![]() |
Rimvydo W163
3 Attachment(s)
Mersą turiu jau savaitę laiko, kolkas nieko perdaug padaryti nespėjau, tik sutvarkyti važiuoklę, įdėti telefoną, nuplauti. Artimiausiu metu keisiu padangas. Tolesnių planų dar neturiu.
Štai kaip atrodė,kai jį parsivariau - purvinas, barškantis ir netvarkingas. Attachment 3822 Attachment 3823 Attachment 3824 |
o sirdis kokia plaka?
|
O širdis didelė ir labai meili, reikalaujanti daug :D 4,3 motoriukas, sumontuotojs BRC dujos jau buvo,kai pirkau :)
|
Sveikas prisijunges-grazi masina.daugiau foto ir aprasyma
|
Sveikas prisijunges :wave:
Dailus modeliukas :good: |
Citata:
Citata:
Komplektacija nebloga, man aktualiausia įranga yra: Autopilotas, navigacija, odinis elektra valdomas salonas, kondicionierius (norėtųsi klimos, bet nieko baisaus). O šiaip yra tokie dalykai kaip: kritulių jutiklis, elektriniai langai, elektriniai veidrodžiai (užsilenkiantys), nuimamas kablys, OBC, ESP, palėtintojas, TV (neveikianti :) ), langai jau buvo užtamsinti, liukas, sumontuota originali AMG išmetimo sistema (ant laisvų dirba tyliai, o kai paspaudi - patriukšmauja :) ). Anksčiau buvau girdėjęs įvairių atsiliepimų apie šį modelį, neva kietas, nepatogus ir pan., bet visumoje esu patenkintas (tai mano pirmasis džipas). Didžiausias privalumas man, sėdėjimo padėtis - turiu problemą su nugara, kai ilgiau pavairuoju paskausta,o šitoj mašinoj sėdžiu patogiai ir kolkas jokių skausmų nepajutau :) Tai tiek apie mano automobilį, jeigu kas dar domina - klauskit ;) |
sveikas prisijunges :):welcome: dar viena niva :xx: forume ofroudininku gretos dideja :xx:
|
Sveikinu prisijungus ir isigijus teisinga motora :good:
|
Šiandien, pakeitus vairuotojo pusės priekinio rato stebulę, išlindo vian bėda - užsižiebė BAS ESP ETS ABS lemputės. Kiek naršiau forume ir google, tai daugumo rašoma, kad bėda stabdžių "varlytėje". Taigi, gal kas nors man pasakys, kurioj vietoj pas mane automobilyje turėtų būti ta "varlytė" ?
|
po stabdziu pedalu.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Bet jeigu bėda išlindo po stupicos keitimo, tai gal ieškoti galų toje vietoje? Juk ten buvo judinama
|
Citata:
|
varlyte silberyje apie 60lt ;) taisyt nera ka ten,plastmases gabaliukas su jungikliu ;) pasikeist pats tikrai gali
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Jeigu žaidė su pakaba, tai ir ieškos ten kur judino...:)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai ir dabar ji sėkmigai pati diagnozavo bėdas, juk išmetė krūvą pasiūlymų kur sliekų ieškot:) O ką silberis daro man neįdomu, aš turiu geresnių vietų kur MB tvarko:) O ką toliau daryt palikim Rimvydui spręst :)
|
Geri ratai! Sveikas prisijunges :wave::wave::wave:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Na kai pas mane buna kazkas su elektronika tai nuvarau pasidarau diagnostika ir galvos sau nekvarsinu tada konkreciai nustato gedima ir mastai ka toliau daryti! Kaip pvz pateikiu: ismete kompas kad ausinimo vent.nedirba, o del ko ji nedirba tai yra simtas priezasciu, gal riele kokia nesuveikia, gal kompas grybauja gal daviklis, gal termostatas ir zinok ka keisti..silberyje konkreciai-keisti ventilaitoriu su bloku 2500lt, o musu auksarankiai uz 500lt sutvarke ir veikai viskas kuo puikiausiai. O cia ir ismete kruva problemu ir nuo ko pradeti, gal paprasciausiai koki laida nutrauke va tau ir pasekme, odiagnostika is kart parodys kas ir kur. Aisku galima rata nuimti ir pasiziureti,pats megstu pasikrapstyti prie auto, bet mazai naudois buna is to.
Ner ji ten tokia brangi 50-80lt |
gali pabandyt atjungt akuma trumpam,gal isitrins,jei varlyte tai paspaudus stabdzio pedala is kart uzsidegs vel klaida ;)
|
Citata:
|
Atliktas salono cheminis valymas :) Džiovinam :)
http://img193.imageshack.us/img193/8959/img2346dp.jpg |
Nu klausykite kolega-sikarnas mersamobilis.pagarba.sprendziant pagal garaza,tai namas neblogesnis turetu buti
|
Rei reik patvarkyt.ir salona ir isore..as snd ir siurbiau ploviau geri orai nusimato :)
|
Citata:
Saloną jau seniai ruošiausi tvarkyti kapitaliai, nes buvęs šeimininkas (netikėlis) labai neprižiūrėjo :) Dabar jau bent nėra įsisenėjusių dėmių :) |
sveikas prisijungęs :lithuania:
dėl tų visų abs ir t.t.t.. pradžiai pasiūlyčiau, kaip ir pats sakei - patikrinti būtent tą vietą, o vėliau pajungti kompą. Galbūt užteks paprasčiausiai klaidas nutrint ;) gali pabandyti atjungti akumuliatorių, įjungti degimą, po kelių sekundžių išjungti degimą ir pajungti vėl akumuliatorių. Gali padėti, gali ir nepadėti... :) |
kaip pas tave ar vaziuojant nelygiu keliu vidui apdaila bagazines skyriui ir visur kitur nebarska ?
|
Citata:
|
Tvarkingai Mersas atrodo. :blush: Kaliega, klausyk, o kas pas tave per ishmetimas, labai jau man graziai atrodo tavo duslerka, ir man reikia tokios. :xx:
O del to barskejimo, kaip kazkas sake, tai bent pas mane ji barska visur, tiksliau nebarska o visur trinasi ta prakeikta plstmase salone, ir toks bjaurus garsas. :confused::confused: Prstas situ ML'u surinkimo kokybe. :confused: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:38. |