![]() |
R klasė
Man viena nerealiausių klasių. Idomu kokie atsiliepimai ir nuomonės gerb. forumiečių. Dar kol kas tik svajoju,bet ateityje, atsiradus pipirams, labai norėčiau tokio šeimyninio - kelionių autobuso :) Butinai R320 CDi, o tyliai, slepiant nuo žmonos dar ilgai išlaikyti E50 :)
Čia pora šeimyninio lainerio nuotraukėliu, jei kas nežino kaip jis atrodo. http://i248.photobucket.com/albums/g...ass_2006_1.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g...8_1024x768.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g...08_1024x-1.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g...08_1024x-2.jpg |
Man tai jis nerealiausias is tokio tipo vienaturiu :seile2:
|
Esu vaziaves su keliais. Buvo mintis pirkti, bet daugokai kainuoja ir perdidelis man :) bet vaziuoja nerealiai... r500 meginau. Gal nerauna kaip cl'as, bet tikrai ispudingas :) labai patiko vidus!
|
Chrysler pacifica yra analogas sio merso pagal tipa. teko naudotis kuri laika, fainas automobilis , 4x4, komfortiskas ir t.t., zinoma, pagal kokybe toli iki merso, bet irgi neblogas variantas, ypac pagal kaina.
|
Man sitas pats geriausias seimyninis automobilis is visu. Super.
|
Citata:
|
Negirdejau ,kad jis vadintusi sheimyniniu, jis daugiau verslo zhmonems skirtas. Shvogeri ikalbinejau,kad toki pirktu, bet nusipirko S.
|
Citata:
|
tu cia senaji imetei :D
jis jau atnaujintas yra,buvau imetes :wave: |
nu ka ash zynau man tai jis nekoks ,salonas tik nieko o sheip tai kaimietishkas......
|
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4218 atnaujintas :wave:
|
Man tai visai naglas atrodo, tik esu egoistas ir man ta darzhine vezhiotis su savim nematau reikalo. Del manes automobili galetu buti tik vairuotojo sedyne, o kiti kas nori vazhiuoti,lai laikosi teises ir perka automobilius :xx:
|
nu vo tas atnaujintas tai visai nicivo toks i GL uznesha truputi
|
draugas pirko is usa uz 18k zaliu,pamustas sonas,3.5 ¨ltr benzas,tai po men,jau turetu but lietuvoj ;) na jis pirko kaip seimynini auto sau ;) norejo GL,bet ant 10k skirtumas
|
Na niekada nesupratau sio modelio dizaino! Ir jis man niekada nepatiko.Nesa i mini katafalka:) Atnaujintas jau visai nieko, bet sitas tai jau niekada tokio nepirkciau. Nepatinka visiskai. Kaip sakoma skonio reikalas.
|
Na jis toks verslininko turincio gan nemaza seima automobilis. :xx:
|
Man tai jis toks kelioninis su "Thule" stogo bagazine, pilna bagazine sumustiniu, ranksluosciu, ant bagazines duru du dviraciai, viduje patogu, erdvu, atlosuose butini LCD, visi laimingi, o vyras pjauna tukstancius km i koki sauleta kurorta besidziaugdamas trauka ir puikiomis kuro sanaudomis su CDI. Yra mano sapaliojimuose tiesos, ar tai labiau galingos lentpjuves sunkiai prieinamose vietose, savininkas, kuriam pastoviai reikia vezioti itakingus verslo partnerius su 4matic ir masazuojamomis/ventiliuojamomis sedynemis? :)
|
Tokiam tavo aprasymui labiau tiktu GL su komplektacija kur gale i atlosus imontuoti monitoriai:). Teko su juo pasivazineti tai ispudi paliko! R klases vien dizainas pasislykstejima kelia! sakau mazas katafalkas:) mesk is galvos ta modeli! man tavo AMG daug mielesnis.
|
o man tas R klase labai grazus :) senai ant jo aky esu padejes, gaila neikandamas. o GL, tai parketinis toks, nieko ypatingo, tas pat kas X5, Land Rover ir t.t.
|
Citata:
|
Teko vaziuoti su R500 - vienas zodis - ispudingas. Tiesa, prie dizaino ne kiekvienas pripranta, ir ne kiekvienas ivertina.
|
Man tai R klase turbut vienintelis modelis, kuris sugadino visa mb gama. Gal mano skonis prastas, bet is mb sitas modelis baisiausias. Kazkada dar norejau sukurt tema, ka sau galvojo mb dizaineriai toki anciasnapi sukurdami. Man tai cia is serijos Fiat Multipla arba Ford Scorpio (nuo 1995m) :confused:
|
neziurint to kad dauguma forumieciu apsiko si nuostabu automobili, vokietijoe jis pirmauja vienaturiu klaseje pagal islekamaja verte :lithuania:
|
man jis labai patinka,kaip arbuzas sake,su seima keliaut su tokiu tikras malonumas ;) idomu su kuo jis lyginat ji,kad jis jum toks baisus
|
Citata:
|
Pripras akis manau visiems;)
|
Citata:
|
tas durnelis :juokiasi:
|
kai pasirode sitas modelis tai pagalvojau kodel Mercedes Benz dizainieriai tiek mazai agresivumo jam i prieki idejo, po atnaujinimo jam nebetruksta nieko. tikriausiai toki turedamas net i chata nebeiciau, nes nesinoretu islipt :xx::zenklas:
|
Citata:
Bet tikiuosi jis vertas :seile2: tokių pinigų. |
Citata:
ir man labai patinka :) |
Man naujasis ML zymiai geresnis uz R , nes Ml talpesnis,grazesnis (cia kaip kam aisku),ir kainos ju apyliges + visureigis ir maloniau vaziuoja .
|
Citata:
Visureigiu galima butu pavadinti G klases MB. |
Citata:
|
Citata:
Jei tu megsti savo klientus/partnerius pats vezioti i susitikimus ar dalykinius pietus, ar kad ir pas kekses :), tai sis auto tam labiausiai tinka. Taip jis buvo apibudintas. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Norejau pasakyti, kad arba: 1) Tavo draugas blogai mato,ir jam vietoj B raides pasivaideno R 2) Tavo draugas vietoj tualetinio popieriaus naudoja rausvos spalvos banknotu kupiuras :xx: P.S. No offense |
nieko nesupratau bombardier ka tu tuom norejai pasakyt, R klase yra tiesiog minivenas ir tiek, ta pati klase kas voyager, espace ir pan.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:07. |