![]() |
W208 Del priesrukiniu zibintu
sweiki. esu girdejes kad pries rukiniai zibintai turi degti tik kai dega artimos sviesos, o pas mane isijungia ir kai dega gabaritai, tai dabar neaisku kaip turi buti. gal kas galite prie progos pameginti kaip pas jus ant clk. ir parasyti ar dega prie gabaritu ir artimuju ar tik prie artimuju :bounce:
|
pas mane taip kaip pas tave :)
|
pas mane irgi veikia
|
na tai puiku tada :) reiskiasi viskas ok.
|
ir pas mane veikia
|
viskas ok, taip turi buti :)
|
ir pas mane t.p :)
|
Taip ir turi degti :)
|
netyciukais perdegus abejoms trumposioms lempoms,galima mieste vaziuoti iki artimiausio serviso su gabaritais ir priesrukiniais.
|
teoriskai negalima, nes privalo viena tumpa degt. bet praktiskai niekas ten neziuri i tas faras
|
Na bet tu ir bedu prisigalvoji :D
|
reikes pagooglinti,ant kiek taisykles lietuvoje ir vokietijoje skiriasi, diena gali gabaritus ir priesrukinius kaip dienos sviesa naudoti, sutemus tik avariniu atveju leidziama vaziuoti.
|
uz priesrukiniu naudojima diena bauda 20-40 :D siaip cia lietuvoj nlb i tai kreipia,daug kas vazineja su priesrukinem dienam,juk geriau atrodo siaip :D o uzsieni turetu but griezciau :)
|
Citata:
|
Citata:
del galiniu tai sutinku pilnai,ziauriai bado akis kai is paskos vaziuoji,ir taip kvailai atrodo galiniai priesrukiniai kai buna ijungti diena :ohne: |
taigi kroociau atrodo gabaritai+priesrukiniai..:-)
|
Prie tos pacios temos... pastebejau, kad tik ijungus gabaritus (CLK320) , visa laika sviecia ir priesrukiniai (galiniai), priekiniai - ne. Rankenele ijungimo neistraukta viskas normoje, gal kokia nors rele prikepus? :confused: Kur ieskot slieku? :wavecry:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:25. |