![]() |
Parktroniko daviklis
Labas visiems. Jau antrą dieną "kaukia" parktronikas. Kaip nustatyti, nenuimant,:confused: kuris iš daviklių nebevaikia?
|
Labas dar kartą. Dedu nuotrauką kaip atrodo mano parktronikas. Kai tik užvedu auto, tai pradeda skambėti, o po kažkiek sekundžių nustoja ir išsijungia pats(lemputė migtuke užsidega pati).
http://www.ipix.lt/images/10642440.jpg |
pas mane per salcius taip buvo pora kartu bet praejo savaime.
|
O tai kaip elgėsi?
|
kai jam uzeidavo isijungdavo pradedavo pypset ir raudo na sviete bet pats ir atsijunkdavo.
|
O jei tikrinti tai įdomu kaip spėti nuo kurios pusės pradėti, juk ne šeip sau pradėjo cypti?
|
tai ju ten gi ner daug nuimi ir patikrini visus :)
|
Ar yra kas, nors kartą nuėminėjęs, kurį nors daviklį? O gal visai ne tame esmė? Kaip iš tikrųjų elgiasi sistema kai jie sugenda? Ir kaip atsekti kuris numiręs?
|
manau nieks tau i sita klausima neatsakys :)
|
Negi niekam taip nebuvo? Laimingi Jūs tada.
|
Citata:
|
siaip patikrinti gali ar veikia tai ijunkti degima ir prie kiekvieno daviklio eik ir su pirstu liesk turi jie krabzdet ar svelniai kutent pirsta,jei nieko nedaro reiskia nusproges tas yra arba kontaktai blogi..Dar jei vienas susiknisa tai parktronic sistema nepasileis ir visalaika cyps jei ijunksi ja.Pas mane tai pat prieki ir gale.Buvo sugede.As visa laika priekinius ziurinedavau kol pagaliau issiaiskinau kad gale buwo jis nusproges,o ne prieki..
|
Ačiū. Geras, aš net nežinojau kad taip galima patikrinti. vakare pabandysiu patikrinti ir parašysiu.
|
joo tiksliai! pas mane merse neoriginalus parktronikai bet prikisus ausi kai ijungti jie girdisi kaip tiksi vidui kazkas
|
reiks paziuret kaip ten ka pas mane kutena :xx:
|
Bet dabar galvoju, jei man sistema po kelių sekundžių pati išsijungia, tai kaip jie ten kutens?
|
man tai pat issijungdavo tai reikedavo speti perzeti,arba vienas sedi masinoje ir ijungentu kaskart :)
|
Ir aš dabar bandžiau, bet visai nespėju net vieno patikrinti. Gal todėl man ir ten nieko nekutena ir nevibruoja. Reikia pagalbos prašyti pas ką nors.
|
ziurejau as pas save nieko ten nekutena :confused: bet visi parktronikai veikia :)
|
kutenimas jauciasi, ir girdeti galima jaigu pujuciai jautri, zmones metuose dazniausiai nieko negirdi ir nejaucia. keli varijantai,leidi kokiai jaunai panelei tikrinti, kitas budas, isemi kelis is galo ir keitineji, su priekiuniais,nepadeda, keitineji priekinius su galiniais, arba nusiperki viena veikianti ir taip keitineji pokol randi, aisku jaigu vienu metu sugede du, teks du pirkti. paskutinis budas taupantis laika ir nervus, DIAGNOSE. :xx:
p.s. nuemes PTS sensoriu, paspausk ant sandarinancios uzlyditos gumos ( jaigu neklystu visi originalus turi) ir jaigu nors truputi matysis dregmes jis blogas, daznai netgi buna gumbas issokes. |
Yra tam veidrodeliai o elektronika ir liks elektronika...
|
Citata:
|
Labas visiems. Kažkas nerealaus darosi su tais parktronikais. Ryte dar kelis kartus pasycė ir išsijungė, o po to patis susitvarkė ir dirba normaliai. Poltergeisas kažkoks.
|
Citata:
|
Reikia žiūrėti, tik žinoti nuo kur pradėti? Kurioje pusėje tie "galai"?
|
cia jau beda :xx:
|
jeigu dabar veikia tai nieko blogo ir nerasi. vazinek ir lauk kol vel prades kvailiot
|
speju kad kontaktai uzsioksidave kazkur, reik paieskot sujungimu pasiziuret, pravalyt ir viskas. gaus dregmes, vel bus tas pat, ant sauso vel gerai :)
|
Per anksti apsidžiaugiau, dabar vakare vėl kaukia kaip pašėlę ir išsijunginėja patys. va bildukas užsiveisė.
|
man dazniausiai jie pradedavo neveikti kai lietus lija visa diena,arba kai su kercheriu negailedamas nupurksdavau visa masina..ant diagnostikos buvo pajunge,tai meistrelis nerado pacios parctronic elektronikos sistemos,sako neorginaliai ci ideta pas tave :)..nors pagal vin raso kad prieki ir gale yra..:)
|
O ka, jei pajungus diagnostiką parodytu kas neveikia(apie parktronik sistemą).
|
Labas visiems. Kol ieškojau diagnostikos, kažkaip vėl viskas pradėjo veikti, kaip ir buvo. Kas jam ten yra? Kai pašils reiks vis tiek ieškoti galus.
|
Man irgi taip pat buvo su galiniu, o dabar susitvarke pats.
Tiesiog merso ROBOTUKAI, esantys viduje automobilio, sutvarko patys - taip, kad nepergyvenk... |
robotuku armija :xx:
|
Optimistas tu, kaip aš pasižiūriu, bet bėdos šiaip sau neatsiranda ir nedingsta. gal kartais ir perdėtai jaudinamęs. Gal pavasaris taip veikia ar pupos kurios per daug nusimeta drabužio šio metų laiku.
|
pupos veikia parktronikus :xx: parktronikai isprotejo :xx:
|
Matyt parktronikai reaguoja į trumpus sijonus ir gilias iškirptes.
|
:xx:
pas mane dar antiradaras pypsi ant trumpu sijonu :xx: |
:seile: o man langai rasoja-reikes gal valytuvus isideti isvidaus :unreal:
|
vyrai gal zinot ar lietuvoj dedes milicinikai nepyksta jai masinoj yra radaru detektorius? kazkaip galvoju isigyti.ir dar klausimelis gal kas zino nuo kokio atstumo juos uzuodzia tuos radarus?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:29. |