![]() |
Info del ratlankiu
1 Attachment(s)
Gal kas zinot kokie cia ratai? Kas gamintojas? Bandyciau ieskot nes labai gerai jie ziurisi. :)
|
Carlsson cia :) ir kogero R 19
|
|
Jo.... sitie ziauriai geri :seile: ypac ant W140
|
autopliuse yra tokie,tik nezinau kokiu ismeru,gal r17 :)
|
Taip cia Carlsson Evo 1/6 modelis. Dydziu rasi visokiu, ant bet kurio MB.
|
Nekuriu naujos temos, gal kam prireiks http://auto.plius.lt/skelbimas/padan...ita/id-1388553
|
Sveiki,
Yra ratlankiai MAE CROWN JEWEL R19, stovis 10/10, originalai, ardomi, gale 11 J su padangom galinem 285 35, kiek gali buti verti tokie ratai ? (Prisegu ratu foto) http://img507.imageshack.us/img507/9375/mae14.jpg |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kogero kad apsukrus :) is tikro cia lobis, ne ratai :) tik nzn kur monza juos des, i 124 tai nesukis, perparduot nebent, ar ant kokio amg modelio maut. ant ko tu Deividai mausi?
|
duok pardavejo kontaktus i pm, man reikia R19
|
11j ant 220 nelabai ikisi!
|
Citata:
Auto pas mane tai ne MB :( bet skyles tinka, audi A6 c6, dabar gale 9j tai lygiai su arka, tai galvoju blemba kaip ta 11 reikes ten sukist... jei neikisiu tai bus perpardavimui :) |
viskas priklauso ne tik nuo plocio bet ir nuo et
|
Citata:
|
Tu MAE ratlankiu vaizda duoda palnge chromuota jei be palanges tai tas dizainas man visai nekoks bent jau man., o 11j i gala tai tik ant kokio rodsterio AMG:)
|
Citata:
|
Citata:
Jei netiks paciam, tai uz 1k euru ar daugiau i Rusija greitai jie iskeliautu. |
1 Attachment(s)
Citata:
Net S'ui platino arkas nebepadoriai |
Lietuvoje isvis nieks nepirks uz tiek, bet verti jie butent tiek kiek parasiau ir daugiau. Ant ko det juos man kazhkaip vienodai rodos :)
|
Citata:
|
Neikisau visdelto pas save, islinde galiniai ratai kokius 2 cm is arkos, pardavinejami uz 4444 Lt su dviem galinem padangom 5 mm likutis 285/35
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54. |