![]() |
Kokius ratlankiu dazus/ laka pasirinkti?
Noriu susitvarkyt situos ratlankius pagaliau. Nes jie chromuoti, o chromas ziauriai nusilupinejo po ziemos. Tuos ratus man kazkaip nushratuos, tai itariu reiks spakliuoti. Koki shpakliu, grunta, dazus ir laka pasirinkti? noriu kad kelis metus laikytu. Dazai turi buti is balioneliu, nes neturiu aparaturos :) Maciau senukuose laka uz 12lt. manau jis atsokines po ziemos?:) lauksiu patarimu
|
jei tik balioneliu nori dazhyti, tai ash asmenishkai pasitikechiau tais dazhais, nors ratu dazhes nesu, bet puse salono jau perdazhiau :) Niekas nesupranta,kur dazhyta,kur ne ,o ir laiko nesveikai.
Bishki brangus, bet tas pigumas kartais apgaulingas. http://volico.de/shop/index.php/cPat...35b82cffa68cc6 http://volico.de/shop/shop_content.php/coID/106 Arba atiduok tiems ,kas tuom uzhsiima. |
man paciam norisi ismokt :)) sikart gal nepavyks, pavyks kitakart :) matai, nezinau, kur tokius imantrius gaut galeciau :)) senukuose tai turbut nebus. Manau dazai neturi labai didelio skirtumo? kiek girdejau, ratlankiuose svarbiausia yra lakas? Kalbu apie ilgaamziskuma. kad nepradetu byret ir luptis ;)
|
nu tu jau kaip pats nusidazysi tai geriau niekam nerodyk :D
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1...lankiu+dazymas matau dar 3 temas tavo apie ratus sukurtos |
kazkada pamenu renuskei savo sugalvojau ratus persidazyt. tai buvau toks pilnas netuziazmo tipo sveist ten spakliuot gruntuot dazyt. prisipirkau visokiu priemoniu uz kruva lt. nusiemiau viena rata uzdejau zapaske ir pradejau dirbti ipusejus pirmam ratlankiui supratau keik cia reikia darbo spjoviau apklijavau nupurskaiu ant visrsaus ir dzin buvo :xx:
|
Citata:
|
Tikrai lakas nera svarbiausia. Svarbu ir paruosimas , gruntas. Jei nori geriausiai ir pigiausiai paruosk pats ir duok dazytojam nudazyt.
|
Citata:
|
300lt ratlankiu dazymas ir abieju pusiu su paruosimu,kam ten dar reik terliotis?
|
Citata:
|
nzn kaip ten pas ka draugelis dabar nesenai daze masina tai masina perdaze uz 1700lt cia su didelia nuolaida. ratlankius perdaze uz 200lt. siap sake vsiem kitiem ratlankiu dazymas nuo 300-400lt cia paruosimas ir dazymas. padaryta tikrai graziai ir kokybiskai.
|
Citata:
|
siulau susirasti kontora kuri nudazytu milteliais - bus geriausias variantas visais atzvilgiais
|
uzsidejau priekinius diskus atgal ir naujus kaliosus ir tas negeras zmogus ridiska maudamas padangas suvare naujus dazus.tai tas sako kad tipo mazai lako uzvariau-sakau o prie ko cia lakas jai nuvarei iki metalo-oi kaip viskas viduj uzvire,tai aprekiau aprekiau.tai nors numete pinigu.uz padangu sumontavima nauju,uz padangas dvi,suvedima,galiniu ratu nuemima ir padangu muemima ir kitu ratu uzdejima paeme 120 svaru.kai uzsaukiau tai vos nepabego asilas-iskart atbego menedzeris aiskintis.sakau man pinigai netaip svarbu kaip nauju dazu suvarymas-pats daziau,tai sakau gal norite perdazyti.tai pasiule maziau moketi.oi kaip viskas verda.
