![]() |
Poilsis Sventojoje. Kur galima nebrangiai ir gerai pailseti?
Ruosiuosi su zmona ir draugais (4 asmenys) pailseti sventojoje. Gal kas gali patarti kur galima butu ta padaryti nebrangiai ir normaliom salygom (su dusu, WC ir virtuve). Gal kas jau ilsejosi ir gali duot kokiu patarimu ?
Aciu visiems is anksto. |
mes visada važiuojam į poilsio namus "Auksinės kopos", prie pat jūros, už lango kopos, kainos dabar tiksliai nepamenu, nes gal du metai iš eilės, kaip nebuvau prie jūros, tik šiaip alaus atsigert ant palangos tilto buvau :D
plačiau: http://www.akopos.lt/ p.s. ten publika rami, aplink ramu, viskas čia pat... :) labai patogu |
As kaip tik rytoj vaziuoju i sventaja :p Busiu tuose mediniuose nameliuose kur uz titaniko klubo yra. Ten jei paprasti bet yra ir WC ir dusas ir virtuvele. Labai jaukus tokie. Centrine gatve su kioskais ir restoranais uz 50metru, zvejyba sventojoj uz 30metru nuo namelio. Aisku zvejyba ten nekokia bet kai nera ka veikti tai gerai buna ir ten. Zvejot tai reikia vaziuoti prie to seno apzvalgos rato, ten kur kartingai. :)
|
Neblogu poilsio vietu galima rasti čia lankykis.lt, žinoma pagal padoria kaina. Aplankiau jau dauguma ju, bet kiekveina diena vis prideda...:)
|
ar tikrai aplankei ar tik reklamas stumdai? :)
|
Citata:
|
Pas mane galima, jei vasarai reikia vietos - kreipkitės. :)
|
Tai palik kontaktus, info :D
|
Palieku :D informacija nuorodoje:
http://planuokatostogas.lt/skelbimas...ojoje-sventoji |
atskira kainyna forumieciam sudaryk :)
|
Būtinai :taip:
|
Tomski baik :D paskui tas kainynas bus su aukstesnem kainom negu yra :D
|
nu tai mes gi su mersais vazinejam, tai ir turi but aukstesnes :D
|
|
Nidoj gal kas kontaktus turite kokius? :)
|
Citata:
ir isvykimo laikas...... tokiu as dar blaivausi..... :) p.s. patalynes reikalas, truputi idomiai netiketai skamba. p.p.s. truksta uzsieniu keliu kalbu vertimo. p.p.p.s. pasidarykite xxx@nuomasventoji.lt maila, daug rimciau skamba, uzrtunka vos minutes. busiu 5 dienas lt, klaipeda ir vilnius. busto dar neradau ;) sekmes, atrodo visai mielai lietuviskai :) |
Mes tik startavom su puslapiu, dar tobulinam:blush: bus kazkada ir kalbos ir mailas, kol kas naudojam ta kuri zino klientai :)
Automobilio parkavimas aprašytas - nemokama uždara aikštelė Visada galima rezervuotis, tik kainos sutartinės. Irgi tas nurodyta ;) Isvykimo laikas labai normalus, reikia juk kitus ileisti ir dar kambarius sutvarkyti. Gali susideti daiktus masinon ir dar pabut niek nevaro :D Del patalynes tai beveik visur ji mokama, mes ja duodam ir prasom tik uz baltaja dali jei neturi. Visada taip buvo kaip kitaip informuoti zmones apie laukiancias islaidas :D |
Citata:
del kainu, as nesideriu, moku arbe neperku, sito pasigedau. o nurodyma tikrai maciau. :) del isvykimo, esu iprates, kokia valanda atvaziavau tokia isvykau, toliau moki uz puse arba uz visa para. :) del patalynes, pasigedau "all inclusive" dar truksta uzsisakymas ir apmokejimas paypal, pas mus labai populiaru. kolega, cia ne kritika, tik mano nuomone jaigu ka. o del rugsejo nakteles ar dvieju, mesk kaina i privata :) |
Saunuolis, kad nesideri. Gaila, kad tokiu mazuma.Nesiderantys dazniausiai renkasi viesbucius, o jei jau privatas tai lietuviams derybos privalomos :/
Kritikos man ir reikia, atsizvelgiu :D |
o kaip su jura ar toli nuo sodybos ?
|
parasyta 5km berods
|
Citata:
|
5 km, net išsigandau pamates :D tam yra žemėlapiai pasižiūrėti lokacijai ir net du :D pusyne esančiu keliu iki kopų 500 metrų
|
Sekanciai savaitei uzsakytas namelis porai dienu, ziuresim kaip ten :D ir kaina gera, 90-100lt 4 zmonem.
|
Kolibri, lauksim komentarų :D galit ir kambarius pasižiūrėt ne tik namelį.
|
ai norisi nameli, kaip supratau daugiau laisves :D Bet isklausinejo kokie musu amziai, ar ramus ir t.t :D
|
Citata:
laisvas buvo namelis internete skelbema kaina 4 asmenims 38 eurai. manes paprase 58 euru. uz para. |
Pernai metais buvau pas juos keletai dienu, tai viskas kaip ir gerai buvo. neturiu nusiskundimu :D
|
Citata:
|
Mes buvom su šeima nulėkę į druskininkus, gražių ten vietų yra, bet vis dėlto ne veltui jis vadinamas kurortiniu miestu. Visokiausių poilsio namų, spa centrų, pirčių ir ko tik nori ten pilna, gal tik automobilių plovyklos pasigedau :D Yra ir tas druskininkai grand spa Druskininkuose, tai dukrai labai patiko, tiesą sakant pliuškenaus kaip mažas vaikas ir aš tuos baseinuos. Šiaip mėgstu aktyvesnį poilsį, bet visgi patiko. :D
|
Nekursiu naujos temos, nes info minimalios reikia :) noriu pailsėti Druskininkuose, SPA nedomina, noriu namuko, gerai irengto, su pirtele, baseinu dziakuzi nu +-... Gal kas zinot kur galima paieskoti ar gal galite kazka rekomenduoti?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:31. |