![]() |
Neveikia C124 dirzu mechanizmas
sveiki,reikia jusu pagalbos,turiu c124 ir neveikia keleivio puseje dirzo mechanizmas,pats mechanizmas dirba kuo puikiausiai nes tikrinau vairuotojo puseje,reles taip pat veikia,maitinimas yra kaj uzdarai duris nieko nevyksta,dirzo jungiklis sedyneje irgi veikia,visus laidus perejau nieko nera nutruke ar pan,nzn nei ka bedaryt ar kur kreiptis.duru jungikliai veikia vienas reaguoja i sviesa,o kitas man atrodo yra skirtas sedynems vakuma ijungia berods.Gal kas zinot kame reikalas?
|
Citata:
|
testeris daro stebuklus ;)
Citata:
|
Citata:
|
ash tai kai ishrinkau visa apshivke tai pamaciau kad per centra stovi toke apvali su dantukais detale kuri sukasi ir suka kita detale su dantukais tada tas mechanizmas ishvazhyneja,tai va ta plasmasine detale su dantukais pas mane jau be dantuku nusitryne ir nebesuka,gal ir pas tave taip
|
pas mane pats mechanizmas veikia kuo puikiausiai nera nieks sudile dantraciai ar pan,o ta visa mechanizma tikrinau prijungdamas ji vairuotojo pusej prie reles ir kuo puikiausiai isvaziuoja ir nuspaudus sedynes ta dirzo knopke tuoj pat sulenda atgal.kitoj pusej pajungus nieko nevyksta.patikrinau ta fiske kur kisasi i rele ten ateina srove du pliusai,kita i ta pacia rele kisasi mechanizmo fiske ir fsio kas toliau?:)dureliu jungikliai kajp jau sakiau veikia nuspaudus uzgesta sviesa o kita nuspaudus sudirba vakumas ar pan.o kaip zinot kokie laidai ir kur nueina kad reaguotu nuo duru jungiklio?:geda:
|
Swk. pas tawe ant to mexanizmo bus pareje mikriukaj tokie maziukaj reikia jos pakejsti je evitoj po 2lt kajnuoja ir perlitot jos ju ten 4 ir bus wiskas twarkoj jej tajp pajungi ant akumo ir weika pas mane tas pats buwo pakejciau jos ir weikia ko pujkiausej... :fire:
|
tu ne tajp supratai mano tas mechanizmas veikia pajungus vairuotojo pusej isvaziuoja ir suvaziuoja kiek priklauso,o keleivio pusej pajungus prie reles nieko nedaro o rele veikia nes sukeiciau vietom is vairuotojo puses
|
tada dawyklius zureti reikia daugiau nieko neleka
|
kokius,kur nuo dureliu reaguoja?
|
taip nes daugiau neko njeleka o jej ir ten twarkoj tada pajunk ant tesiuju nuo wairotojo puses ir weiks abu iskart nes taip iswaziuoja tas kurios puses atidaromos durys
|
Citata:
|
gali buti ir pats pipsiukas uzkirmijas :)
Citata:
|
seip jo gali ir pipciukas tas parejes ar kontaktas pre jo blogas nes jej rele weikia mexanizmas weikia leka tik tai tas pipcikas
|
Citata:
|
pamegink tiesiog prie kito pajungti minusa ir paminkit ta pipsika :)
|
as tai dar neiskojau del ko nevaiksto dirzas, nes laiko nelabai yra, tai sakot pradet nuo pypciku?:)
|
kiek žinau jeigu atjungi jungtį nuo kurios eina laidai i saugos diržo fiksatorių tai diržo padavimo mechanizmas neišlenda. Jeigu užtrumpini jungtį diržo padavejas išlenda, bet tada diržo padavimas sulenda tik po 20s ( tiksliai nežinau) nors turėtų sulysti tik kai saugos dirža užsisegi.
Tavo atveju pažiurėčiau ta jungtį, arba saugos diržo fiksatorių. Kol diržas neprisegtas turi būti ,,trumpas,, o kai prijungtas kontaktai turi buti atjungti. |
mano manymu bus tas dureliu daviklis man nervus isedes,nes buvau as juos abu isemes keleivio pusej taj prie vieno kazkas yra buves lindes nes laidai paprastai ira buve priedeti ne per viske ar pan,nu zodziu kaj issiaiskinsiu butinai parasysiu kas buvo kad kitiems butu lengviau ieskot irgi gedimu prie tu nesamoningu dirzu isstumeju:wacko::)
|
Citata:
|
norejau dar paklausti kurioje vietoje stovi reles siu mechanizmu?
|
nujimi galini atlasa, tada pajimi krizmini atsuktuva, atsisuki rankos atlasa gale, nusijimi ji, ir uz pleveles jei pas tave tokia bus, rasi rele, ir jungiklius, jie buna dvieju rusiu.. nieko ten stebuklingo :) jei moki elktis testeriu ir atviortke
Citata:
|
Citata:
|
ir fotika pasijimk ;) papleskinsi
|
atradau kame bedos buvo,laidukas buvo nukirmijes kur i dureliu davikli eina,visa diena klupojau prie to daikto pakol atsekiau kur dingo kontaktas:blush:
tuo paciu dar noreciau konsultacijos,sedynese kur yra dirzu spynos is ju iseina juoda ir ruda viskes juoda taj zinau kam reikalinga o del rudos taj kyla geras klausimas,ka ji atlieka ir kur ja reiktu pajungt kad butu efektas?:xx: |
tokia kvadratine, fiske kiek atsimenu yra sildomu sediniu, o tokia pailga, maza yra dirzo, kad uzsisegus sulistu atgal.. jeigu teisingai supratau klausima :)
sakiau pasijimk fotika :) Citata:
|
Citata:
|
pas mane taip pat neweikia wienos puses dirzu pritraukejas.duru dawikli patikrinau,varikliukui padawiau 12v ir weikia.tai norejau paklaust gal kas zino kur ieskot bedos kai neateina itampa iki varikliuko,kur yra zalias ir juodas laidas?
|
Citata:
|
pacia rele meginai keisti pusemis ?
Citata:
|
netikrinau jo,kaip issiardo tas dirzo sagtis?o rele tai ta dezute prie sedynes kur 2 fiskes kisasi?
|
kokia saktis? fotke imest, o rele stovi gale tokia juoda :) nu ten tik viena rele tera
Citata:
|
ta prasme norejau paklaust kaip patikrint ar daviklis dirzo sagtyje weikia?
|
po sedine viskes sujungtos ?
seip jei sujungta, tai nuspaudus ta migtuka, turetu nebemirkseti lempike kuri sako uzsisek dirzus :) Citata:
|
jo sujungtos, ziurejau dingo ta lempute uzsisegus dirza tj greiciausiai su rele bus beda
|
na su rele nieko ten stebuklingo :) jei nors karta esi laikes lituokli be problemu rasi beda
Citata:
|
pajungiau wisa ta mechanizma prie kitos puses reles tj wiskas weike,tj ji ir bus parejus greiciausiai.
|
1 Attachment(s)
ce foto dar
|
ten dazniausiai nusprogsta tokie mazi juodi :) nznau kaip jie vadinas, arba gali buti isdeges takelis
Citata:
|
jo kontaktai maciau susioksidawe kazkokie
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:30. |