![]() |
Vln27 - MB S320 CDI 145kw
|
na va nusipirkau is BRC mersiuka, manau man kaip statybininkui bus gerai:mastau:
|
cia jau nuo 2002m eina su tokia optika ane :)
|
super daiktas! + dyzelis! :uuu: :seile2: :1:
|
Citata:
Siaip tai ziaurus mersiukas! :ploja: salonas, spalva... :good: Kelintu metu? |
optika pakeista
o ratai tai jau geriau butu originalus |
Su BRC buciau labai atsargus! Tas pac turgus kaip ir visur. Nepasitikeciau graziomis kalbomis, serviso knygutemis... Automobilis grazus, teisingas variklis.
|
nu jo BRC tai nekokie reiklai su jais :) nu o su turgum bent jau kainom tai tikrai nesusilyginsi :)
|
esminis skirtumas :laugh: jei rimtai tai ten kainos didokos, kai kuriais atvejais kosmines
|
na mersiukas 2000m optika yra pakeista, siaip jos buves savinkas lietuvoje buvo Hansa bankas, na pavazinesiu ilgiau pasakysiu ar geras aparaciukas:) siaip vaziuot juo labai linksma ir gera:taip:
|
iki pirmo pakabos remonto :D
|
Citata:
|
Citata:
|
jei tvarkingas gal ir parduosi ne pirsto nepridejes, idomu butu suzinot kokios sanaudos, kaip trauka, (nes turbut nera lengvas) aisku gal dar neteko isstudijuot, bet kai bus kokiu naujienu ir ne tik apie kura, tai lauksim :) man tai idomu minkstumas, komfortas lyginant su 140 ar kazkuo skiriasi?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o del to kad bet kokiu greiciu pristabdo tai gerai, nesvarbu kad ir nevirsiji, jau geriau taip nei isvis nieko, juk pagazuot bet kada galima :) o tokie pristabdymai jei kiek daugiau virsisi gali labai sutaupyti :policija: |
pazystamas pardavineja 2002 jau modifikuota gero stovio uz 18000e,ir sake niekam nereik :) labai nukrito ju paklausa :)
|
sanaudos..
na palaksciau su savo mersu tikrai jau nemazai ir kuro sanaudos mane stebina mieste su palakstymais isipaisau i 11-12L uzmiestis vaziuojant ramiai apie 150-160km/h kazkur 8-7L.. kai savo zmonai duodu pavazinet nezianu kaip ji taip sugeba mieste 9 ir ne daugiau ne maziau..:unreal:
|
Labai grazus 220, tik ratuku prasosi :confused:
|
Citata:
|
o cia tai sexis tik ratukai kitokie dar jei butu brrr :seile:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:07. |