba?
Citata:
|
plius minus wisi skirtingai .. nu whatewer:) Juk buna ir tiesos wisame tame wisi kalba kas ka zino ir su kuo esa susidure :)
|
nu zinai ant c124 nieko ten nepribursi :)) esme visur tapati, ir del ko jo gali nebuti, priezastis slepasi tikrai kazkame, nieko ten nepribursi
Citata:
|
pgarbiai :)
|
Nu kolega gal jau issiaiskinote del ABS?
|
tai kad masinos dar nepasijemiau :) :) be jos sunku ka ishsiaksinti
Citata:
|
Aisku, lauksim dar.:)
|
buba, nufotkink savo ovp rele ;) schemos puse, ir ikelk fotke ;) aciu
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:15. |