MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   MB 140, sviezus ispudziai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3979)

ledas 2010-03-05 09:08

MB 140, sviezus ispudziai

http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...s320/id-700678
eilini karta ka tikejausi ta ir pamaciau :) nu bet nuo pradziu.
is isvazidzos automobilis visai ziurisi. tiksliau ziurisi tol kol neprieini ir neapziuri detaliau. kapotas ir desinys sparnas perdazytas taip, kad dazytojams reiketu viska nukapoti :)
salone visiskas bardakas, atsukiotos plastamses, sumestos ant grindu. truksta, o gal ir netruksta vairuotojo veidrodelio dekor plastmases, kur statosi is vidaus. salonas is esmes vienareiksmiskai BAISUS. oda paplysus, susiuta, susiuta baisiai. deze dirba mano akimis normaliai, negalejau visko isbandyti, nes sninga. padangos ziemines, sypuotos, geros. variklis kazkoks "apdraskytas" truksta apsaugu, uzkurus truputi kala voztuvai, bet greit praeina. ant benzino dirba pusiau normaliai, ant duju negraziai, bet baiginejosi dujos, tai gal del to. vaziuojant dreba kapotas, zodziu ta atsilenkusi atbraila kuria pastoviai matai vairuodamas. nuo tokio vaizdo man gali dingti erekcija savaitei :D, reikes pasitikrinti :) kondicionierius neveikia, sistema tuscia, niekas nezino kada pildyta, zodziu 95%, kad kondicionierius tures labai rimtu bedu. centrinis grybauja, gal nuo salcio. durys be soskiu, kaires puses priekines jei blogai uzdarai is vidaus nebeatsidaro. vaziuokle reikia tvarkyti. beje, labai kietai amortizuoja, tai arba mire amortikai arba sudeti kazkokie baisiai kieti. velgi neisejo normaliai pabandyti. servise nekeliau, nes kaip ir jau nera ko kelti :) faros keistos, masina is usa, kilmes salis faru nenustatyta:)
zodziu, reziume, negaiskit laiko, arba nzn, imkit labai pigiai :)

Mb 140 2010-03-05 09:13

Citata:

Pradžioje rašė ledas (Post 68233)
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...s320/id-700678
eilini karta ka tikejausi ta ir pamaciau :) nu bet nuo pradziu.
is isvazidzos automobilis visai ziurisi. tiksliau ziurisi tol kol neprieini ir neapziuri detaliau. kapotas ir desinys sparnas perdazytas taip, kad dazytojams reiketu viska nukapoti :)
salone visiskas bardakas, atsukiotos plastamses, sumestos ant grindu. truksta, o gal ir netruksta vairuotojo veidrodelio dekor plastmases, kur statosi is vidaus. salonas is esmes vienareiksmiskai BAISUS. oda paplysus, susiuta, susiuta baisiai. deze dirba mano akimis normaliai, negalejau visko isbandyti, nes sninga. padangos ziemines, sypuotos, geros. variklis kazkoks "apdraskytas" truksta apsaugu, uzkurus truputi kala voztuvai, bet greit praeina. ant benzino dirba pusiau normaliai, ant duju negraziai, bet baiginejosi dujos, tai gal del to. vaziuojant dreba kapotas, zodziu ta atsilenkusi atbraila kuria pastoviai matai vairuodamas. nuo tokio vaizdo man gali dingti erekcija savaite :D, reikes pasitikrinti :) kondicionierius neveikia, sistema tuscia, niekas nezino kada pildyta, zodziu 95%, kad kondicionierius tures labai rimtu bedu. centrinis grybauja, gal nupo salcio. durys be soskiu, kaires puses priekines jei blogai uzdarai is vidaus nebeatsidaro. vaziuokle reikia tvarkyti. beje, labai kietai amortizuoja, tai arba mire amortikai arba sudeti kazkokie baisiai kieti. velgi neisejo normaliai pabandyti. servise nekeliau, nes kaip ir jau nera ko kelti :) faros keistos, masina is usa, kilmes salis faru nenustatyta:)
zodziu, reziume, negaiskit laiko, arba nzn, imkit labai pigiai :)

