![]() |
2 lygio signalizacija
Kiek dabar kainuoja 2o lygio signalizacija? Draugas klaipedoj pries metus pas meistra "po darbo" isidejo uz 400lt.
|
Citata:
|
pas mane antro lygio, būtų kainavisu 550lt, bet nenorėjau signalizacijos pultelio, tai pririšo prie spynelės, atsiėjo 650lt. Sirena su savo akumuliatorium ir pan :) siglitoj dėjom su garantijom, su viskuo :)
|
Citata:
|
man sake muzotanas apie stuka. Kai tamsinau langus. Labai jau daug. Man reiktu tiktai tos tabletes. ar kazko tokio.
|
Gal galit man kolukiechiui,keliais zhodzhiais paaishkinti apie tuos lygius,-kuom jie skiriasi?
Pas mane nera ishvis jokios :geda: (nei vienoj mashinoj) |
zn kad yra 4 liktai lygiai :D pirmas brangiausias 4 pigiausias ir pimas lygis stipriausias ketviritas silpniausias :D
o gal 5 lygiai yr :geda: |
Man montavo "Steris" mokejau virs 1500lt.Signalizacija yra jau net patikrinta :) nepavoge
|
Citata:
Po 1,5 savaites galesiu pasakyti tiksliau, nes pasinaudosiu signalizacijos spec.paslauga.:) :zenklas: |
Citata:
Bet tema yra aktuali, kaip apsaugoti savo turta, kokios signalizacijos geresnes, kokios kainos atskiruose LT miestuose.Kiek zinau draudimo kompanijos atskiroms a/m markems, modeliams, nustato signalizacijos montavimo lygi.Tai priklauso, nuo "paklausos", vagiamu a/m. :) :vairuot: :zenklas: |
Pries beveik 4metus tai kiek pamenu pobrangiai atsiejo! ten tabletes, autonomines sirenos ir dar daug visokiu navarotu kuriu nesinaudoju:)..dbr manau kainos turetu nukristi!
|
Citata:
P.S. A/m atitinka 2 apsaugos lygi.:zenklas: |
Gal kas turit kontakta ar kaip suzinot kokio lygio pas mane signalizacija ideta? Pagal VIN numeri rodo kad kazkokia papildoma buvo uzsakyta su turio davikliais ir t.t. bet ar ji atitinka 2 lygi kasko draudimui ar ne? Ir kur gaut pazyma kad ji atitinka? Gal kas susidures su tuo ?
AUTO W211 |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:29. |