![]() |
w210 ratlankaiai
|
Citata:
|
Citata:
|
baisa pabaisa :unreal:
|
man tai visai nk :mastau:
ner baisus jie :) |
man sitie ratai super bet ne tame esme neklausiau ar grazus ar negrazus klausiau ar uzsidetu pagal ismatavimus turiu galvoje ploti ir et.
|
Pagal plotį tai manau, kad viskas normose, o tuose ET aš nesigaudau anei kiek :D Šiaip iš galo toks plotis turėtų grėsmingai atrodyt.
Čia žiemai? :D Padangų raštas žieminis kažkoks, nu geriausiu atvėju - demisezoninis. |
Citata:
|
Man regis priekyje bus reikalu su uzdejimu, nors et20 bet 9,5J tai kazkaip tai abejoniu kelia. Beto neapsikesiu ir man tai jie negrazus :D
|
Citata:
|
dek,gerai atrodys ;) tik as juos mates ir pigiau ;) jie buna MAE ir KESKIN labai panasios firmos
|
Citata:
|
:bounce: Jei patinka - aišku dėkis. Manau atrodys agresyviai, bet man jie tokie... kaip čia geriau išsireiškus... nesolidūs... Aišku tos palangės tai žvėriškos :seile: O man, kaip žinia, masyvios palangės laaaabai patinka. Reikia tik išsiaiškint dėl priekio. Važiuojant iš Vokietijos man nusileido priekinė padanga. Teko traukti "zapaskę" O ji, pasirodo, pas mane normalus AMG monoblokas su užmontuota 275x35 padanga (tikriausiai labiau galui skirta). Uždėjau ir parlėkiau namo. Niekur niekas nekabino ir niekas nieko netrynė. Todėl ir darau tokią prielaidą, kad normaliai tau ten viskas sueitų.
Citata:
|
Citata:
|
ratai superiniai mashina ant ju atrodo labai solidziai ir teisingai grazus ratai noreciau tokiu
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:28. |