nu ir kaina,vos ne ardymui :D tai ka jus norit uz 2500e?sunku ir priekaistus reiksti kai tiek praso,viskas atitinkamai man atrodo ;)

ledas 2010-03-05 09:15

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 68234)
nu ir kaina,vos ne ardymui :D tai ka jus norit uz 2500e?sunku ir priekaistus reiksti kai tiek praso,viskas atitinkamai man atrodo ;)

esu bjaurus zmogus: noriu, kad viskas butu pigiai ir gerai :)

dalelinijo 2010-03-05 09:17

taip nebuna, nori gerai-mokek pinigus, o ne tai pirk lavonus:xx::xx:

ledas 2010-03-05 09:19

beda ta, kad as galiu moket normaliai, bet, kad aplink vieni lavonai. man jau bloga nuo to kiek as ju perziurejau, cia yra tik laiko gadinimas ir nieko daugiau. rasti 124 normaliam stovyje yra daug daug daug paprasciau.

dalelinijo 2010-03-05 09:22

paprasciausiai 124 didesnis pasirinkimas:)

a-1 2010-03-05 09:32

tai labai paprasta: mokek daugiau pinigu arba iekok vokieciuose.

Vakar kalbejau su savo dazytoju (turiu personalini :)), sake, kad dabar tokius lavonus veza, kad tik butu kuo pigiau, aptvarko ir stumia i turgu, gera masina surasti dabar daug sunkiau nie pries pora metu..

aivaris210 2010-03-05 09:41

baikit juokus norit gero twarkingo w140 uz 10pinigu:unreal: komplektacija nulis tokiai sumai vaziuokles ner nebent remus del vaizdo uz tokia kaina pasimti gali:daro: noresi atremontuot dar tiek pat sukisi

mariukaz 2010-03-05 09:45

is tikruju galima rasti..
esu nusiziurejes w140, seimininkas - mano pazistamas, autoserviso savininkas, labai gera masinos bukle, bet variklis 3.5 TD :(
galbt jei nebuciau nusipirkes savojo E300TD, susigundyciau...

Tomskis 2010-03-05 09:46

Citata:

Pradžioje rašė mariukaz (Post 68243)
esu nusiziurejes w140, seimininkas - mano pazistamas, autoserviso savininkas, labai gera masinos bukle, bet variklis 3.5 TD :(

jis w210 nenoretu? :D

mariukaz 2010-03-05 10:02

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 68245)

:D :D :D

tas w140 tik pardavimui :wave:

Tomskis 2010-03-05 10:05

velniava :)

woodoooo 2010-03-05 10:21

Citata:

Pradžioje rašė dalelinijo (Post 68236)
taip nebuna, nori gerai-mokek pinigus, o ne tai pirk lavonus:xx::xx:

visko buna tik reikia ieskot mano mb pigus ir geras jei netiki galim susitik ivertinsi :)

mariukaz 2010-03-05 10:25

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 68256)
mano mb pigus ir geras

mes jau supratome :wave:

woodoooo 2010-03-05 10:30

beje cia tokia mintis idomu galima kur nors lt gaut amg apdaila nes kolkas radau ti kis jav parsisiust kaina lietuvoje gautusi apie 1000dolciu.

ledas 2010-03-05 10:48

Citata:

Pradžioje rašė mariukaz (Post 68243)
galbt jei nebuciau nusipirkes savojo E300TD, susigundyciau...

tai gal numesk man i privata kontaktus, gerai man bus ir tas kibirinis variklis jei tik stovis geras. dekingas :)

woodoooo 2010-03-05 11:22

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 68245)

ko tu taip visiem nori ta savo masina prastumt?