tai siandien nuiminesiu senus dazus nuo kitu dvienu ratlankiu ir slifuosiu bortus :wacko: |
dar klausimas-kiek dziovinti laka,kad galeciau mauti kaliosus atgal.ant jau nudazytu laikiau ratus savaite,bet laka paspaudus su nagu kamputyje atsargiai-jausdavosi kad dar minkstas.kazkaip nemanau kad reikia laikyti metus kad uzmauti padangas.gal laka koki leva nusipirkau-dazai tai merso
|
Citata:
|
man tuos ratus pirma nusratuot turi. nes chroma nulupt reikia. tai manau bus duobes. reikes shpakliuot. o kiek milteliniu budu kainuotu?
|
vienas miltelinio dazymo privalumu ir yra butent tas, kad po smeliavimo pavirsiaus nereikia spakliuoti, nes dazai prie aukstos temperaturos susitraukia ir tu duobuciu nebelieka.
berods sitoj kontoroj http://www.inlook.lt//Kontaktai.html man pasake kaina 180lt + pvm, cia minimali kaina uz kamera. vienu metu ten tilptu 8 ratlankiai (nezinau, gal ir daugiau, tiesiog klausiau del 8), taip kad ar 4 ar 8 - kaina bus ta pati. ir spalva is paprasciausiu paletes, uz visokius metalikus ir pan. reikia moketi papildomai. |
Citata:
bet siaip jo, garantijos ratlankiu dazymui sioje firmoje nesuteikia. |
Citata:
bet juodai arba pilkai :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
gal gali duoti tel nr. ar adresa kur Kaune ar prie Kauno dazo ratus, turiu nusmeliuotus keturis ir reikia nuidazyti juodai ir palange nupoliruoti. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
o jaip nors tas lako kietumas yra zymimas?
P.S.jau beveik baigiau nuesdinti visus dazus rugstim-na ir storas ten sluoksnis suvarytas originaliai |
Citata:
|
Citata:
|
reikes rytoj paziureti koks ten lakas pas manes.o tai tas minkstas lakas visa laika bus minkstas-tipo nieketeja jis i kaula
|
Citata:
|
Tai koki laka manot ant ratlankiu geriau? :) nes kiek girdejau, po sratavimo, nelabai ir duobutes lieka? Ar klystu as?
Tevui meistras daze ratlankius tai 100 lt paeme. pries metus daze, 19ti pas ji atrodo. Daze ant greituju, is flakonelio :) atrodo kaip gamykliskai. Manau nieko ner sunkaus paciam dazytis? :) cia gi ne kebulas, nelabai matosi, jei gautusi "apelsino zieve" ar darkas :) |
Citata:
|
nemanau kad ratlankius yra labai sumku dazyti-svarbu gerai juos paruosti-isorine puse ir gerai sulieti dazus ir laka,turiu omeni negaileti nei to,nei to.man ant vieno ratlankio sueina po du flakonelius lako-jauciu ir daugiau galeciau sudeti,bet ar yra is to tikslas tai nezinau.kaip tik liko dviem ratlankiam 6flakoneliai lako ir trys dazu,tai ziuresiu kas gausis.ai dar ir gruntas eina.jai idomu galiu papasakoti kaip ka dariau.reikes gal ir nuotrauku kokiu imesti
|
Davai imesk :) Nes tas kitas postas, kur restauravimas ratlankiu, nera tikslus :) butu jegiska, jei su visais zingsniais imestum foto.Kas, kaip :)
|
Citata:
|
gerai pasistengsiu imesti,kas ir kaip vyksta,tik perspeju as ne profas,o samadelkinas ir kokybes is manes nesitikekite superines-darau sau.kai baigsiu siuos ratus tai sumesiu fotkiu
|
Tai as ir ne profas, bet manau normaliai pasidarysim :) noriu ismokt tokius darbus pats pasidaryt, nes visa gyvenima reikes :) man vien mintis, kad juos vezt kazkur reikes nepatinka. jau geriau garaze pasitepliosiu kokia lietinga, laisvesne diena :):)
|
iseis brangiau ir blogiau nei kad nuvezti kazkam :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:26. |