![]() |
////MB1 marškinėliai
www.asanta.lt visos reklamos paslaugos
lipduku ploteriavimas (apklijuojam masinas,stendus,sienas,marskinius) reklaminiai stendai,plakatai itt(visokie popieriai,blizgus,matinis,lipdukas,baneris itt) vizitines korteles,skaitmenine spauda ir tt spauda and drobes,ireminimas Skrajučių platinimas Atvirukų gamyba jei norint pigiau tartis su manim :) |
Citata:
|
Citata:
nelabai:confused: |
turiu omeni jai ant kompo padaryciau uzrasa(jai klubo valdzia nesupyks) mb1.lt ir nunesciau kad padarytu lipduka ant marskineliu ar nesigaus tas uzrasas nuotraukos renuose-staciakampyje uzrasa
|
gausis viskas :) gera ideja,jauciu pats padarysiu tokia maike irgi :D
|
bet manau reikia gauti klubo valdzios palaiminima.
kreipiusi i klubo administracija(valdzia) gerbiamieji,noriu jusu paprasyti leidimo pasidaryti marskinelius su jusu klubo logotipu,as esu naujas-jaunas jusu klubo narys ir zinau kad nesu nusipelnes dar nieko prasyti,bet gal jus suteiktumete teise man pasidaryti tokius marskinelius. P.S.jai jus turite kokiu nors standartu(logotipi atzvilgiu),tai as mielai ju laikyciausi. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
p,s. neturiu wordo nes turiu vista ir nelabai moku naudotis,bet jai niekas negales padeti tai eisiu ko prasyti-kopijuosiu ji nuo nuotraukos sioje temoje.labai noriu tu marskineliu didelis aciu Edgarui uz pagalba stai logo kuri zadu daryti http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._5425607_n.jpg |
|
gerai butu dar nic'name ar varda ikomponuoti:)
|
Gerbiamas Druliauskai,ar galeciau gauti palaiminima marskineliu pasidarymui?beto man asmeniskai pirmasis marskineliu pavizdys mielesnis,beto jai del nick name cia rimtai,tai galiu ir ji patalpinti po logo
|
nickas cia neprivalomas. kas kaip nori tas taip daro :)
standartu kazkokiu nera. kazkaip jau ir as uzsimaniau pasigamint marskinelius... pirkau kazkada is bmw fanu maikute ilgom rankovem su bmw logo ir paciu bmw nupiestu, tai tas lipdukas kazkaip stebetinai gerai atlaike visus skalbimus :good: |
Citata:
|
Bet vis manau,kad butu geriau,jai pas visus logo ant marskineliu butu vienodi,o ne kas kaip nori ir darosi-prisilaikyti kazkokiu standartu,kad tarkim atvaziavus,kad Ir I susitikima nebutu kad nerasi dvieju vienodu marskineliu,juk forumas vienas ir logo vienas
Gerbiamas mb1 ar galeciau gauti jusu palaiminima marskineliu pasidarymui? |
Sveiki,
Taip marskinelius galite darytis ;) P.S. gera ideja su niku, gal nevisi aplinkiniai supras, bet kam reikes, zinos kas ir kaip :good: |
Didelis aciu.ketvirtadieni varau uzsakineti marskinelius su nick neimu
|
bent jau mano mintis butu, kad marskineliu butu keletas rusiu, vieni juodi, su baltais uzrasais, kiti tarkim balti, su juodais.. vieni su ilgom rankovem ir panasiai :) kad nebutu XXXL didzio trumpom rankovem :D nusiperki ir turi kaip su ilgom rankovem
|
Ta čia nusineši savo marškinėlius, nebent pats perkies XXXL dydžio:D
O taip tai mintis nebloga, jei gražiai gausis, eisiu ir aš darytis:) |
idomu butu galima ant suknytes taip pasidaryt,vasaros meetams? :) ar cia tik marskineliams taikoma?:confused:
|
aš irgi norėčiau marškinėlių :) pasidaryt reikės :seile2::daro:
|
Chia shiaip :bounce:
http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT Su savo niku ant nugaros jauchiu kraupiai atrodychiau :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
as irgi noriu :)
|
:)) klaipedoj arokopoli marskinelius dazo uz 10lt maciau reklama
|
idomu uz 10lt. kokia kokybe bus.ar nebus taip kaip moki taip ir gauni?
|
nznau nesu dares nei karto :) ta prasme nesu paises ant maikiu :) kiek zinau kad kai garina uzrasa ar kokie piesini tada labai ilgai islieka, o kaip ten maximoj daro velnia zino :D gal atprintina lipnu popieiru priklijuoja ir turi :D :D :D
Citata:
|
Citata:
|
blemba nezinojau bet musu imone ir silkografija uzsiema,dideliais kiekiais taikoma nuolaida :) ypac mb1.lt lankytojams :) ryt jauciu sau padarysiu
|
Citata:
|
1 Attachment(s)
ryt jau zadu nesti logo kad uzdetu prie marskineliu.jusu nuomone-kaip atrodo?
|
pvz meete tave jau atpazinciau:)
|
tikiu kad atpazintum.na kai padarys tai parodysiu kas gavosi.nes labai abiejoju kad gausis fogo be foto remeliu,nes ten jie nuotraukas daro ant marskineliu.na dar ryt pasiklausiu ir darysiuos.turiu dar balta logo ant juodu marskineliu.be to gal kai grysiu atostogom tai gal uztaikysiu ant kokio meeto
|
maike padaryta,paemiau sidabrine plevele atrodo neblogai :) vakare po darbo atsiusiu fotke
|
http://i980.photobucket.com/albums/a...7/DSC00025.jpg
http://i980.photobucket.com/albums/a...7/DSC00026.jpg gal per mazas , bet man patinka :) |
kad ne, kaip tik geras dydis :)
|
:good: gerai atrodo
|
Labai grazu :good:
O kas ten ant rankoviu uzrasyta? |
ai ten sena maike paemiau reikes nulupti :) arba perdaryti rankoves i kokias racing ar evolution :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:31. |