eSaS 2010-03-05 11:24

tomskis w140 nori,uztai ir ardosi taip :D

Mb 140 2010-03-05 11:50

Citata:

Pradžioje rašė ledas (Post 68237)
beda ta, kad as galiu moket normaliai, bet, kad aplink vieni lavonai. man jau bloga nuo to kiek as ju perziurejau, cia yra tik laiko gadinimas ir nieko daugiau. rasti 124 normaliam stovyje yra daug daug daug paprasciau.

jei del komplektacijos nesi priekabus pavartyk vokieciu puslapi,ten padoriom kainom tikrai buna,bet bent jau surasi su stoviu geru ;)

Tomskis 2010-03-05 12:44

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 68263)
ko tu taip visiem nori ta savo masina prastumt?

man jau atsibodo sitas, norio ko nors kito, noriu w140, dar noriu galingos masinos :) daug visko noriu, bet bent kad pavyktu biski su viena pasivazinet, biski su kita :)

Paulius140 2010-03-05 13:40

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 68276)
man jau atsibodo sitas, norio ko nors kito, noriu w140, dar noriu galingos masinos :) daug visko noriu, bet bent kad pavyktu biski su viena pasivazinet, biski su kita :)

optimalus variantas butu w140 s500 su dujom, ir galinga ir tt... :)

mariukaz 2010-03-05 13:41

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 68282)
optimalus variantas butu w140 s500 su dujom, ir galinga ir tt... :)

oi sunku bus toki rasti normalu...

Tomskis 2010-03-05 18:40

nenoriu duju. jau geriau be duju arba dyzelis.bet galiausiai viskas remiasi i finansus

mhundiz 2010-03-13 16:58

sweiki.noreciau kad padetut cia forume prisiskaiciau tiek kad dar skaityk tik vienas modelis man tinka S300 kurio as neypirksiu.6000euro tam mazdaug.tep gaunasi kad beskaitant s klases isvis nepirkt vieni gere benza kiti netraukia dyzeliai..zinau kad su benzu kazkada neprivazunesiu dujos man atrodo gan geras dalykas kritiniu atveju.bet cia tokia makalynes kad nezinau nei ka pirkt reiks.gal patars kas but geriauses tokiu atveju issirinkt :confused: tokia masina perkdamas negalvoju su 2tonom skaraidyt gatvem nes netam masina skirta kaip cia dar forume skaiciau :) pas vazineju efkia 65kw uztenka.ardymujsi as turiu kita aparata kuris 300kw bet reikia konfortiskos ir geros tiesiog MERSEDES-BENZ S

Tomskis 2010-03-13 17:32

o galetum viska lietuviskai parasyt per naujo? nieko nesupratau.

mhundiz 2010-03-13 19:55

Citata:

Pradžioje rašė mhundiz (Post 69538)
sweiki.noreciau kad padetut cia forume prisiskaiciau tiek kad dar skaityk tik vienas modelis man tinka S300 kurio as neypirksiu.6000euro tam mazdaug.tep gaunasi kad beskaitant s klases isvis nepirkt vieni gere benza kiti netraukia dyzeliai..zinau kad su benzu kazkada neprivazunesiu dujos man atrodo gan geras dalykas kritiniu atveju.bet cia tokia makalynes kad nezinau nei ka pirkt reiks.gal patars kas but geriauses tokiu atveju issirinkt :confused: tokia masina perkdamas negalvoju su 2tonom skaraidyt gatvem nes netam masina skirta kaip cia dar forume skaiciau :) pas vazineju efkia 65kw uztenka.ardymujsi as turiu kita aparata kuris 300kw bet reikia konfortiskos ir geros tiesiog MERSEDES-BENZ S

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 69552)
o galetum viska lietuviskai parasyt per naujo? nieko nesupratau.

ka patartumet pirkti is banginiu nes forume kad tep paskaicius 3.5td pats blogiauses nors man atrodo kad turetu but normaalus bet cia kaip jau zinantys sako kad blogas poto 3.2 kam pirkt jai gali 500 ir tiek pat gere benzo ir gaunasi kad pats geriauses 300 dyzelis o as jo neypirksiu.nes banginiuj skirti galiu 6000euru

samagonas 2010-03-13 20:47

Citata:

Pradžioje rašė mhundiz (Post 69601)
ka patartumet pirkti is banginiu nes forume kad tep paskaicius 3.5td pats blogiauses nors man atrodo kad turetu but normaalus bet cia kaip jau zinantys sako kad blogas poto 3.2 kam pirkt jai gali 500 ir tiek pat gere benzo ir gaunasi kad pats geriauses 300 dyzelis o as jo neypirksiu.nes banginiuj skirti galiu 6000euru

Na tavo vietoj ieshkochiau gero w140 500 ir dechiau dujas. Mb140 vazhineja su 3.2 padujintu ir sako,kad jam uzhtenka smarves,tai paprashyk,kad duotu prasilekti ir matysi ar tau uzhtenka galios ar daugiau reikia. Shiaip nesiparinchiau ant to dyzelio,-ledinio uzh tokia kaina tikrai nerasi,o uzhmushto tai manau tau nereikia.
Ka ash zhinau,tu prashai patarimo,- mano patarimas butu benza ir deti dujas,zhiurek,kad butu gerai pafarshiruotas ir mazhiau kilometru turetu. O dyzeli uzh 6000€ nusipirkes,tai jau kita diena klausi,kodel nesikuria,arba kodel netraukia ir duma meta ir tt...

sabarkst 2010-03-13 20:54

pirk tu ta dyzeli 3,5 visi vazineja ir bedu nemato, nesuprantu ko cia taip bijot cia gi merso matoras ne koks zigulio 1,3 korbas kur vielom viskas susukta ir ciut vaziuoja

samagonas 2010-03-13 21:00

skaitau deshimta karta tavo praneshimus ir niekaip neisikertu iki galo,ko tau reikai :xx:
Bet itarimas toks ,-jei nusipirksi w140 be motoro,ir sutrauksi gera kasiaka,tai mersas leks kaip vejas,nenulaikysi :) Ir sanaudos bus minimalios :)
Prisiminiau draugeliu pasakojima,kaip apsiruke nuvare savo senelio mashina,ir uzh dvieju dienu atsibudo Barcelonoi (1000km. nuo namu) . Ishvis,kaip su laiko mashina :)
Nesupyk :xx:

sabarkst 2010-03-13 21:02

*** mane tai kazkaip nuteikia nekaip, daugkas varo ant tu 3,5, tai atsranda dar pasrodo tikinciu ir atkalba juos, as tai bangini pirkciau tik 3,5 nes 3litru brangu, pamatyciau pats kaip ten is tikru, ko jus cia imat galvon kas ka sneka? ne milijona gi prarasit nusipirke, nepatiks parduosit ar iskeisit, nemy.... batan gi

sabarkst 2010-03-13 21:07

na jo samagonas gerai parase, o gal tu cia isvis bangini nori is juros pagauta pirkt? jau rasai tai nerisliai aina sau

mhundiz 2010-03-13 21:44

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 69630)
na jo samagonas gerai parase, o gal tu cia isvis bangini nori is juros pagauta pirkt? jau rasai tai nerisliai aina sau

tai as tau dar sakau pirkt s klase noriu ir itek ziniu.tai mastyk pats kuriu metu kuris modelis nuo ju pradzios ir paskutinio modelio.o as pasakau banginis ir aisku koks modelis visi zino kad w140 zinomi ir kaip banginis pavadinimu kitaip :zenklas:

