![]() |
Mercedes-Benz R skoningai atnaujintas
24 Attachment(s)
Paskelbtos pirmosios atnaujinto „Mercedes-Benz R“ nuotraukos. Tikriausiai daugelis pritartų, jog vienatūris sulaukė išties skoningai atliktų pakeitimų. Oficiali modelio premjera įvyks šių metų Niujorko (JAV) tarptautinėje automobilių parodoje.
Naujo tipo priekinis bamperis, radiatoriaus grotelės, žibintai bei variklio dangtis sukuria stilingo automobilio įvaizdį. Galinėje kėbulo dalyje taip pat puikuojasi LED tipo žibintai, pakitęs bamperis ir išmetamųjų dujų vamzdžiai. Atnaujintos R klasės viduje pokyčiai nežymūs. Verta paminėti papildomos įrangos sąraše atsiradusį AMG apdailos paketą – „Nappa“ oda aptrauktos sportinės sėdynės, išskirtinis vairas bei nerūdijančio plieno pedalai. Tikėtina, jog variklių gamą sudarys 3,5 l V6 268 AG galią bei 349 Nm sukimo momentą turintis benzininis ir 3 l V6 210 AG bei 542 Nm dyzelinis motoras. Daugiau informacijos turėtų būti pateikta artėjant Niujorko automobilių parodai. http://www.gazas.lt/mercedes-benz-r-...naujintas/3529 :wave: |
Na tikrai skoningai...., net pats uzsimasciau kad noreciau gal tokio kada :xx:
|
nu man irgi patiko siaip :D :good:
|
liuks modelis!
|
Citata:
|
a audi Q7 konkurentas MB R ? o GL pvz negaletu but ? :mastau:
|
Bent jau man is priekio tai 100 kart geriau atrodo sitas facelift'as.. O is galo vis dar truksta kokio akcento su zibintais :confused:
|
pagrazintas lyginant su pirmuoju R, bet sutinku, galui kazko dar truksta. nelabai matos pasikeitimai. bet siaip man patinka sitas modelis. vis pagalvoju kad gerai butu pirmos laidos R ateiciai. bet labai jau didelis jis
|
Citata:
|
Citata:
bet kasdien i darba su tokiu vazinet nu kazkaip man nelabai:ne: |
i gamta su R ,i darba su golf :vairuot: :D
|
Citata:
|
Man asmeniskai pirmas R zymiai grazesnis..
|
pirmo priekis man nlb patiko,kreivas kazkoks :confused:
|
oo, pagaliau sutvarke lempas priekines, jau ano tai buvo nors apsivemk, bet vistiek man asmeniskai kazkas su priekiu dar netaip :):bounce:
|
man tai jis isvis nepatinka kazkoks nei autobusiukas nei lengvoji nei minivenas nzn....
|
Vaikams atsiradus - pati geriausia mašina. Atsiradus šeimai labai norėčiau R 320 Cdi. Tiesiog super! Tik,kad jie rupūžės brangūs kaip W221 :( :confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
nu tai taip gi bus vaikai :xx:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |