![]() |
Automobilis prastovejo nenaudojamas ilga laika, ka reiktu pakeisti ?
Sveiki
|
Citata:
|
jei nepaslaptis kokia masina?
viskas kas pagaminta is gumos sukietejo ir tapo trapesniais, tai yra dirzai ne tokie tvirti, salnikai perdziuve... uzdegimo sistema uzsikorodavus, skriejikas uzrudijas tepalai susoke i varske stabdziu cilindriukai uzkepe, kaladeles pripuvusios, rankinio trosas sutrunijas. nu belekas gali buti. automobiliui nesveika stoveti. zinoma ir nuo laikymo salygu daug kas priklauso... gali buti kad uzsikursi ir po kiek laiko prades uzsikisinet kuro filtras pastoviai, vadinasi bake arba drumbzles arba rudys... esu pirkes automobili stovejusi lauke 2 metus. bejudinant ji is vietos galiniai amortizatoriai sulindo i stakanus, suluzo spyruokles. pagaliau pajudinus luzo stabdziu diskas per puse, nes kaladeles buvo prirudijusios prie disko. |
Citata:
|
Citata:
|
ai kad cia visai ne koks diedelio zegas po obelim numestas :xx:
uzsikuri ir leki :D |
Citata:
|
Citata:
Patarčiau pakeisti visus eksploatacinius dalykus, nes būklė neaiški, o rizikuot neverta:) |
Citata:
|
:D Nea, važiuojant trys varžtai trūko...1val nakties :)
|
Citata:
|
Citata:
|
kiek atsistojo remontas ? :wave:
|
Nu liuks projektelis. ;)
|
Impreza man kelia gerus prisiminimus :) per ja vairavimo teisiu buvau prarades menesiui :)
Linkiu plataus kelio :) Po ilgo stovejimo savo W210 keiciau zvakes,akumuliatori,tepalus variklio ir dezes,padangas,tekinau diskus,stabdziu kaladeles. |
Manau tik pradejus eksploatuoti galima bus nustatyti kas dar reikalauja remonto.
|
O jeigu su automobiliu labai retai važinėju, tai gal irgi kažkokį ypatingą dėmesį reikėtu skirti kokiems mazgams?
Aš su savo Audine pravažiuoju, labai mažai, tik kas kokius 2mėn. kartą. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:23. |