mhundiz 2010-03-13 21:49

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 69618)
Na tavo vietoj ieshkochiau gero w140 500 ir dechiau dujas. Mb140 vazhineja su 3.2 padujintu ir sako,kad jam uzhtenka smarves,tai paprashyk,kad duotu prasilekti ir matysi ar tau uzhtenka galios ar daugiau reikia. Shiaip nesiparinchiau ant to dyzelio,-ledinio uzh tokia kaina tikrai nerasi,o uzhmushto tai manau tau nereikia.
Ka ash zhinau,tu prashai patarimo,- mano patarimas butu benza ir deti dujas,zhiurek,kad butu gerai pafarshiruotas ir mazhiau kilometru turetu. O dyzeli uzh 6000€ nusipirkes,tai jau kita diena klausi,kodel nesikuria,arba kodel netraukia ir duma meta ir tt...

na sakau dujos man nera problema kaip kam cia geda yra vazuot duju pultis.4kartos duju yranga jau gera :)

Mb 140 2010-03-13 21:51

tai paaiskink ko tu nori???? kas tau trugdo nusipirkt benza?kas tave gasdina?

mhundiz 2010-03-13 21:54

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 69647)
tai paaiskink ko tu nori???? kas tau trugdo nusipirkt benza?kas tave gasdina?

kad benzo kainos sukils dar labiau ir neislaikysiu poto o perku nepardavimuj masina labai ilgam laikuj.

Mb 140 2010-03-13 21:56

tai kur bedos,tada negali sau leist w140 ;)

samagonas 2010-03-13 21:58

Citata:

Pradžioje rašė mhundiz (Post 69648)
kad benzo kainos sukils dar labiau ir neislaikysiu poto o perku nepardavimuj masina labai ilgam laikuj.

Ar tu vazhiuoti nori,ar stumdyti mashina ?
Sukils benzas ,sukils dujos,sukils ir dyzelis. Ar lietuvoj nera proporciju? Kad sukils benzas ir atpigs dyzelis :)

mhundiz 2010-03-13 22:06

na as nemanau kad siuo metu kas turi s500 tai nelabai ploja rankom siuo metu.o tie kurie juos pardavineja tai juo labiau :zenklas: ten vienas statybos rimtesnes vadovas anglijoj vazineja su m6 nauju 600ag ir uzsakymu darytas angliojos pusei vairu menesy lauke tai pinigu turi dachuja bet sako vazinet su juo brangu tai aina na pylnas bakas tik dienai vos uztenka jai paspaudi.tai cia kad panasei ir nebutu.tik jai imciau benza as zinau kad kaip spaus kisene butu dujos dedamos.bet reikia rast normalu be duju nes jau su dujom as nepirkciau merso pats deciausi centre ar rimtoj firmoj tik

mhundiz 2010-03-13 22:07

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 69650)
Ar tu vazhiuoti nori,ar stumdyti mashina ?
Sukils benzas ,sukils dujos,sukils ir dyzelis. Ar lietuvoj nera proporciju? Kad sukils benzas ir atpigs dyzelis :)

bet uzsienos dyzelis pigiau ir dar zinau kur gaut :)

samagonas 2010-03-13 22:11

Citata:

Pradžioje rašė mhundiz (Post 69651)
na as nemanau kad siuo metu kas turi s500 tai nelabai ploja rankom siuo metu.o tie kurie juos pardavineja tai juo labiau :zenklas: ten vienas statybos rimtesnes vadovas anglijoj vazineja su m6 nauju 600ag ir uzsakymu darytas angliojos pusei vairu menesy lauke tai pinigu turi dachuja bet sako vazinet su juo brangu tai aina na pylnas bakas tik dienai vos uztenka jai paspaudi.tai cia kad panasei ir nebutu.tik jai imciau benza as zinau kad kaip spaus kisene butu dujos dedamos.bet reikia rast normalu be duju nes jau su dujom as nepirkciau merso pats deciausi centre ar rimtoj firmoj tik

Tas ant 600 arkliu kur laksto,ne Irmantas,kartais vardu? :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:44.