![]() |
Rastafkiu gamyba
reik kokio brezinuko,ar siaip foto pavyzdzio rastafkiu ;)
kiek zinau mersu centras 66.6 skyles 5*112 |
tai nereik nei brezinuko atstumus turi, skyles turi, man reik rastafkiu irgi 4x114, po 2-3 cm tai jei pigiai gali pagamint tai mane domintu, dar plius imciau 4x114->4x100 gal ir dar kitokiu imciau.
|
Citata:
reik vidurines skyles,varztu tarpu,storio ir isores matmenu ;) tevui duosiu zakaza tegu daro,nes kiek ziurejau tai nera uz ka moket uz jas po 200-300lt ;) |
jei padarysi pigiai tai turesiu daugiau uzsakymu :) o is kokio ruosinio gaminsi siaip tai reiktu is duraliumo, galima koki ratlanki sena islyditi ar pan...
|
Citata:
|
nu tai sakyk kiek mazdaug kainuotu 1 rastafke sakykim 2 cm storio :)
|
tai gal ir swarmenis galima padaryt jai atvezt metalo ten turit priemone kad ishlidyt ir padaryt kokia forma su centrine skile pvz 3cm?
tipo shtangai blynus |
geriau is lietnyko bus lengvesnis metalas, bei lengva islydit
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Citata:
|
viskas cia gerai ;) ne prima karta daro
|
na tai kiek butu 1 rastafkes 2cm kaina? spilkas istatytu? nes pas mane ant spilku o i duraliuma kazi ar sriegis laikytu varztams
man tokiu mazdaug reiktu http://img.alibaba.com/photo/11247287/Wheel_Spacer.jpg |
Citata:
|
nu man butu gera kaina 20-30lt uz vnt, o vietoj spilku gal varztus kita puse istatyt ar pan tik kazka sugalvot reik kad nesisuktu jie gal papraciausiai mazesne skyle isgrest ir ipresuot juos
|
Citata:
|
nu spilkas pats susidesiu man reik kad pagamintu skubiai 2 po 2 cm ir 2 po 3cm po 4x114 spilkom pasakysiu kokias skyles isgrest. galiu ir brezini padaryt. per kiek laiko padarytu?
|
Citata:
|
tokias padare tevas draugeliui 2cm ;) jos sukasi prie stabdziu disko,i jas sukasi ratas ;)
http://i265.photobucket.com/albums/i...Atvaizd468.jpg |
auksines rankas tevelis turi
|
Citata:
|
kad nekurti naujos temos,reikia isnesimo keitikliu,gal kas turi? 5x112
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
nepamirsk kad svoris daro savo,2cm metalo jau lisnas svoris ;) |
Jeigu ka domina turiu rastafkes 4 vnt 20mm storis padaryta centruote su krastu 66.5 su 12 mm storio varztais bet varztas per jas persikisa kiaurai ir prisisuka prie stupicos, ne taip kad rastafkes suki prie stupicos, o po to prie rastafkes suki rata, pagamintos is plieno.
Kas cia rasot kad kainos galetu po 30 lt but, tai labai svajojat, dariaus ir zinau kainas vien metalo ruosiniu kaina vieno to blyno apie 2.5cm storio apie 50 lt pas pigiausius tekintojus darbas uz viena apie 25 - 30 lt tai sudejus komlekto kaina 300 lt. As saviskes atiduodu uz palyginus simboline kaina 150 litu kartu su ilgaisiais varztais, jeigu kas susidomejot rasykit PM Dar jeigu reikia turiu skardinius mb ratus 5*112 65 r15 visi lygus grazus vnt po 15 lt |
o kam tos rastavkes reikalingos ???
|
Citata:
|
jos reikalingos atitraukt ratlanki toliau nuo stebules, man buvo reikalingos nes ratlankis remesi i suporta nes stabdziai keturiu cilindriuku. jeigu nekliuna tai ju ir nereikia nebent nori kad platesne vezia butu
|
http://www.autogidas.lt/azuolines-14150092.html
:xx: ISRADINGUMUI NERA RIBU :lithuania: dar matyt galima uzisakyt medini oro filtra ir medini duslintuva :D |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Svarbiausia medine rasporke :DDDD gerai, kad dar nepradejo daryt mediniu lanku :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:30. |